problematicka ruka - babo rad
Re: Re: waw
no jasne,ale videl co sa mi stalo predtym,bol som 85% favorit
a este jedna klucova hra,blinds 2/4 k,nic mi nechodila,tak reku s buttonu ukradnem,mal som 3d-5d,a BB mal AK,a co prislo-runner runner flush
potom som uz hral solidne,skor som mal smolu na FT,2x som prehral mensie(cca 30k) poty s tym istym superom AQ vs A8,raz dosla osma,raz farba a ten hayzel napisal 2x ty......
a este jedna klucova hra,blinds 2/4 k,nic mi nechodila,tak reku s buttonu ukradnem,mal som 3d-5d,a BB mal AK,a co prislo-runner runner flush
potom som uz hral solidne,skor som mal smolu na FT,2x som prehral mensie(cca 30k) poty s tym istym superom AQ vs A8,raz dosla osma,raz farba a ten hayzel napisal 2x ty......
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
hlavne co by udelal mysak
P****Stars Game #20769389238: Tournament #109499401, $10+$1 Hold'em No Limit - Level VII (125/250) - 2008/09/28 16:48:02 ET
Table '109499401 966' 9-max Seat #1 is the button
Seat 1: drücifer (9310 in chips)
Seat 2: heitzer36 (2420 in chips)
Seat 3: andrej1984 (11360 in chips)
Seat 4: APminer (22510 in chips)
Seat 5: Coyocath (870 in chips)
Seat 6: JANITOR 7 (7450 in chips)
Seat 7: JackSpence (6730 in chips)
Seat 8: Frodejonny (2385 in chips)
Seat 9: snafu-v (9025 in chips)
drücifer: posts the ante 25
heitzer36: posts the ante 25
andrej1984: posts the ante 25
APminer: posts the ante 25
Coyocath: posts the ante 25
JANITOR 7: posts the ante 25
JackSpence: posts the ante 25
Frodejonny: posts the ante 25
snafu-v: posts the ante 25
heitzer36: posts small blind 125
andrej1984: posts big blind 250
*** HOLE CARDS ***
Dealt to APminer [Qc Qs]
APminer: raises 1000 to 1250
Coyocath: calls 845 and is all-in
JANITOR 7: calls 1250
JackSpence: folds
Frodejonny: folds
snafu-v: folds
drücifer: folds
heitzer36: folds
andrej1984: raises 3000 to 4250
kdo by co delal ? ;-)
Table '109499401 966' 9-max Seat #1 is the button
Seat 1: drücifer (9310 in chips)
Seat 2: heitzer36 (2420 in chips)
Seat 3: andrej1984 (11360 in chips)
Seat 4: APminer (22510 in chips)
Seat 5: Coyocath (870 in chips)
Seat 6: JANITOR 7 (7450 in chips)
Seat 7: JackSpence (6730 in chips)
Seat 8: Frodejonny (2385 in chips)
Seat 9: snafu-v (9025 in chips)
drücifer: posts the ante 25
heitzer36: posts the ante 25
andrej1984: posts the ante 25
APminer: posts the ante 25
Coyocath: posts the ante 25
JANITOR 7: posts the ante 25
JackSpence: posts the ante 25
Frodejonny: posts the ante 25
snafu-v: posts the ante 25
heitzer36: posts small blind 125
andrej1984: posts big blind 250
*** HOLE CARDS ***
Dealt to APminer [Qc Qs]
APminer: raises 1000 to 1250
Coyocath: calls 845 and is all-in
JANITOR 7: calls 1250
JackSpence: folds
Frodejonny: folds
snafu-v: folds
drücifer: folds
heitzer36: folds
andrej1984: raises 3000 to 4250
kdo by co delal ? ;-)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
fiiiiha, tazke rozhodnutie
..v prvom rade by som dal mensi raise ;) ..aj ked si UTG, 5xBB sa mi zda prilis vela :)
..po tom jeho reraise, to mozes len pushnut al. foldnut. Vedel by som si predstavit tu druhu moznost. Mas skoro 100BB, borec dava do hry skoro 50BB, kedze jeho rr znamena prakticky jeho AI a tym padom by nemal mat horsiu ruku ako Ty. Cize AA al. KK.
AK by pravdepodobne len zavolal al. rovno pushol, kedze po flope bude hrat OOP. QQ malo pravdepodobne a s JJ by sa nemal tak blaznit, to iste aj AQ :) ..takze s tazkym srdcom, ale fold. Neriskoval by som polovicu stacku na QQ, len tazko by som mu uveril hosrsiu ruku, ked navyse este aj bude odhaleny, kedze ide do showdownu so shortom :)
..po tom jeho reraise, to mozes len pushnut al. foldnut. Vedel by som si predstavit tu druhu moznost. Mas skoro 100BB, borec dava do hry skoro 50BB, kedze jeho rr znamena prakticky jeho AI a tym padom by nemal mat horsiu ruku ako Ty. Cize AA al. KK.
AK by pravdepodobne len zavolal al. rovno pushol, kedze po flope bude hrat OOP. QQ malo pravdepodobne a s JJ by sa nemal tak blaznit, to iste aj AQ :) ..takze s tazkym srdcom, ale fold. Neriskoval by som polovicu stacku na QQ, len tazko by som mu uveril hosrsiu ruku, ked navyse este aj bude odhaleny, kedze ide do showdownu so shortom :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: fiiiiha, tazke rozhodnutie
no prave, ze pises vse, co mi probehlo behem "timeru" hlavou ;-)
ale pockame jeste chvilku na nejaky dalsi nazor :)
ale pockame jeste chvilku na nejaky dalsi nazor :)
-
vyj.... ATs
3/4 hodiny zahazuju, bluff s 84 a podobne mne drzi nad vodou 8-)
a pak dojde ATs na late = AI (cca45k) at vsechny vyzenu - a copak ma nas pritel na SB (2500/5000, ante 500) CALL = AA :-! :-! :-!
board 789 =-O zeby - NE !!! Q 5 :( *SLZA*
a je z toho 887/22532 a jen + 20,33$ :-||
a pak dojde ATs na late = AI (cca45k) at vsechny vyzenu - a copak ma nas pritel na SB (2500/5000, ante 500) CALL = AA :-! :-! :-!
board 789 =-O zeby - NE !!! Q 5 :( *SLZA*
a je z toho 887/22532 a jen + 20,33$ :-||
-
6max
Trosku som zacal grindit na 6max stoloch NL10. Je jasne, ze na tychto stoloch treba hrat viac loose. Mna by zaujimalo nasledovne...
Ja na BTN stack 100BB
super super SB 120 BB
dostavam 57o...vsetci fold ja raise 3BB...SB aj BB call
flop A64 rainbow
check...check...ja bet 4BB do 7BB
SB reraise na 30BB (SB bol tak loose, ze hral skoro vsetko)
Ja davam reraise All in...???
Podobna situacia ja 6h4h na CO (120BB)...betujem 4BB...BTN 2400BB raise na 7BB...BB call (okolo 80BB) ja call
flop 2hJcKh
BB check...
ja check...
BTN bet 21 BB...BB call ja reraise All in...???
Dostavame sa k mojej otazke...je dobre dat niekedy All in len draw? Ci uz FD, alebo SD...ked napriklad predpokladame ze super je lepsi a ma nejaky par.
Ja na BTN stack 100BB
super super SB 120 BB
dostavam 57o...vsetci fold ja raise 3BB...SB aj BB call
flop A64 rainbow
check...check...ja bet 4BB do 7BB
SB reraise na 30BB (SB bol tak loose, ze hral skoro vsetko)
Ja davam reraise All in...???
Podobna situacia ja 6h4h na CO (120BB)...betujem 4BB...BTN 2400BB raise na 7BB...BB call (okolo 80BB) ja call
flop 2hJcKh
BB check...
ja check...
BTN bet 21 BB...BB call ja reraise All in...???
Dostavame sa k mojej otazke...je dobre dat niekedy All in len draw? Ci uz FD, alebo SD...ked napriklad predpokladame ze super je lepsi a ma nejaky par.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: 6max
Poslednu dobu hravam SH na party a mojim TAG stylom by som hral takto
1.ruka - fold pf, v pripade ze stealujes a dostanes ch/r tak fold.
2.ruka - s CO by som 64s neotvaral, jedine v pripade, ze hraci za Tebou su niti, maju vysoke percento fold to steal SB a BB, pripadne casto skladaju cbety a betnute flopy, pripadne ne3betuju pf.
Ak ma niekto z nich pf 3betne, tak zlozim. Ak si uz predsa dorovnal a mas FD tak je to uz len o pot odds. Ak by Ta dorovnal jeden z dvoch Tvojich superov, tak to myslim vychadza okolo 1,5:1 a na 9 outs potrebujes 2:1 takze je to EV- Na druhu stranu mas nejaku FE, cize je sanca, ze Ti to obaja zlozia, aj ked by sa mi tomu moc nechcelo verit, kedze BTN ktory 3betoval pf, betuje na flope pot, vacsinou ide o TP al. overpair a BB sa tiez netvari, ze sa chce svojej ruky vzdat, ked calluje. Navyse je ten Tvoj FD dost nizky.
Podla mna, ak chces hrat takto LAG, tak treba mat velmi dobre zvladnutu hru post flop. Zo zaciatku by si radsej mohol skusit hrat TAG. Cize hrat ako keby si hral FR ale bez prvych troch pozicii.
Pisal som to narychlo, tak ked sa mylim vo vypoctoch, pripadne inych veciach, tak ma opravte :)
1.ruka - fold pf, v pripade ze stealujes a dostanes ch/r tak fold.
2.ruka - s CO by som 64s neotvaral, jedine v pripade, ze hraci za Tebou su niti, maju vysoke percento fold to steal SB a BB, pripadne casto skladaju cbety a betnute flopy, pripadne ne3betuju pf.
Ak ma niekto z nich pf 3betne, tak zlozim. Ak si uz predsa dorovnal a mas FD tak je to uz len o pot odds. Ak by Ta dorovnal jeden z dvoch Tvojich superov, tak to myslim vychadza okolo 1,5:1 a na 9 outs potrebujes 2:1 takze je to EV- Na druhu stranu mas nejaku FE, cize je sanca, ze Ti to obaja zlozia, aj ked by sa mi tomu moc nechcelo verit, kedze BTN ktory 3betoval pf, betuje na flope pot, vacsinou ide o TP al. overpair a BB sa tiez netvari, ze sa chce svojej ruky vzdat, ked calluje. Navyse je ten Tvoj FD dost nizky.
Podla mna, ak chces hrat takto LAG, tak treba mat velmi dobre zvladnutu hru post flop. Zo zaciatku by si radsej mohol skusit hrat TAG. Cize hrat ako keby si hral FR ale bez prvych troch pozicii.
Pisal som to narychlo, tak ked sa mylim vo vypoctoch, pripadne inych veciach, tak ma opravte :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: 6max
hand 1:
s loose blindami neotvaram 57o, netrafis dostatocne casto flop na ktorom budes moct pokracovat a ked hraci nefolduju na cbety tak nemas ani steal value
flop cbetujem 7BB do 9BB potu (neviem ako sa tvoj pot na flope zmensil ked ta dorovnali dvaja pf :) ), ked typek raisne na 30BB tak tazko predpokladat ze foldne na allin takze myslim ze ma Ax alebo lepsie, fold equity nulova takze u mna fold
ak si myslis ze mas implied odds (neratal som to) a skoro vzdy ho stacknes tak mozno call
ak si myslis ze takto zahra s TT alebo casto bluffuje a foldne na raise tak allin moze byt - musel by to byt ale dost silny read - tak vela ludi nehra
hand 2:
preflop ok
po flope to iste co 1 - s holymi draws potrebujes nejaku fold equity alebo vela dead money v pote na to aby push bol ziskovy, v situacii kedy preflop 3bettor cbetuje full pot do 2 hracov musim predpokladat ze jeho range je pomerne silna, dalsia vec je ze druhy hrac dorovnava takze v podstate pri raise allin dufame ze hrac co 3betoval pred flopom a cbetoval je slaby a foldne a druhy hrac ma lepsi FD nez my alebo nejaky SD a foldne tiez - myslim ze je dost nepravdepodobna kombinacia okolnosti takze som tiez skor za fold i ked push v tejto situacii nevyzera az tak zle ako v prvej hande lebo v pote je uz dost penazi - kazdopadne je to velmi high variance
s loose blindami neotvaram 57o, netrafis dostatocne casto flop na ktorom budes moct pokracovat a ked hraci nefolduju na cbety tak nemas ani steal value
flop cbetujem 7BB do 9BB potu (neviem ako sa tvoj pot na flope zmensil ked ta dorovnali dvaja pf :) ), ked typek raisne na 30BB tak tazko predpokladat ze foldne na allin takze myslim ze ma Ax alebo lepsie, fold equity nulova takze u mna fold
ak si myslis ze mas implied odds (neratal som to) a skoro vzdy ho stacknes tak mozno call
ak si myslis ze takto zahra s TT alebo casto bluffuje a foldne na raise tak allin moze byt - musel by to byt ale dost silny read - tak vela ludi nehra
hand 2:
preflop ok
po flope to iste co 1 - s holymi draws potrebujes nejaku fold equity alebo vela dead money v pote na to aby push bol ziskovy, v situacii kedy preflop 3bettor cbetuje full pot do 2 hracov musim predpokladat ze jeho range je pomerne silna, dalsia vec je ze druhy hrac dorovnava takze v podstate pri raise allin dufame ze hrac co 3betoval pred flopom a cbetoval je slaby a foldne a druhy hrac ma lepsi FD nez my alebo nejaky SD a foldne tiez - myslim ze je dost nepravdepodobna kombinacia okolnosti takze som tiez skor za fold i ked push v tejto situacii nevyzera az tak zle ako v prvej hande lebo v pote je uz dost penazi - kazdopadne je to velmi high variance
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.