problematicka ruka - babo rad
Re: Podla mna velmi zaujimava partia - co vy na to?
Heh no videl som to nazivo ;) chudak mysak sa zobudil o 3 rano a musel ist aj do skoly este v ten den a prva ruka sa mu stane toto ^_^ po tom co sa urputne dostal cez 2 qualdy ..
Ale zasa treba ho pochvalit aj za 2 dani do zadu na 175K quaranteed na stanse obsadil tusim 6alebo 7 miesto a bral 7k$ a mohol ist aj vyssiel ale v jednej z rozhodujucich hier dosta BB na preflop all in KQ vs K10 vs shorstack (1/2 polovica mysakovych chipov)
Ale zasa treba ho pochvalit aj za 2 dani do zadu na 175K quaranteed na stanse obsadil tusim 6alebo 7 miesto a bral 7k$ a mohol ist aj vyssiel ale v jednej z rozhodujucich hier dosta BB na preflop all in KQ vs K10 vs shorstack (1/2 polovica mysakovych chipov)
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
No neviem, hlavne by som bol opatrny v nazyvani supera idiotom v tomto pripade... PF ok, na flope testovaci bet, a nasledne testovaci reraise, mozno trochu divoke na moj vkus, ale uplne v poriadku... na turne mal silnu ruku, tak skusil taky napoly cbet k tomu svojmu reraisu, resp. aj value bet, no a ten call... calloval 3700 do celkoveho potu 10k, co je 37%, realne odds mal 27%, ale to nemohol vediet, bolo pravdepodobne, ze superova ruka je slabsia, kludne do toho mohol ist aj ako favorit... ten allin od mysaka vyzera ako silny overbet na nejaku draw s kalkulaciou na solidnu FE...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: Re: Podla mna velmi zaujimava partia - co vy na to?
Ja by som na flope este reraisoval...a poriadne.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Jako tady neni moc co resit... 2 pary a flush draw je dost solidni....akorat je skoda, ze on je crazy a jde gamblit v prvni hande ;), to uz ale neni tvuj problem ;)
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
Castle nic v zlom ale to nebol 1$ tebuy turnaj :) ... tvoje uvahy su dost z cesty v tomto pripade
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
cena za super idiota..blbost...
ja neviem ale co si clovek pomysli ma 2 pary + flushdraw...a niekot mu da all in...ja bych to najskor dorovnal tiez...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
myslite, ze by dorovnal na flopu re-reraise na Allin ?
i kdyz na blindech 10/20 je to hodne divoke =-O
i kdyz na blindech 10/20 je to hodne divoke =-O
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Podla mna nie...a ja ked vidim F_draw a mam nuts, tak idem do toho agresivne.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.