problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

chipfeeder

Odoslaťod keso26 08 Feb 2008 09:36

checkovat QQ, KK pf proti dvom superom, na ktorych navyse nemas poziciu je samovrazda a pri cash obzvlast.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: chipfeeder

Odoslaťod hulmazas2 08 Feb 2008 14:55

No, ale ak je KK, AA v skorej pozicii a vie ,ze nejaky fish bude kradnut blindy raisom, tak dalsi reraise s tvojej strany zarobi viac ako keby raisujes prvy. Ale ako sa hovori, S AA, KK bud vyhras maly pot ,alebo prehras velky :-)
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Re: chipfeeder

Odoslaťod keso26 08 Feb 2008 15:13

ja som ale myslel konkretne tuto situaciu, dvaja limperi, SB fold a BB s QQ al. KK na ruke bez pozicie len check ?..takto to pisal chipfeeder, to ee dobre ;) ..tam musi byt raise, aj keby traktory padali :)
Obrázok používateľa
keso26

Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Re: Re: chipfeeder

Odoslaťod hulmazas2 08 Feb 2008 16:17

Tak to je jasne, ale keby traktory padaju, tak by som bol asi trosku tilt :-)
Otazne je, som na BB a mam QQ a niekto raise 3xBB dalsi rerais pot...dajme tomu ,ze su skor tight. To by som asi len calloval, ale zase zavisiy samozrejme od vysky stacku mojho supervho, ci hram cash, MTT...readu na hracov.
hulmazas2

Založený: Jan 2008

Re: Re: Re: chipfeeder

Odoslaťod chipfeeder 08 Feb 2008 17:16

keso,
ked das najavo silu svojich ruk, tak to je presne tak, ako pise hulmazas, ze s AA vyhras malo a prehras vela. checknute AA alebo KK mozu pekne supera zodrat z koze. samozrejme , ze podstupujes vacsie riziko, ze superovi dojde haluz aj na totalne smetie typu 47, ale ty ten flop vidis a dokazes odhadovat mozne rizika na str8 alebo flushdraw. a podla spravania supera mozes vycitit, ci netrafil dva pary.

to checknute AA je urcene presne na taketo situacie ako u teba, ze trafis toppair a mas vysoky kicker. vtedy netreba ani navysovat, super to sam dotiahne do allinu.

najviac penazi v cashi som poprehraval prave na chcecknutom vysokom pare.
chipfeeder

Založený: Dec 2007

Re: Re: Re: Re: chipfeeder

Odoslaťod wizdo 08 Feb 2008 18:40

suhlasim....taktika checknuteho paru byva krasne plodna...nehovoriac o tom ze asice som na tom prehral asik 4-5 all inov po sebe...ale inak som v tom vysoko plusovy....

jedine co treba si udrzat nervy na uzde aj ked super anvysuje a je tam nejaky strasiak an flush abo str8....:-)
wizdo

Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

teda neviem

Odoslaťod yegon 08 Feb 2008 19:42

v cash game so 100xBB stackom ked sa chces dostat rozumne velkymi betmi (bet<=pot) do allinu tak ak limpnes pred flopom sa to matematicky neda v troch kolach vsadzania zvladnut ak super len dorovnava

na druhej strane ak super reraisuje tak v 99% pripadov ma lepsiu ruku nez jeden par

z toho vyplyva ze ak s AA sa dostanes v limpnutom pote so 100xBB na riveri do allinu a mas stale len ten par AA tak ak nehras proti absoultnym rybam v drvivej vacsine pripadov prehras

ak tvoj raise pred flopom prezradi superovi ze mas silnu ruku je to len chyba toho ze neraisujes pred flopom dostatocne casto. Limpovanie velkych parov je podla mna prisposobovanie sa nespravnym smerom, lepsie je zacat raisovat ruky typu 67s a tym ziskat loose image a zabezpecit si viac action pre silne ruky.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

yegon

Odoslaťod chipfeeder 08 Feb 2008 20:27

"lepsie je zacat raisovat ruky typu 67s a tym ziskat loose image a zabezpecit si viac action pre silne ruky"

toto je jedna mozna strategia, druha podla ktorej hram ja , je nikdy nerobit pravidelne tie iste ukony pri porovnatelnych kartach. raz s monster hands len chcecknem, druhykrat navysim malo, tretitkrat vela. takisto so smetim niekedy cas od casu navysim. jednoducho supera nacisto zmagoris, ked sa snazi o read na teba.

co sa tyku checku AA, ja som mal skor na mysli no limit hry. tam je jedno, ci ten jeden bet vynechas alebo nie.
pri limitoch checking AA az take opodstatnenie asi nema, lebo tam sa betuju akosi automaticky aj stredne silne ruky
chipfeeder

Založený: Dec 2007

chip

Odoslaťod yegon 08 Feb 2008 22:27

to je velmi narocna strategia hlavne ak hra clovek viac stolov naraz - na to aby sa dala vyuzit treba si pamatat aku ruku nas ktory super videl ako hrat. Moze sa napriklad stat ze AA sice limpneme len kazdy treti krat ale superi si budu mysliet ze AA vzdy limpujeme lebo povedzme len v tych troch pripadoch by sme sa dostali k showdownu. Tym sa vytvori falosny read co je sice super ale my musime vediet ze sme ho vytvorili, ak si toho nie sme vedomi tak nam to moze skor uskodit nez prospiet a to kto nas ako videl kedy hrat sa da pamatat skor na pomalom live stole nez 4tabling online.

Hrat slabe a silne ruky rovnako je ovela jednoduchsie.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Podla mna velmi zaujimava partia - co vy na to?

Odoslaťod vlade 12 Feb 2008 16:31

Full Tilt Poker Game #5218758250: FTOPS Event #10 (35826773), Table 151 - 10/20 - No Limit Hold'em - 21:01:00 ET - 2008/02/11
Seat 1: thanbai602 (5,000)
Seat 2: MotherFlusher (5,000)
Seat 3: MattSuspect (5,000)
Seat 4: hoyazo (5,000)
Seat 5: bluemarlow2 (5,000)
Seat 6: bon3fish (5,000)
thanbai602 posts the small blind of 10
MotherFlusher posts the big blind of 20
The button is in seat #6
*** HOLE CARDS ***
Dealt to bon3fish [Ks Tc]
MattSuspect has 15 seconds left to act
MattSuspect folds
hoyazo folds
bluemarlow2 has 15 seconds left to act
bluemarlow2 folds
bon3fish calls 20
thanbai602 folds
MotherFlusher checks
*** FLOP *** [Qs 9c Js]
MotherFlusher bets 40
bon3fish has 15 seconds left to act
bon3fish raises to 120
MotherFlusher raises to 410
bon3fish calls 290
*** TURN *** [Qs 9c Js] [6h]
MotherFlusher bets 870
bon3fish raises to 4,570, and is all in
MotherFlusher has 15 seconds left to act
MotherFlusher has requested TIME
MotherFlusher calls 3,700, and is all in
bon3fish shows [Ks Tc]
MotherFlusher shows [9s 6s]
*** RIVER *** [Qs 9c Js 6h] [4s]
bon3fish shows a straight, King high
MotherFlusher shows a flush, Queen high
MotherFlusher wins the pot (10,010) with a flush, Queen high
bon3fish stands up
*** SUMMARY ***
Total pot 10,010 | Rake 0
Board: [Qs 9c Js 6h 4s]
Seat 1: thanbai602 (small blind) folded before the Flop
Seat 2: MotherFlusher (big blind) showed [9s 6s] and won (10,010) with a flush, Queen high
Seat 3: MattSuspect didn't bet (folded)
Seat 4: hoyazo didn't bet (folded)
Seat 5: bluemarlow2 didn't bet (folded)
Seat 6: bon3fish (button) showed [Ks Tc] and lost with a straight, King high

Kazdopadne mysak to zahral dobre, ale v tomto pripade bola cena za to ze super je idiot prilis vysoka, co si o tom myslite, pripadne aky mate nazor na tuto hru?
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!