Utorkový freeroll v lobby bwinu nevidieť, zrejme sa chybne odohral v nedeľu, ako ste niektorí písali. B**n sme kontaktovali, či je možné nastaviť nový turnaj na utorok, zatiaľ ale ešte nemáme odpoveď. Aby sa turnaj mohol odohrať ako bolo naplánované, bolo by potrebné veľmi rýchle nastavenie turnaja, ale nádej zomiera posledná, takže hneď ako nám z bwinu odpíšu, tak dám vedieť.
Coze? Ono to este neskoncilo? Preco som si ja myslel, ze minuly turnaj bol uz posledny? V tom pripade som v stredu zase in, tie turnaje maju inak super hratelnu strukturu a vacsinou aj nejaky overlay, takze kazdemu vrelo odporucam.
Kolko bude este tych nedelnych finalovych turnajov?
Dnes je $5.5 kvalifikácia na nedeľný $500 garant, zatiaľ je nás 20, garancia je 6 vstupeniek za $27.5 a turnaj je pri tomto počte hráčov dotovaný $65. Kto sa chce pridať má ešte cca 20 min
O 20:00 začína na bwine $5.5 kvalifikácia na zajtrajší $500 GTD, zatiaľ je nás registrovaných len 13, čo je pri garancii 6 ticketov na zajtra až 100 added, takže kto si chcete zahrať turnaj s peknou dotáciou, odporúčam rýchlo pustiť B**n a registrovať sa, ostáva cca 15 min.
Tak dnes to bolo drsne zacal som pekne a drzal sa v prvej polovici, ked nas zostalo 7 bol som 3. a vtedy mi komplet "kľakol" internet. Po 15 neuspesnych minutach restartovania modemu som myslel, ze mi vsetci rozkradli blindy a skoncil som posledny, no ked som bol online zistil som, ze som postupil. Tak sa tesim na zajtrajsie finale, s malou dusickou, aby mi som mal spojenie.