Poslal som aj screenshot na support, ako mi poradili na live chate, ale zatiaľ bez odozvy. Mali ste podobný problém niekto?Doxxbet Poker mení svoju tvár...
Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Doxxbet Poker mení svoju tvár...
tak neviem. Včera som si otvoril účet u doxbett cez pokerportal, odohral som tam nejaký freeroll, všetko prebehlo ok. Dnes sa chcem opäť prihlásiť do herni, a už hodinu mi svieti hláška: Pripájanie k serveru...pripojený na server, zasielanie info.o užívateľovi
Poslal som aj screenshot na support, ako mi poradili na live chate, ale zatiaľ bez odozvy. Mali ste podobný problém niekto?
Poslal som aj screenshot na support, ako mi poradili na live chate, ale zatiaľ bez odozvy. Mali ste podobný problém niekto?-

roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Teraz som to testoval a mne ide Doxxbet bez problémov. Koncom roka som ale mal takýto problém s viacerými herňami, keď som si upgradol Eset 4 na Eset 6 (kúpil som si na Vianoce, lebo licencia na ten pôvodný mi vypršala už skoro pred pol rokom a nemal som ho aktualizovaný). Dokonca aj so Stars a neviem či nie práve aj s Doxxom, už si nepamätám presne, ale viem, že tých herní boo viac.
Musel som ísť do nastavení firewallu a tam to zase povoľovať, aj keď som to mal povolené aj predtým v staršom Esete. Možno bude aj tvoj problém niekde u firewallu.
Musel som ísť do nastavení firewallu a tam to zase povoľovať, aj keď som to mal povolené aj predtým v staršom Esete. Možno bude aj tvoj problém niekde u firewallu.
-

Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

aj vam akoby mrzne doxxbet herna a poriadne nechce ist uz dlhsiu dobu??
chcel som hrat sit n go... akurat ma registrovalo zohralo mi 22centov a ani hrat som nemohol...
(
chcel som hrat sit n go... akurat ma registrovalo zohralo mi 22centov a ani hrat som nemohol...
- rattt22222
- Založený: Nov 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Ja som poslednou dobou nejako veľa nehrával, iba občas nejaký turnaj ale vtedy som s mrznutím žiadne problémy nemal, išlo mi všetko ako malo. Ale nehral som celý deň, takže to môže byť náhoda, že ma to obišlo. Ale napríklad lobby púšťam dosť často a nesledoval som žiadne problémy, že by mi soft zamrzol alebo podobne.
Edit 21:30 : pozeral som teraz priamo turnaje v lobby, cash ide normálne, ale turnaje sa mi zdajú nejaké zaseknuté...
Edit 21:30 : pozeral som teraz priamo turnaje v lobby, cash ide normálne, ale turnaje sa mi zdajú nejaké zaseknuté...
-

Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Ide vam novy doxxbet mne nechce prihlasit cez povodne heslo a nick, Vam to ide??? pisal som aj na support ale tam mi povedali ze na novo sa treba regnut akurat ked v klientovi kliknem na nova registracia hodi ma spat na doxxbet kde sa neda urobit duplicitny ucet
) tak ja nwm ...skuste poradit plz
- DeraileD
- Založený: Mar 2012

DeraileD napísal:Ide vam novy doxxbet mne nechce prihlasit cez povodne heslo a nick, Vam to ide??? pisal som aj na support ale tam mi povedali ze na novo sa treba regnut akurat ked v klientovi kliknem na nova registracia hodi ma spat na doxxbet kde sa neda urobit duplicitny ucet) tak ja nwm ...skuste poradit plz
Ked som sa prihlasil na web a dal poker ONGAME, tak odomna to pozadovalo len zadat novy nickname (ktory som nechal aj tak povodny) a vsetko preslo v pohode. Aj prihlasenie. Akurat maju "vyborne" vyrieseny transfer penazi z ENET do ONGAME. To im fakt musim zatlieskat.
- mniXo
- Založený: Máj 2011

Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.