problematicka ruka - babo rad
Re: Re: MTT
????
ak ta dorovnaju s horsim esom alebo s KJ/KQ tak to je fit nie? A proti KQ/KJ si s AT predsa vpredu
ak ta dorovnaju s horsim esom alebo s KJ/KQ tak to je fit nie? A proti KQ/KJ si s AT predsa vpredu
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: MTT
Tak proti KJ a KQ si na tom lepsie, ale ja hovorim o takomto rangy supera...22+,A2s+,KJs+,QJs,A2o+,KQo a tam uz je to 53:47. Sice aj tu som popredu, ale aj tak by som foldoval OOP. Alebo ked, tak na co push, ked mozem klasicky raisnut a polozit na reraise. Ale neviem, nehravam MTT, zavisi aj od toho, aky mame image.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: MTT
robil som to prvy krat,takze ziadny notoricky zlodej blindov
dovtedy som to hral naozaj dobre,vzdy som bol favorit,asi 3x som vyhral AK vs AQ,resp.AJ
ak teda budem v tejto faze cakat na dobru kartu v dobrej pozicii,tak sa naozaj len prefoldujem a zistim,za nas ostalo napr.25 ja som 23-ti a musim ist all in s este slabsou rukou a vyhram 5$
dovtedy som to hral naozaj dobre,vzdy som bol favorit,asi 3x som vyhral AK vs AQ,resp.AJ
ak teda budem v tejto faze cakat na dobru kartu v dobrej pozicii,tak sa naozaj len prefoldujem a zistim,za nas ostalo napr.25 ja som 23-ti a musim ist all in s este slabsou rukou a vyhram 5$
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
a fakt
ma to stve,lebo toto bol asi 5ty turnaj v posl.dobe,kde som za 2 hry prehral cely stack
keby som napriklad kradol len z bittonu tak je to este podozrivejsie a moze ma zavolat aj slabsia ruka
je teda rozumnejsi standartny raise 4BB?
ale s kartou typu AT to chcem vyhrat radsej pred flopom...
keby som napriklad kradol len z bittonu tak je to este podozrivejsie a moze ma zavolat aj slabsia ruka
je teda rozumnejsi standartny raise 4BB?
ale s kartou typu AT to chcem vyhrat radsej pred flopom...
-
Re: Re: Re: Re: MTT
22+,A2s+,KJs+,QJs,A2o+,KQo sa mi zda byt dost optimisticky range na dorovnanie allinu
moj najsirsi range na dorovnanie s 10BB stackom proti MP pushu ak by som bol v pozicii BB teda uz za mnou nikto nemoze ist do hry a nemusim sa bat ze niekto objavi monstera na ruke by bol asi 99+, AJs+, AQ+
pravdepodobne ak by som to toho hraca videl spravit prvy krat tak vazne zvazujem fold AJ
ale tiez nehram velmi MTTcka a moja teoreticka priprava z SNG je tiez hodne zaprasena :) mozno su moje range prilis tight
moj najsirsi range na dorovnanie s 10BB stackom proti MP pushu ak by som bol v pozicii BB teda uz za mnou nikto nemoze ist do hry a nemusim sa bat ze niekto objavi monstera na ruke by bol asi 99+, AJs+, AQ+
pravdepodobne ak by som to toho hraca videl spravit prvy krat tak vazne zvazujem fold AJ
ale tiez nehram velmi MTTcka a moja teoreticka priprava z SNG je tiez hodne zaprasena :) mozno su moje range prilis tight
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: Re: Re: Re: Re: MTT
Tak ale chalan ho dorovnal s T5s, cize skor by som povedal ze moj range bol dost uzky. Samozrejme zavisi, proti akym hracom hrame.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
10$ MTT
ktore hravam,tam je zaujimavych(financne) mozno 7-8 miest,takze moc tight hrat asi nie je to prave.....
o to ide,ze vzdy sa najde niekto kto to dorovna,je slabsi a predsa to vyhra....
ten range z BB je asi aj u mna taky,ak to samozrejme nerobi kazde kolo...
o to ide,ze vzdy sa najde niekto kto to dorovna,je slabsi a predsa to vyhra....
ten range z BB je asi aj u mna taky,ak to samozrejme nerobi kazde kolo...
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.