PokerPortal turnaj o $500 každú nedeľu!
Re: PokerPortal turnaj o $500 každú nedeľu!
Dik, mal si smolu, 2x si si nabehol.... Ale hral si vybrone aj ty, poznacil som si ta ako rega.
Dobra akcia inak, dakujem chalani, hodilo mi to nakoniec $300 za $11 investovanych.
Dobra akcia inak, dakujem chalani, hodilo mi to nakoniec $300 za $11 investovanych.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
dik , 1. bolo za 200$ nie?
-
pakroc - Príspevky: 148
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
Ano, 100$ som hitol minulu nedelu.
-
Utorkový freeroll v lobby bwinu nevidieť, zrejme sa chybne odohral v nedeľu, ako ste niektorí písali. B**n sme kontaktovali, či je možné nastaviť nový turnaj na utorok, zatiaľ ale ešte nemáme odpoveď. Aby sa turnaj mohol odohrať ako bolo naplánované, bolo by potrebné veľmi rýchle nastavenie turnaja, ale nádej zomiera posledná, takže hneď ako nám z bwinu odpíšu, tak dám vedieť.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Coze? Ono to este neskoncilo? Preco som si ja myslel, ze minuly turnaj bol uz posledny? V tom pripade som v stredu zase in, tie turnaje maju inak super hratelnu strukturu a vacsinou aj nejaky overlay, takze kazdemu vrelo odporucam.
Kolko bude este tych nedelnych finalovych turnajov?
Kolko bude este tych nedelnych finalovych turnajov?
-
Minimálne túto nedeľu sa hrať ešte určite bude, ako to bude vyzerať v júni sa uvidí v najbližších dňoch
-
mohla by byt ta kvalifikacia dnes, zatial som sa ani raz nekvalifikoval .
- risenecko
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Dnes je $5.5 kvalifikácia na nedeľný $500 garant, zatiaľ je nás 20, garancia je 6 vstupeniek za $27.5 a turnaj je pri tomto počte hráčov dotovaný $65. Kto sa chce pridať má ešte cca 20 min
-
O 20:00 začína na bwine $5.5 kvalifikácia na zajtrajší $500 GTD, zatiaľ je nás registrovaných len 13, čo je pri garancii 6 ticketov na zajtra až 100 added, takže kto si chcete zahrať turnaj s peknou dotáciou, odporúčam rýchlo pustiť B**n a registrovať sa, ostáva cca 15 min.
-
Tak dnes to bolo drsne zacal som pekne a drzal sa v prvej polovici, ked nas zostalo 7 bol som 3. a vtedy mi komplet "kľakol" internet.
Po 15 neuspesnych minutach restartovania modemu som myslel, ze mi vsetci rozkradli blindy a skoncil som posledny, no ked som bol online zistil som, ze som postupil.
Tak sa tesim na zajtrajsie finale, s malou dusickou, aby mi som mal spojenie.
Po 15 neuspesnych minutach restartovania modemu som myslel, ze mi vsetci rozkradli blindy a skoncil som posledny, no ked som bol online zistil som, ze som postupil.
Tak sa tesim na zajtrajsie finale, s malou dusickou, aby mi som mal spojenie.
- risenecko
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.