Doxxbet Poker mení svoju tvár...
Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Doxxbet Poker mení svoju tvár...
tak neviem. Včera som si otvoril účet u doxbett cez pokerportal, odohral som tam nejaký freeroll, všetko prebehlo ok. Dnes sa chcem opäť prihlásiť do herni, a už hodinu mi svieti hláška: Pripájanie k serveru...pripojený na server, zasielanie info.o užívateľovi Poslal som aj screenshot na support, ako mi poradili na live chate, ale zatiaľ bez odozvy. Mali ste podobný problém niekto?
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Teraz som to testoval a mne ide Doxxbet bez problémov. Koncom roka som ale mal takýto problém s viacerými herňami, keď som si upgradol Eset 4 na Eset 6 (kúpil som si na Vianoce, lebo licencia na ten pôvodný mi vypršala už skoro pred pol rokom a nemal som ho aktualizovaný). Dokonca aj so Stars a neviem či nie práve aj s Doxxom, už si nepamätám presne, ale viem, že tých herní boo viac.
Musel som ísť do nastavení firewallu a tam to zase povoľovať, aj keď som to mal povolené aj predtým v staršom Esete. Možno bude aj tvoj problém niekde u firewallu.
Musel som ísť do nastavení firewallu a tam to zase povoľovať, aj keď som to mal povolené aj predtým v staršom Esete. Možno bude aj tvoj problém niekde u firewallu.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
aj vam akoby mrzne doxxbet herna a poriadne nechce ist uz dlhsiu dobu??
chcel som hrat sit n go... akurat ma registrovalo zohralo mi 22centov a ani hrat som nemohol...(
chcel som hrat sit n go... akurat ma registrovalo zohralo mi 22centov a ani hrat som nemohol...(
- rattt22222
- Založený: Nov 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ja som poslednou dobou nejako veľa nehrával, iba občas nejaký turnaj ale vtedy som s mrznutím žiadne problémy nemal, išlo mi všetko ako malo. Ale nehral som celý deň, takže to môže byť náhoda, že ma to obišlo. Ale napríklad lobby púšťam dosť často a nesledoval som žiadne problémy, že by mi soft zamrzol alebo podobne.
Edit 21:30 : pozeral som teraz priamo turnaje v lobby, cash ide normálne, ale turnaje sa mi zdajú nejaké zaseknuté...
Edit 21:30 : pozeral som teraz priamo turnaje v lobby, cash ide normálne, ale turnaje sa mi zdajú nejaké zaseknuté...
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Ide vam novy doxxbet mne nechce prihlasit cez povodne heslo a nick, Vam to ide??? pisal som aj na support ale tam mi povedali ze na novo sa treba regnut akurat ked v klientovi kliknem na nova registracia hodi ma spat na doxxbet kde sa neda urobit duplicitny ucet ) tak ja nwm ...skuste poradit plz
- DeraileD
- Založený: Mar 2012
DeraileD napísal:Ide vam novy doxxbet mne nechce prihlasit cez povodne heslo a nick, Vam to ide??? pisal som aj na support ale tam mi povedali ze na novo sa treba regnut akurat ked v klientovi kliknem na nova registracia hodi ma spat na doxxbet kde sa neda urobit duplicitny ucet ) tak ja nwm ...skuste poradit plz
Ked som sa prihlasil na web a dal poker ONGAME, tak odomna to pozadovalo len zadat novy nickname (ktory som nechal aj tak povodny) a vsetko preslo v pohode. Aj prihlasenie. Akurat maju "vyborne" vyrieseny transfer penazi z ENET do ONGAME. To im fakt musim zatlieskat.
- mniXo
- Založený: Máj 2011
Počet príspevkov: 26 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.