hra je v Titan Poker herni, NL10, klasicka zostava na full ringu kde hravam je 2-3 shorstack 10BB, 2-3 shortstack 20BB, zvysok 40 az 100BB, ale v podstate polovica hracov na kazdom stole su shortstaci, bezne stats su (VPIP/PFR) 4/4 az 7/7 nieco sirsie u shortstacka v tejto herni malokedy vidiet (i regulari su tight zvycajne kolem 15-19/3-11), hra tychto shortstackov spociva v raise asi 5-8BB cize su commited vlastne od zaciatku, na vas reraise v drvivej vecsine pripadov call/push all in, steal tu shorstaci akosi moc casto nerobia , predsa len su nastaveny na uzku range, i ked u reg je steal samozrejmost
Zakladne pravidla ako raisovat ich a kradnut im blindy som si osvojil, tiez som disciplinovany v tom s cim ich callujem, bla bla....
Otazka na vas
Mam hrat viac tight a limpovat menej, aby som usetril na mojich limp/fold
Mam rozsirit range svojich raisov preflop (atm asi 5% ruk, zalezi od pozicie) aku range odporucate na early/late(neotvoreny pot) poziciu?
S cim callovat shortstacka so statmi 4/4 (u mna je to QQ+ (s tym vlastne robim reraise aby som ho dostal do all inu), ku AKs/o sa staviam dost vlazne, skor tu ruku rad hrajem postflop podla toho ako sa tam hraci biju, nez ist all in preflop, takze fold/reraise tak 60/40)
U hraca so statmi 7/7? ja to nejak nemenim
Otazka, hrac staty 520 ruk, 4/1, sedi na early 18BB deep, raisuje na 8BB, ja sedim na late s QQ.... co robit?

Aky velky stack musi mat super aby som mohol callovat s parom na setmine? Ak chapem spravne tak statistika je 1z9 pripadov ze trafim, takze musi mat aspon 8 nasobok svojho raisu, ale je lepsie ak ma viac bude ochodnejsi si viac pustit zilou, ja to robim ked ma viac nez 40-50BB, podla toho ci je loose alebo tight
Je moja uvaha v tomto spravna? Opravte ma ak sa mylim
pre dnesok vsetko dik za odpovede

Cya Sad
P.S. co sa preboha roztrhlo vrece s tymi shortstackmi, ako chapem ze sa boja postflop hry ze su mizerny hraci, ale to uz vecer niekedy ani nemam chut zapnut ten poker, tak mi kazia chut