problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod Horsey7 01 Feb 2010 14:07

proti 21/17 bigstackovi, ktory ta bude s radostou ownovat IP imo je :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod beinn 01 Feb 2010 14:11

Horsey, Palo...konecne neaka analyza...pre ostatnyx analyzy, ktore vyxadzaju s uplne nezmyselnyx parametrov sem ani nepostujte...

napr:

1 - ked sem postuje hru s KK tak to bude stat proti neakej zverine
2 - aha flop 567 tak to mame jasne...to musi byt neaky conector a pod :fish:

pre mna analyza znamena...zobrat do uvahy to co viem o superovi aku ma poziciu a zvolit spravny range...dalej zobrat do uvahy moj image (ten som sice nespominal ale bol som LAG) a ako sa na mna pozera super...po postnuti celej ruky sem dam moj pohlad na celu ruku...

este niekto sa prida?
beinn

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ferkan 01 Feb 2010 14:13

nechapem naco overbetujes hentaky flop, staci ho betovat standartne a potom shovnut turn s vynimkou takychto zlych turnov :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod tucniak 01 Feb 2010 14:58

dalsi najmudrejsi na svete, ktory sem postne ruku najprv len pf(lol), nasledne po flop a ked mu 5 sekund niekto neodpise, tak si vyzaduje pozornost poznamkami ako ''to to nikoho nezaujima?:( '' a nedajboze mu niekto napisal ze preco, (lebo je to jasny pf 3bet a flop cbet -tu nechapem preco pot podobne ako ferkan) tak ich vypinda a zakaze im pisat ako urazene dieta..no toto..

1, TLIESKAM TVOJMU PRISTUPU
2. KED NIECO CHCEM NEPI***EM DO LUDI od ktorych to chcem
3. pekny den :) xixi pokec rullez:)
4.flop cbet menej a turn asi najskor c/f a dalej mas hratelny stack
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod beinn 01 Feb 2010 15:04

tucniak napísal:dalsi najmudrejsi na svete, ktory sem postne ruku najprv len pf(lol), nasledne po flop a ked mu 5 sekund niekto neodpise, tak si vyzaduje pozornost poznamkami ako ''to to nikoho nezaujima?:( '' a nedajboze mu niekto napisal ze preco, (lebo je to jasny pf 3bet a flop cbet -tu nechapem preco pot podobne ako ferkan) tak ich vypinda a zakaze im pisat ako urazene dieta..no toto..

1, TLIESKAM TVOJMU PRISTUPU
2. KED NIECO CHCEM NEPI***EM DO LUDI od ktorych to chcem
3. pekny den :) xixi pokec rullez:)
4.flop cbet menej a turn asi najskor c/f a dalej mas hratelny stack

tucniak ja do ludi nepi***em...ani nepotrebujem pozornost...len ma mrzi, ze toto forum sa zvrhava na stretko ludi s nekonecnym egom...ja som sem napisal len ruku ktoru xcem analyzovat a jedine co som si vysluzil je pi*ung...tak som nato len regoval...jedini ktori sem prispeli neak normalne je Horsey a Palo...ostatni a tvaria ako majstri sveta co vedia dopredu ako hra dopadla a co super drzal. Mrzi ma, ze aj ty takto reagujes.

Zacinam lutovat, ze som sem nieco napisal.
beinn

Odoslaťod palo1973 01 Feb 2010 15:15

-ako ten pf si nemusel davat,to bolo zbytocne,ak by si dal ruku po turne tak sa mozu ludia vyjadrit,ze pf rr mal byt vyssi/nizssi
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod beinn 01 Feb 2010 15:23

palo1973 napísal:-ako ten pf si nemusel davat,to bolo zbytocne,ak by si dal ruku po turne tak sa mozu ludia vyjadrit,ze pf rr mal byt vyssi/nizssi

Pali...ja som xcel analyzu celej ruky...lenze to tu nema poxopenie kedze vsetci su tu strasni profici a naco sa budu zaoberat PF a FLOP ked drzim KK...ved to je jasna linia.

Inak vdaka za zaujem..aj Horsey...obaja ste sli dobre...nema to tu zmysel dalej pisat tak len napisem, ze vysledny range bol 99-JJ

BTW, admin poprosim vymazat moje prispevky v tejto teme. Dik
beinn

Odoslaťod Komedia 01 Feb 2010 15:23

beinn napísal:Horsey, Palo...konecne neaka analyza...pre ostatnyx analyzy, ktore vyxadzaju s uplne nezmyselnyx parametrov sem ani nepostujte...

napr:

1 - ked sem postuje hru s KK tak to bude stat proti neakej zverine
2 - aha flop 567 tak to mame jasne...to musi byt neaky conector a pod :fish:

pre mna analyza znamena...zobrat do uvahy to co viem o superovi aku ma poziciu a zvolit spravny range...dalej zobrat do uvahy moj image (ten som sice nespominal ale bol som LAG) a ako sa na mna pozera super...po postnuti celej ruky sem dam moj pohlad na celu ruku...

este niekto sa prida?

ty analýza...takze podla teba nemoze 21/17 super callovat IP 2.3 nasobny re-raise od teba s conectorom :D? a davaš fish ikony ( :fish: ) nabuduce sa nepytaj ked ti prekazaju odpovede...oco odlisne som to napriklad napisal ja od ostatných ? snad len s tym ze niektorý by este betli 1/2 turn..neviem z akeho dovodu si ofenzívny..napísal som ti moj pohlad na vec a niesom vobec ovplyvnený výsledkom kedze na turne bijes akurat tak 99,TT,JJ,QQ ktoré ked silno betnes zahodí a ked checknes je moznost ze za
1. betne s umyslom blufu aby si zahodil
2. checkne lebo sa chce dostat lacno na showdown
napíšeš do fóra ruku...dostanes odpovede a potom si nespokojný lebo sme všetci result oriented :shock:
Naposledy upravil Komedia dňa 01 Feb 2010 15:30, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod Horsey7 01 Feb 2010 15:29

@beinn

nie je dovod urazat sa a uz vobec nie automaticky nieco chciet a ocakavat :)

je to forum, kde kazdy pise to co uzna za vhodne a kazda akcia vyvola reakciu..mozno naozaj stacilo postnut ruku po turn + idealne s tvojim vysvetlenim readu/dynamiky a range supera vs tvoja akcia s niecim ako "pls poradte, je moje uvazovanie v tejto ruke korektne?"

peace
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod palo1973 01 Feb 2010 15:34

-podla mna bol chyba na flope,betol si tak vela,ze si uz na turne musel bud betnut all in,alebo zahrat bet call,a kedze turn bol pre teba ugly,a ty by si checkol tak ta vytlaci s hocicim

-moja linia by teda bola,pf na 3k,flop normalny bet cca 2/3 az 3/4 potu a turn bet/fold,napriek tomu,ze som pot comitted a stratim viac ako polku stacku,ak by ma vsak rr all in nebijem NIC a mozno nemam ani tie 2 outy proti setom a som death
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!