problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod ferkan 27 Jan 2009 13:38

Postni radsej tych 6 ruk, som zvedavy :D
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod petardo 27 Jan 2009 14:43

dzejkej napísal:
petardo napísal:Co je na tom pravdy,ze ked pri CG vyhram 30 nasobok BB mam ist na druhy stol?
Na 6 ruk som teraz vyhral 1000 nasobok BB.Mam ostat ci odist?

No ak hras 100 BB stack a povyhravas, tak sa potom trosku meni hra.

Kedze Ty rad pushujes vsade mozne ako bluff, radsej odid.

Teraz som hral slusne.Doslo mi AK hned na prvu ruku tak som to natiahol z BB pozicie na 8BB.Chlapik call s J 6 suited :lol2: Bol na flush draw.Precalloval sa az na river.Ja debil som to este checkol na riveri. Flop bol A 10 10 .Nebol som si uz isty ci nahodou nema tu desinu lebo to calloval stotinu po mojom bete.Na dalsiu ruku som ho vybral s monster na ruke K 2 :lol2: Chytil som fullhouse.On siel po flope 2KQ a mojom bete 5BB all in so 44.Turn bol 2 :)
Dalsi si zase zaplatil ako do kina na showdown ,bol asi zvedavy na moju genialnu postupku :) To som drzal Q4.
6-tu ruku som foldol .Tretia ruka bol maly bluff zahodili hned,tak som zarobil iba bb+sb.Strvrtu som foldol A5 po debilnom flope a 4bb bete od jedneho typka.
Vcera som hral tiez slusne.Iba top pary a ostatne hovadiny iba cez BB check a ma fajne dvakrat vybrali. Jeden s 5555 a druhy chytil na riveri do vyssej postupky kartu ako som mal ja. Ja som mal postupku uz na turne.To som mu to tam riadne solil 20BB a pod. a on to raisoval s nicim na ruke.
Inak mi vyhovuje turbo turnaj. To je na moj styl idealne.Mat na haku male blindy a na velkych ich riadne obluffnut.Staci raz a uz je dost bubakov na to aby som prezil do konca.Mne totizto nechodia v poslednej dobe riadne karty.

Naco to sem budem postovat .Ale keby bol zaujem tak mozem.Zaujmavejsie ruky su ako ma vcera vybrali to boli pekne ruky.
Obrázok používateľa
petardo

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod tucniak 27 Jan 2009 15:27

petardo napísal:
dzejkej napísal:
petardo napísal:Co je na tom pravdy,ze ked pri CG vyhram 30 nasobok BB mam ist na druhy stol?
Na 6 ruk som teraz vyhral 1000 nasobok BB.Mam ostat ci odist?

No ak hras 100 BB stack a povyhravas, tak sa potom trosku meni hra.

Kedze Ty rad pushujes vsade mozne ako bluff, radsej odid.

Teraz som hral slusne.Doslo mi AK hned na prvu ruku tak som to natiahol z BB pozicie na 8BB.Chlapik call s J 6 suited :lol2: Bol na flush draw.Precalloval sa az na river.Ja debil som to este checkol na riveri. Flop bol A 10 10 .Nebol som si uz isty ci nahodou nema tu desinu lebo to calloval stotinu po mojom bete.Na dalsiu ruku som ho vybral s monster na ruke K 2 :lol2: Chytil som fullhouse.On siel po flope 2KQ a mojom bete 5BB all in so 44.Turn bol 2 :)
Dalsi si zase zaplatil ako do kina na showdown ,bol asi zvedavy na moju genialnu postupku :) To som drzal Q4.
6-tu ruku som foldol .Tretia ruka bol maly bluff zahodili hned,tak som zarobil iba bb+sb.Strvrtu som foldol A5 po debilnom flope a 4bb bete od jedneho typka.
Vcera som hral tiez slusne.Iba top pary a ostatne hovadiny iba cez BB check a ma fajne dvakrat vybrali. Jeden s 5555 a druhy chytil na riveri do vyssej postupky kartu ako som mal ja. Ja som mal postupku uz na turne.To som mu to tam riadne solil 20BB a pod. a on to raisoval s nicim na ruke.
Inak mi vyhovuje turbo turnaj. To je na moj styl idealne.Mat na haku male blindy a na velkych ich riadne obluffnut.Staci raz a uz je dost bubakov na to aby som prezil do konca.Mne totizto nechodia v poslednej dobe riadne karty.

Naco to sem budem postovat .Ale keby bol zaujem tak mozem.Zaujmavejsie ruky su ako ma vcera vybrali to boli pekne ruky.

pwnd -yegon, odhal prosim ta uz svoju novu identitu :ROFL:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod muru 27 Jan 2009 15:53

hulmazas2 napísal:
yegon napísal:hand 1 - pot control na turne hras preto aby si sa dostal k lacnejsiemu showdownu - aky zmysel by potom mal fold na riveri? urcite call

hand 2 - predpokladam ze rasujes turn for value a teda ze super dorovna s horsim, mozes to kludne dorovnat alebo pushnut

hand 2 - ja som praveze myslel, ze call je najshorsi move, nechcem aby sa na river dostal club. No a mne skor ide o to, ze ci je mozne foldnut najnizsi flush v limpnutom multiway pote s hracom 15/12/4. Samozrejme, ze moze mat AcX, alebo chcel na flope ch/r KX...proste ci vobec pripada do uvahy fold...investovane nemam az tak vela.

hand 1 - jasne ze som calloval...super ukazal QJ, cize da sa povedat, ze som minimalizoval svoje naklady :Yahoo!: Ako hravas proti takymto regularom (viem, ze tam vyssie je t uplne o niecom inom). Proste ako casto len callujes flop a ako casto takehoto supera IP raisujes na flope (este je tu alternativa rerasie pf, ale steal mal len 22).

Za dalsie, keby pride turn blank, tam asi musim isto betnut...?

Vyjadril by som sa len k prvej hande. Ten call preFlop nie je dobry, podla mna je AJof dost osemetna ruka hlavne proti takymto hracom. Ak hras proti nitom jediny flop, ktory je pre nu dobry je AJx, pretoze ani pri Jhigh flope si nemozes byt celkom isty kde si, ked to preflop len callnes. Jednoznacne mal prist 3bet preFlop. Takyto hrac bude pokracovat len s velmi dobrou rukou, takze by to s velkou pravdepodobnostou zlozil a ak by to aj dorovnal ja by som pokracoval aj na flope betom 2/3 potu. Ak by to dorovnal aj na flope, tak by si vedel kde si, pretoze si staci zratat co z jeho range porazas. Turn by on urcite checkol, ty tiez a podla vysky jeho betu na rivery, ktory by urcite prisiel by sa to dalo hrat bud call alebo fold, ale skor sa priklanam k foldu. Podla mna ide o to, ze v hre regular-regular netreba hrat prilis tricky a komplikovat si to. Niekto moze tvrdit ze tato hra je -EV, ale za 1. on nie je tvoj ciel, na to su tam ine :fish: a za 2. netreba si ani dokazovat kto je lepsi, pretoze plati pravidlo 1.
Takto by som to hral ja.
muru

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod hulmazas2 27 Jan 2009 16:19

muru napísal:
hulmazas2 napísal:
yegon napísal:hand 1 - pot control na turne hras preto aby si sa dostal k lacnejsiemu showdownu - aky zmysel by potom mal fold na riveri? urcite call

hand 2 - predpokladam ze rasujes turn for value a teda ze super dorovna s horsim, mozes to kludne dorovnat alebo pushnut

hand 2 - ja som praveze myslel, ze call je najshorsi move, nechcem aby sa na river dostal club. No a mne skor ide o to, ze ci je mozne foldnut najnizsi flush v limpnutom multiway pote s hracom 15/12/4. Samozrejme, ze moze mat AcX, alebo chcel na flope ch/r KX...proste ci vobec pripada do uvahy fold...investovane nemam az tak vela.

hand 1 - jasne ze som calloval...super ukazal QJ, cize da sa povedat, ze som minimalizoval svoje naklady :Yahoo!: Ako hravas proti takymto regularom (viem, ze tam vyssie je t uplne o niecom inom). Proste ako casto len callujes flop a ako casto takehoto supera IP raisujes na flope (este je tu alternativa rerasie pf, ale steal mal len 22).

Za dalsie, keby pride turn blank, tam asi musim isto betnut...?

Vyjadril by som sa len k prvej hande. Ten call preFlop nie je dobry, podla mna je AJof dost osemetna ruka hlavne proti takymto hracom. Ak hras proti nitom jediny flop, ktory je pre nu dobry je AJx, pretoze ani pri Jhigh flope si nemozes byt celkom isty kde si, ked to preflop len callnes. Jednoznacne mal prist 3bet preFlop. Takyto hrac bude pokracovat len s velmi dobrou rukou, takze by to s velkou pravdepodobnostou zlozil a ak by to aj dorovnal ja by som pokracoval aj na flope betom 2/3 potu. Ak by to dorovnal aj na flope, tak by si vedel kde si, pretoze si staci zratat co z jeho range porazas. Turn by on urcite checkol, ty tiez a podla vysky jeho betu na rivery, ktory by urcite prisiel by sa to dalo hrat bud call alebo fold, ale skor sa priklanam k foldu. Podla mna ide o to, ze v hre regular-regular netreba hrat prilis tricky a komplikovat si to. Niekto moze tvrdit ze tato hra je -EV, ale za 1. on nie je tvoj ciel, na to su tam ine :fish: a za 2. netreba si ani dokazovat kto je lepsi, pretoze plati pravidlo 1.
Takto by som to hral ja.

Keby otvara z MP a skor, isto foldnem. Jasne, ze sa dalo aj reraisovat pf. Ja som to chcel vsak zahrat tak, ze aj na netrafenom flope s no-draw texturou ho callnem a floatnem po jeho checku na turne. Keby reraisnem flop, jasne hovorim, ze mam to eso a on polozi. Takto mozes turn bud floatovat, alebo vyprovokovat bluff na rivery.
A kedy chces hrat tricky, ked nie proti regularovi?
hulmazas2

Založený: Jan 2008

Odoslaťod wizdo 29 Jan 2009 12:31

Ja mám takú podľa mňa trošku čudnú otázku....

Hra ja vs štandartný regulár....
mám QQ ...on raise ja rr on rrr.....a teraz pri úvahe že mám investovanú sotva 1/8 stacku(fullstack), mal bych to foldovať? teda ak som si istý že je to reg a už som s ním niečo odohral a viem že 4bet len tak z halusky nerobí...a dávam mu RANGE QQ+,AKo,AKs s tým že proti AK je to coinflip a KK, AA som daleko vzadu....pritom viem že len občas to spraví s AK...

Dá sa to foldnúť?

tu prihliadam na cestu on bet 4BB, ja raise na 12BB on rr na 30BB a ja mu dám range QQ+ a AKs, tak si myslím že pri range by sa to možno dalo foldnúť(hovorím že je to štandart reg čo nerobí hovadiny)...

potom je tu druhá cesta..ja raise 6BB on rr na 18 BB ja rr na 40BB a on all in, tu si myslím že fold je už pomaly na equity dosť zlý...lebo ak je range QQ+,Aks a AKo(tu je podstata možnosti callu) lebo mi pokerstove hodil že s týmto range potrebujem len 43% ewquity na call...čo viac menej dostanem...takže tu nemám viacmenej o čom uvažovať, mňa ale zaujíma ta prvá cesta....
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod dzejkej 29 Jan 2009 13:27

Nemyslim si, ze regular pojde do all-inu s AKs, ale AKo nie. Ak ide sooted, pojde aj offsuit 90% casu, IMO :). Ak idete 6 -> 18 -> 40 a on pushne pri 100BB stackoch, tak dostavas 30% pot odds, co je easy call. Aj v pripade 4 -> 12 -> 30 a AKo v jeho range to je call. Ak vies, ze to spravi obcas s AK (dajme tomu 50% casu), tak v prvom pripade je to call a v druhom tesny fold. Toto ma ale velky problem v tom, ze to odhadovanie rangeu je naozaj paveda pred flopom a darmo mame potom k dispozicii pokerstove, ked strielame casto naslepo :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod wizdo 29 Jan 2009 13:49

dzejkej napísal:Nemyslim si, ze regular pojde do all-inu s AKs, ale AKo nie. Ak ide sooted, pojde aj offsuit 90% casu, IMO :). Ak idete 6 -> 18 -> 40 a on pushne pri 100BB stackoch, tak dostavas 30% pot odds, co je easy call. Aj v pripade 4 -> 12 -> 30 a AKo v jeho range to je call. Ak vies, ze to spravi obcas s AK (dajme tomu 50% casu), tak v prvom pripade je to call a v druhom tesny fold. Toto ma ale velky problem v tom, ze to odhadovanie rangeu je naozaj paveda pred flopom a darmo mame potom k dispozicii pokerstove, ked strielame casto naslepo :).

tak takto...už si to začínam všímať, ja pri iných hrách(ako len ja a niekto), aké su raise a spol...a ako kto hrá...a celkom tie range triafam...jediný problém je že nemám pozväčša dosť rúk na regulárov...a tým pádom je to také skôr odpozorované...ale posledné dva takéto all iny AA vs QQ, QQ vs AA som sa presne trafil aj keď reg to QQ netlačil ale môj 4bet len callol, na suchom flope 338 ale nemal nad čím rozmýšlať:D, hlavne keď ja som dal tak 1/2 polovicu potu ako štandartny cbet...

mne ide len o to, že vo veľa hrách ak sa preflop dostaneme all in, a ja mám QQ tak na 90% ak je to reg stojím proti KK abo AA...a začínam mať pocit že by som tam mohol niečo ušetriť...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod dzejkej 29 Jan 2009 14:29

No pozor, ak ides do all-inu a super ma nieco z rangeu, ktory odhadujes, neznamena, ze range triafas. Potvrdit vies jedine, ked netrafis ;).

K tomu AK - ja som prestaval tiez verit, ze s tym chodia all-in, pretoze dlho som na AK nenarazil. No vcera 2 preflop all-iny, raz mal super AK a raz dokonca AQs. V prvom pripade to bol 25/20, v druhom 16/12. Kazdopadne s KK je to easy, ale QQ je fakt casto on the edge a kym nemas read alebo metagame nekaze, tak ak to foldnes, nebude nijaka brutalna chyba. Trosku menej bude variance :). Raisuj max 4, nech 4bet je maly a si v pohode :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod hulmazas2 29 Jan 2009 16:11

Ja mam otazocku ohladom 2barrelovania. Som OOP s AQ super (dajme tomu 30/15/2 WTSD 30) ma callne. Flop pride K72r. Tu musim dat jasny Cbet(nech ma fold to CB 65%). On callne. A teraz otazka...aka karta musi prist na turn, aby som mohol 2barrelovat...? Nizka, napr 4, alebo lepsie je, ked pride A, ci J...? Keby je flop 37Jr podobna situacia a na turn pride A tak tam je jasny 2barrel, lebo tato karta (eso) v jeho ociach mne pomoze a jemu nie (ma napr. 88 a zbada druhu over kartu). Ale mna skor zaujima ta prva situacia.
hulmazas2

Založený: Jan 2008

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!