keso26 napísal:Ak si si myslel ze na turne si stale vpredu a betoval si for value, tak river nic nezmenil a valuebetnes znova. Bojime sa len T9, AT, JJ a mozno QQ, ktore by mohol callovat pf. Podla jeho stats by som ale z tohoto range vylucil prve 2 moznosti. Podla statov to vyzera na cisteho TAG hraca, mozno trochu viac aggro ako je obvykle. Cize Kludne valuebetnut river, ak ma JJ prip. QQ tak nice hand, ale castejsie budes vpredu a bude Ti to platit s dvomi parmi a myslim ze pri rozumnej vyske betu cca 3,75 aj s parom. Ak missol tak bluffnut ho aj tak checkom neprinutis, cize bet je tu ok imo.
To mas pravdu, ze turn valuebetujem, ale betujem aj s tym, ze chcem info pre river, ci je skutocne silny. Otazka je, co urobit, keby mi turn reraisne...Myslim ze by to bolo jasne a musel by som foldnut, lebo by to bol isty vyssi set, alebo str8. Tym ze callol moze mat KQ, JQ (aj ked JQ by asi na flope reraisol), pripadne AQ, cim ma gutshot.
River prisiel blank, ja som checkol a on betol pot, co sa mi zdalo az prilis a dorovnal som ho. Ukazal KJ. Proste JJ, QQ s jeho stats by 3betoval pf, co mi uz viac krat urobil, ci uz light, alebo s takou silnou rukou isto. Mne ide teraz o to, ze som river check/calloval. S touto lajnou som ho mal zrejme check/raisnut, nie? Ci by to uz bolo moooc odvazne?