problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

yegon 2

Odoslaťod chipfeeder 05 Aug 2008 10:07

na turne nebijeme skoro nic, ale napr. tym betom by si mohol prinutit zlozit nizke a vysoke pary. takze to nie je len ciste o pot odds
chipfeeder

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

oops

Odoslaťod chipfeeder 05 Aug 2008 10:09

oprava - vsetky pary okrem setov. povodne som chcel napisat stredne a vysoke pary ...
chipfeeder

moje myslienkove pochody pri hrani ruky, su spravne, al. nie

Odoslaťod keso26 05 Aug 2008 12:23

pf - cely stol fold, mam nizky SC tak raisujem ako steal

flop - ma pekne trafil, mam FD + gutshot, cize cbet polovicu potu. Borec ma minraisuje, cim mi dava priame odds na moje draws

turn - tu som uz dokonca trafil par, ale nepripisoval by som mu ziadny vyznam pretoze dalsie trojky a stvorky nepovazujem za svoje outs, kedze je velmi pravdepodobne ze drzi set. Moje outs su teda nadalej srdcia (8) a patky (4).
Moj bet na turne v tej rychlosti pri dalsich stoloch davam z dvoch dovodov :

1. seconnd barrel je casto vybornym liekom ak nezlozia na flope. Malo by to sice ovela vacsi vyznam, ak by flop len zavolal, ale aj minraisom chcu casto vyhnat pf raisera. Minraise znamena bud monster, alebo lacno zistujem, ci si mi naozaj pf nekradol.

2. betom polovicky potu sa branim tomu, aby mi tam po mojom checku nenalozil tolko aby som ho s mojimi draws nemohol dorovnat a taktiez preto, ze 90% z nich nevie raisnut pot a tym padom mi nedat odds, co znamena, ze akykolvek iny raise iny ako pot by mi dal skoro priame pot odds na call.

3. river OOP uz je jasny ch/f

Teraz by som uz ale suhlasil s Tukem, ze ch/c na turne by bola asi o nieco lepsia volba :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

outs

Odoslaťod keso26 05 Aug 2008 12:25

srdcia (9 - samozrejme) a patky (4) cize spolu 13
Obrázok používateľa
keso26

Re: moje myslienkove pochody pri hrani ruky, su spravne, al. nie

Odoslaťod Rybár 05 Aug 2008 13:18

otazne je ci kradnut BB OOP ak mas 45s. Podla mna small SC na to nie su dobre, pretoze ak ta dorovna si HU OOP a nemas moznost na pot control. To sa ti aj vypomstilo v tejto hre.

Ak by som uz navysil PF, tak FLOP by som zahral rovnako ako ty. TURN by bol ch/c. RIVER ch/f.
Rybár

Založený: Apr 2008

rybar

Odoslaťod chipfeeder 05 Aug 2008 13:36

nie je to zle ani takto , ale ja hravam na flope check/reraise a ver tomu, ze to dokaze rozhadzat aj velmi velmi dobreho hraca a ziskas prevahu aj ked si OOP. potom nevie co ma na turne hrat. predstav si, ze ma super napr. AJ (jedna z najpravdepodbnejsich ruk, imho pravdepodobnejsia ako kesove sety, aj ked tie sa vylucit nedaju) a ty mu reraisnes flop. na turne bude bezradny a bud len checkne, alebo nahodi nejaky miniraise. ale urcite nebude schopny ziadnej agresivnej akcie. a ak ano, tak si mozes byt vtedy isty, ze je silny ako svina.
a okrem ineho si vytvaras vynikajucu poziciu pre neskorsi bluf.
chipfeeder

Re: rybar

Odoslaťod keso26 05 Aug 2008 13:52

zabudas na celkom mozne dva pary (A9s, A2s) a za dalsie ak ho OOP ch/r na flope, tak na turne zas si len prvy na rade a musis pokracovat v agresivite a betnut avtedy super nemoze chcecknut. A ak turn checknes, tak super pokial nebude chciet kontrolovat pot (ma monster) tak do teba betne a ak bude chciet kontrolovat pot (ma ma ruku, ktora stale ma showdown value) tak na river si zas len Ty prvy na vyjadreni.
Obrázok používateľa
keso26

chipfeeder

Odoslaťod Rybár 05 Aug 2008 13:59

ch/r na flope nie je zly. Aj ked v tomto pripade by som ho asi nepouzil, pretoze mojim zamerom je pri ch/r zobrat pot hned na flope. A neverim, ze by niekto polozil A. Iba ak by som mal read na supera, ze betuje na flope 80-90% hands to znamena, ze mozno to A nema.

Ak by som ja bol na BB s AJ ako si napisal. Tak by som to urcite nepolozil a zvazoval by som re-raise all-in. Alebo call na flope. A ak nepride 3 karta vo farbe a ty bi si checkol turn, tak by som na 99% vsadil nieco okolo 2/3 az cely pot. Takze by si nemal pot odds na call.

Dost tazko sa blufuje OOP na A high flope. Ak ti to nepolozi na ch/r na flope tak mas problem. Scare card moze byt pre neho iba 3 karta vo farbe. Ak ti pride ta farba tak ti to priemerny hrac malokedy zaplati.
Rybár

Re: Re: rybar

Odoslaťod palo1973 05 Aug 2008 14:00

ja trochu mimo:keso26+chipfeeder-vidite,ze sa to da aj bez osobnych utokov......,len tak dalej*THUMBS UP*
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Re: Re: rybar

Odoslaťod Rybár 05 Aug 2008 14:04

keso ja s tebou suhlasim. Ved som napisal, ze ak by som to hral PF rovnako ako ty tak potom
flop - b/c (rovnako ako ty)
turn - ch/c (podla situacie)
river - ch/f (rovnako ako ty)

Ch/r na flope by som v tomto pripade urcite nepouzil.
Rybár

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!