problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod hulmazas2 29 Jan 2009 16:33

hulmazas2 napísal:Ja mam otazocku ohladom 2barrelovania. Som OOP s AQ super (dajme tomu 30/15/2 WTSD 30) ma callne. Flop pride K72r. Tu musim dat jasny Cbet(nech ma fold to CB 65%). On callne. A teraz otazka...aka karta musi prist na turn, aby som mohol 2barrelovat...? Nizka, napr 4, alebo lepsie je, ked pride A, ci J...? Keby je flop 37Jr podobna situacia a na turn pride A tak tam je jasny 2barrel, lebo tato karta (eso) v jeho ociach mne pomoze a jemu nie (ma napr. 88 a zbada druhu over kartu). Ale mna skor zaujima ta prva situacia.

Jasne ze eso v prvom pripade je uplne idalne :crazy: Tak ale majme trebars namiesto AQ 89s na CO, lebo s AQ chytame gutshot pri kazdej vyssej karte a to sa nam uz oplati 2barrelovat, no a s 89 zase pri J tiez chytame gutahot...tak ale viete co myslim. Je lepsie na 2barrel ked pride na turn over karta, alebo dalsia nizka karta?
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod drapa712 29 Jan 2009 16:48

hulmazas2 napísal:Ja mam otazocku ohladom 2barrelovania. Som OOP s AQ super (dajme tomu 30/15/2 WTSD 30) ma callne. Flop pride K72r. Tu musim dat jasny Cbet(nech ma fold to CB 65%). On callne. A teraz otazka...aka karta musi prist na turn, aby som mohol 2barrelovat...? Nizka, napr 4, alebo lepsie je, ked pride A, ci J...? Keby je flop 37Jr podobna situacia a na turn pride A tak tam je jasny 2barrel, lebo tato karta (eso) v jeho ociach mne pomoze a jemu nie (ma napr. 88 a zbada druhu over kartu). Ale mna skor zaujima ta prva situacia.

No, já to hraju tak /NL10,20/ - nedávám CB/ 2/3, ale jen 1/2 potu, protože pokud chci reprezentovat toho krále na tomto flopu, tak ho tím nechci vyhnat ze hry, ale jen tam tlačit chips.( mají s toho větší respekt než ze CB 2/3) jediný co tě bije je set + 2 páry a ty nejsou moc pravděpodobný. Na hráče co betuje 50% + na flopu dávám ch/r. Na callstation sázím 1/2 potu na flopu a pak dávám 2 barel na anycard.
drapa712

Založený: Okt 2007

Odoslaťod dzejkej 29 Jan 2009 16:56

drapa712 napísal:No, já to hraju tak /NL10,20/ - nedávám CB/ 2/3, ale jen 1/2 potu, protože pokud chci reprezentovat toho krále na tomto flopu, tak ho tím nechci vyhnat ze hry, ale jen tam tlačit chips.( mají s toho větší respekt než ze CB 2/3) jediný co tě bije je set + 2 páry a ty nejsou moc pravděpodobný. Na hráče co betuje 50% + na flopu dávám ch/r. Na callstation sázím 1/2 potu na flopu a pak dávám 2 barel na anycard.

No ja c-betujem podla supera. Ak je to reg, tak betujem 2/3 so vsetkym takmer. Ak je to hyperaggro opiciak, tak OOP kludne menej s airom aj monsterom, lebo casto raisuje ako bluff, ked citi slabost. Ak je to fishka, drzo betujem podla sily mojej ruky. S monstrom kludne takmer pot, oni to aj tak nesleduju.

Fishku 2/3 nevyzenies s potu a proti regovi si necitatelny a ak nemyslim si, ze bude callovat veselo 1/2, ale na 2/3 foldne, ak je to Tvoj standard. Ak chce callnut, callne aj aj :).

A 50% c-bet je velmi malo na to, aby sa to dalo profitable check-raisovat, podla mna. To je velmi tight c-betovanie. Ja casto check/raisujem tak 80+.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod hulmazas2 29 Jan 2009 20:11

dzejkej napísal:
drapa712 napísal:No, já to hraju tak /NL10,20/ - nedávám CB/ 2/3, ale jen 1/2 potu, protože pokud chci reprezentovat toho krále na tomto flopu, tak ho tím nechci vyhnat ze hry, ale jen tam tlačit chips.( mají s toho větší respekt než ze CB 2/3) jediný co tě bije je set + 2 páry a ty nejsou moc pravděpodobný. Na hráče co betuje 50% + na flopu dávám ch/r. Na callstation sázím 1/2 potu na flopu a pak dávám 2 barel na anycard.

No ja c-betujem podla supera. Ak je to reg, tak betujem 2/3 so vsetkym takmer. Ak je to hyperaggro opiciak, tak OOP kludne menej s airom aj monsterom, lebo casto raisuje ako bluff, ked citi slabost. Ak je to fishka, drzo betujem podla sily mojej ruky. S monstrom kludne takmer pot, oni to aj tak nesleduju.

Fishku 2/3 nevyzenies s potu a proti regovi si necitatelny a ak nemyslim si, ze bude callovat veselo 1/2, ale na 2/3 foldne, ak je to Tvoj standard. Ak chce callnut, callne aj aj :).

A 50% c-bet je velmi malo na to, aby sa to dalo profitable check-raisovat, podla mna. To je velmi tight c-betovanie. Ja casto check/raisujem tak 80+.

A co Cbet turn? Ja som mal donedavnaCbet flop 70% a Cbet turn len 25% a cervena isla nehorazne dole. Asi 3k ruk dozadu som zacal Cbetovat viac na turne a cervena sa pekne taha hore. Cbet turn mam okolo 60%. preto sa pytam najmä na ten 2barrel.
hulmazas2

Odoslaťod dzejkej 29 Jan 2009 20:28

Na turne c-betujem velmi variabilne. Proti fishkam kludne aj pot alebo tak, aby to na riveri islo do all-inu pokial mozno. Proti regom to straasne zalezi od ruky, textury, ake maju oni mozne ruky, co si myslia, ze mam a co mam naozaj. Aspon planujem v buducnosti vzdy nad tym rozmyslat :lol2: .
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod dzejkej 29 Jan 2009 20:39

Mne sa na prvom boarde 2barreling ak pride nieco nizke. Je tazke reprezentovat par K a mam pocit, ze pri low turne par zlozi akurat tak na 3rd barrel, co je naozaj zbytocne. Ak vies, ze rad floatuje s nicim takmer a napr. ma tendenciu bluffovat, tak to AQ by som bral ako bluffcatcher a zarobil na tej casti range, kedy nic nema. Ak by mal nizky par, tak nemam pocit, ze bude nejak divoko betovat, skor velmi rad pojde na showdown. 2nd barrelovanie je podla mna viac vhodne, ak mas equity = nejaky draw alebo pride scare card.
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod hulmazas2 02 Feb 2009 16:34

Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.04(BB) Replayer Game#1409769485

SB ($4.80)
BB ($2.10)
UTG ($4.87)
Hero ($4.88)
CO ($7.78)
BTN ($5)

Dealt to Hero A :diamond: A :club:

fold, Hero raises to $0.16, call, fold, fold, fold,

FLOP ($0.38) 6 :heart: Q :heart: T :diamond:

Hero bets $0.20, CO calls $0.20,

TURN ($0.78) 6 :heart: Q :heart: T :diamond: K :spade:

Hero bets $0.40, CO raises to $0.80, Hero...???

Brat sa hral na Titane a okrem toho, ze na flope a turne mal viac betnut som si nie isty, ako zahrat turn. Sme OOP, mame gutshot. Horsie na pripadny reraise foldne, lepsie callne. Takto zahrane u mna call turn - ch/c rozumny bet. Co vy na to?
hulmazas2

Odoslaťod hulmazas2 06 Feb 2009 19:59

Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer Game#1416625337

SB ($9.50)
Hero ($9.15)
UTG ($14.12)
UTG+1 ($36.61)
CO ($12.23)
BTN ($18.54)

Dealt to Hero J :diamond: A :diamond:

fold, fold, fold, BTN raises to $0.40, fold, Hero raises to $1.30, call,

FLOP ($2.65) 5 :club: A :spade: Q :heart:

Hero bets $1.80, BTN calls $1.80,

TURN ($6.25) 5 :club: A :spade: Q :heart:8 :heart:

Hero bets $6.05, BTN calls $6.05,

RIVER ($18.35) 5 :club: A :spade: Q :heart: 8 :heart: 6 :club:

Super 19/13/4 WTSD 26 po 806 rukach
Standard v 3betnutom pote OOP? Nieco sa uz rozoberalo v TUKEho blogu...nie je to to iste, ale co hovorite na tuto lajnu? Viem, ze horsie foldne a lepsie dorovna, ale caka call od horsieho esa, pripadne od draw, aj ked u takehoto hraca asi nie :-)
hulmazas2

Odoslaťod yegon 06 Feb 2009 20:37

preco 3betujes preflop? ak for value tak si myslis ze dorovna s A9/AT/KJ/QJ co je podla mna dost nepravdepodobne pri jeho stats ale ak si mal taky read tak ok

potom je tvoj ciel stacknut sa ked trafis TP. V takom pripade sa mi zda ze na turne betujes privela, ja by som sa nebal to check/raisnut alebo betnut river ak checkne behind

ja v tejto situacii v 90% pripadov budem callovat pf a 3bety si necham len pre uber-ovce co folduju na 3bety v menej ako 40% a nevedia hrat po flope
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod hulmazas2 06 Feb 2009 21:16

yegon napísal:preco 3betujes preflop? ak for value tak si myslis ze dorovna s A9/AT/KJ/QJ co je podla mna dost nepravdepodobne pri jeho stats ale ak si mal taky read tak ok

potom je tvoj ciel stacknut sa ked trafis TP. V takom pripade sa mi zda ze na turne betujes privela, ja by som sa nebal to check/raisnut alebo betnut river ak checkne behind

ja v tejto situacii v 90% pripadov budem callovat pf a 3bety si necham len pre uber-ovce co folduju na 3bety v menej ako 40% a nevedia hrat po flope

Neviem, ci to chapem spravne, ale 3betujem aj preto, aby som na flope prebral iniciativu. Ved ked len callnem, tak na netrafenom flope musim ch/f...alebo samozrejme ch/r ak ma vysoky Cbet, co uz je trosku risky pre mna. Ved z 10 hier 7x miniem, cize prehram 7 x 0,40 co je 2,80 USD, 3x trafim flop a vyhram 3 x 0,40 + 3 x 0,50 minimalne, co je 2,70 USD, ale samozrejme, niekedy 2barreluje a ja mozem ch/r, niekedy sme fakt pozadu, takze fakt neviem, co je vyhodnejsie.
hulmazas2

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!