problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod beinn 01 Feb 2010 15:40

Horsey7 napísal:@beinn

nie je dovod urazat sa a uz vobec nie automaticky nieco chciet a ocakavat :)

je to forum, kde kazdy pise to co uzna za vhodne a kazda akcia vyvola reakciu..mozno naozaj stacilo postnut ruku po turn + idealne s tvojim vysvetlenim readu/dynamiky a range supera vs tvoja akcia s niecim ako "pls poradte, je moje uvazovanie v tejto ruke korektne?"

peace

ved to, ze kazdy co xce...mam pocit, ze tu sa najprv riesi kto je aka fish na zaklade nicoho...potom su tu posty typu je to jasne naco si tu? a az potom sa mozno niekto ozve s normalnou odpovedou...btw poradit s tou rukou nepotrebujem...ako som to zahral a ako to budem hrat nabuduce viem...skor som to bral ako "quiz" pre ostatnyx a samozrejme ma zaujimali nazory inyx...

to komedia: prepac myslel som to z humorom...ale tvoja odpoved mi pripadala...vidim flop 567 tak to musi mat conector.

to Palo: ano flop bet mal byt menej...
beinn

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod poldinhoo 01 Feb 2010 15:51

fok..
píš normálne "ch" ja tento ChAT StYLe newiem cHitAat

to KK si mal zahodit PF a mal by si po probleme..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod Chlpo1989 01 Feb 2010 16:57

Villain (BTN) 20000t 20/19/2.5
Hero (BB) 18000t

600/300/50

Hero A :diamond: A :spade:
5 folds, BTN raises 1500, Hero?

No Beinn ako by si to zahral ty?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Komedia 01 Feb 2010 17:01

3betnem a na 4bet zahadzujem :lol2:
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod beinn 01 Feb 2010 17:05

Chlpo1989 napísal:Villain (BTN) 20000t 20/19/2.5
Hero (BB) 18000t

600/300/50

Hero A :diamond: A :spade:
5 folds, BTN raises 1500, Hero?

No Beinn ako by si to zahral ty?

no kedze je to isty villain ako moj...dal by som 2,3 az 2,5 povodny reraise...keby ze je to viac loose hrac betnem viac 3 az 3,5 povodny raise....ale ako ta poznam ty mas jasnu liniu takze podla teba to tam musim na.rdat za 8k nie?
beinn

Odoslaťod Chlpo1989 01 Feb 2010 17:14

@beinn
Tuto ruku som si vymyslel preto, aby si videl, ze proste PF je to jasny 3bet a takmer na hocijakom boarde cbet = nic ine tu nevymyslis.
Mohol si sem dat tu ruku po turn, s tym, ako a nad cim si rozmyslal a nech to ti skusenejsi zhodnotia...
:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod tucniak 01 Feb 2010 17:17

lol kde ti kto napisal ze ty si fishka a on je profix? To je zase nejaky komplex precitlivenosti, ci co? ti normalne ludia poradili, niektori lepsi od Teba(predpokladam ze preto si to sem dal aby ti poradili lepsi, ci?ja forum vyuzivam tym sposobom:) ), a ty sa tu ohanas somarinami a ziadas zmazat prispevky nieco v zmysle na prostest odchadzas a uz Ta neuvidime.

Lol ked sa ti nepaci tak chod ja budem plakat len den slubujem :) ,,

TIe AA fold pf je to rigged a prehras proti JTo pf ai
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod beinn 01 Feb 2010 17:26

tucniak napísal:lol kde ti kto napisal ze ty si fishka a on je profix? To je zase nejaky komplex precitlivenosti, ci co? ti normalne ludia poradili, niektori lepsi od Teba(predpokladam ze preto si to sem dal aby ti poradili lepsi, ci?ja forum vyuzivam tym sposobom:) ), a ty sa tu ohanas somarinami a ziadas zmazat prispevky nieco v zmysle na prostest odchadzas a uz Ta neuvidime.

Lol ked sa ti nepaci tak chod ja budem plakat len den slubujem :) ,,

TIe AA fold pf je to rigged a prehras proti JTo pf ai

cloveku co je zahladeny sam do seba a rozmysla ako co najviac zosmiesnit ludi na fore je velmi tazke...riesis tu zase problem toxto fora kto je lepsi ako iny...ja som xcel riesit ruku a nie tieto hovadiny co teba a tebe podobnyx zaujimaju...pozri sa co si napisal v prvom prispevku k ruke...uplne trapne...obhanas sa tu c/r c/f skratkami a podobne ale aby si zdvovodnil preco to uz nie...radsej sa budes venovat tomu ako ma zhovadit aby si bol strasne IN vsak to tu tak leti...

ten prispevok o tom, ze nex tu nepisu ludia co nemaju v umysle nieco normalne napisat patril tebe a tebe podobnym...

BTW, ruku sem nepostujem aby mi niekto radil...uz som to pisal vyssie...ked si slepy alebo lenivy citat nemozem zato...a to, ze su tu lepsi hraci nepoxybujem.
beinn

Odoslaťod beinn 01 Feb 2010 17:28

Chlpo1989 napísal:@beinn
Tuto ruku som si vymyslel preto, aby si videl, ze proste PF je to jasny 3bet a takmer na hocijakom boarde cbet = nic ine tu nevymyslis.
Mohol si sem dat tu ruku po turn, s tym, ako a nad cim si rozmyslal a nech to ti skusenejsi zhodnotia...
:gl:

xlpo jasna ruka to nie je ani pred flopom :) 3 ludia co tu pisali sa nezhodli...a ja som 4 co to zahral inak...to ze je to 3-bet a flop bet je jasne kazdemu...ale presne preto som to xcel analyzovat ako b sa kto spraval, ale bohuzial to tu polovica prispievatelov nepoxopila lebo je to KK LOL
beinn

Odoslaťod Chlpo1989 01 Feb 2010 17:47

beinn napísal:
xlpo jasna ruka to nie je ani pred flopom :) 3 ludia co tu pisali sa nezhodli...a ja som 4 co to zahral inak...to ze je to 3-bet a flop bet je jasne kazdemu...ale presne preto som to xcel analyzovat ako b sa kto spraval, ale bohuzial to tu polovica prispievatelov nepoxopila lebo je to KK LOL

To myslis mna? To co som pisal bolo myslene na tie AA.
3 ludia co tu pisali sa nezhodli...a ja som 4 co to zahral inak...to ze je to 3-bet a flop bet je jasne kazdemu
Tak asi si sa mal pytat na betsizing lebo pokial si dobre pamatam (nechce sa mi prechadzat thread), tak sa vsetci zhodli na linii PF r, flop cbet
Obrázok používateľa
Chlpo1989

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!