problematicka ruka - babo rad
more
rybar sakra ty si odkial vypadol? :) nepamatam sa ze by som v poslednej dobe videl nejake tvoje prispevky. Pises velmi rozumne, vidiet ze sa vyznas - dufam, ze sa budes objavovat castejsie a pomozes nam s analyzovanim nasich problemovych ruk.
Chipfeeder ja by som ti na c/r na flope pravdepodobne AJ bol schopny zlozit ale muselo by byt splnenych par podmienok.:
- ja by som musel byt preflop raiser (ked ma c/r pf raiser tak mi to pride dost cudne a zvedavost by mi nedala)
- musel by si mi to spravit prvy krat a nesmel by som ta vidiet spravit takyto c/r skor niekomu inemu - teda u mna by ti taky move presiel ak ho nerobis castejsie ako 1-2x za session
- nesmelo by to byt blind vs blind - tam su moje standardy na silu ruky, s ktorou som ochotny hrat o stack podstatne nizsie nez obycajne
Chipfeeder ja by som ti na c/r na flope pravdepodobne AJ bol schopny zlozit ale muselo by byt splnenych par podmienok.:
- ja by som musel byt preflop raiser (ked ma c/r pf raiser tak mi to pride dost cudne a zvedavost by mi nedala)
- musel by si mi to spravit prvy krat a nesmel by som ta vidiet spravit takyto c/r skor niekomu inemu - teda u mna by ti taky move presiel ak ho nerobis castejsie ako 1-2x za session
- nesmelo by to byt blind vs blind - tam su moje standardy na silu ruky, s ktorou som ochotny hrat o stack podstatne nizsie nez obycajne
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon
mne nevadi,ak stol zisti, ze to robim casto. potom su vsetci ochotnejsi dorovnavat aj ked nieco fakt hitnem.
v podstate takymto sposobom hry len posunies mieru rizika o stupienok vyssie. slabsie povahy su potom viac v strese v dalsom priebehu partie. ak ten reraise niekto dorovna, tak samozrejme nastupuje vacsia ostrazitost a bezhlavo sa potom nepustam do betovaciek
v podstate takymto sposobom hry len posunies mieru rizika o stupienok vyssie. slabsie povahy su potom viac v strese v dalsom priebehu partie. ak ten reraise niekto dorovna, tak samozrejme nastupuje vacsia ostrazitost a bezhlavo sa potom nepustam do betovaciek
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: more
to hej, rybar sa velmi vyzna a je naozaj skoda, ze pise skor prilezitostne. Myslim, ze dokonca presiel rovnakou skolou (rovnakymi zakladmi CG) ako ja, len s tym rozdielom, ze na neho sa toho ovela viac nalepilo :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: more
to yegon: mas pravdu uz som dlhsie nic nenapisal. Ale to len preto, ze ma vzdy niekto predbehol a napisal nieco podobne ako by som napisal ja. Takze som to nepovazoval za potrebne.
to keso: hram vacsinou cash game 6handed. Takze aj moj styl je tomu prisposobeny.
btw. dakujem za pochvalu. vstupim si do svedomia a budem pisat castejsie. (ak bude k comu ;-))
to keso: hram vacsinou cash game 6handed. Takze aj moj styl je tomu prisposobeny.
btw. dakujem za pochvalu. vstupim si do svedomia a budem pisat castejsie. (ak bude k comu ;-))
- Rybár
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Mam otazku 6max
v kazdom pripade mame AKo, a super je TAG 19/16 3bet(5-7%) a sme Predflopom IP=Button, OOP=CO
obaja mame fullstack.
Co by ste standartne robili.
1. smeIP, Super nas 3-betne.
2. smeIP, Super nas4-betne na 35% stacku.
3. sme IP, Super nas 4-betne do allinu
4. smeOOP, Super nas 3-betne.
5. smeOOP, Super nas4-betne na 35% stacku.
6. sme OOP, Super nas 4-betne do allinu
U mna je standart 1-3 call 4-6 push.
obaja mame fullstack.
Co by ste standartne robili.
1. smeIP, Super nas 3-betne.
2. smeIP, Super nas4-betne na 35% stacku.
3. sme IP, Super nas 4-betne do allinu
4. smeOOP, Super nas 3-betne.
5. smeOOP, Super nas4-betne na 35% stacku.
6. sme OOP, Super nas 4-betne do allinu
U mna je standart 1-3 call 4-6 push.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: Mam otazku 6max
dost zavisi na limitoch ktore hras na NL100 je to u mna takto
1. (super v blindoch) vacsinou 4bet na 32xBB, s history niekedy 4bet allin pre srandu :)
2. (super je kde ?? CO?) urcite nemoze byt call, ak je na CO tak push ak je v skorsej pozicii tak zavisi od jeho attempt to steal, ak je velmi vysoke co znamena ze hra dobre pozicne a zo skorej pozicie raisuje len silne ruky tak sem tam moze byt aj fold ale na 95% push - ak je raisovacia history tak 100% push
3. zavisi od pozicie, z ktorej 4betuje a jeho attempt to steal, ak je to UTG a ATS je vysoke (cca 40%) tak som 50/50 medzi fold a call inak vacsinou call - history pomaha
4. CO vs BTN - 4bet na 32BB a call allin
5. ak sme v blindoch a on CO alebo BTN tak push
6. ak sme v blindoch a on CO alebo BTN tak call
1. (super v blindoch) vacsinou 4bet na 32xBB, s history niekedy 4bet allin pre srandu :)
2. (super je kde ?? CO?) urcite nemoze byt call, ak je na CO tak push ak je v skorsej pozicii tak zavisi od jeho attempt to steal, ak je velmi vysoke co znamena ze hra dobre pozicne a zo skorej pozicie raisuje len silne ruky tak sem tam moze byt aj fold ale na 95% push - ak je raisovacia history tak 100% push
3. zavisi od pozicie, z ktorej 4betuje a jeho attempt to steal, ak je to UTG a ATS je vysoke (cca 40%) tak som 50/50 medzi fold a call inak vacsinou call - history pomaha
4. CO vs BTN - 4bet na 32BB a call allin
5. ak sme v blindoch a on CO alebo BTN tak push
6. ak sme v blindoch a on CO alebo BTN tak call
-
este
samozrejme cim agresivnejsie stats tym lepsie, moje odpovede by sa mi pacili este viac ak by sme boli proti 22/18 hracovi :)
ked tak nad tym rozmyslam tak proti 19/16 sa v 3. skor priklanam k foldu ak je v skorej pozicii
ked tak nad tym rozmyslam tak proti 19/16 sa v 3. skor priklanam k foldu ak je v skorej pozicii
-
re: pisal som IP=btn OOP=Co
tak ze si to ty tak sme proti 13/11 :D co by sa zmenilo ? kde by si foldol.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Re: re: pisal som IP=btn OOP=Co
no ale potom niektore akcie nie su mozne :)
ak sme na CO a super na BTN tak nas akosi nemoze 4betnut jedine ze by niekto raisol pred nami my ho 3b a BTN da cold4bet a to by som zahadzoval AK skoro proti kazdemu :)
proti 13/11 je u mna vsetko fold
ak sme na CO a super na BTN tak nas akosi nemoze 4betnut jedine ze by niekto raisol pred nami my ho 3b a BTN da cold4bet a to by som zahadzoval AK skoro proti kazdemu :)
proti 13/11 je u mna vsetko fold
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.