Expekt Poker
Re: ej ej
Necham se hrozne snadno otravit, ja vim :-) Pritom jsem se na ten turnaj tesil, chtel jsem skoncit do tretiho mista a koupit si novy LCD - tak si holt jeste pockam :-)
Doufam, ze serie bude pokracovat i dalsi mesic, tohle je prima format od Expektu *THUMBS UP*
Doufam, ze serie bude pokracovat i dalsi mesic, tohle je prima format od Expektu *THUMBS UP*
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ale ten softver
je to ukrutne pomale
este tym blindom sa clovek chvilu dokaze tesit aj ked podla mna pri tak malom pocte hracov mohli kludne nechat 10 minutove
ale ked cakam pri alline dvoch hracov na turn a na river vzdy niekolko sekund tak mi idu vlasy vypadat
to je akoze chvilka napatia?
nechapem - ako keby nezarabali na raku a nechceli aby sa za hodinu odohralo co najviac ruk
tipujem ze na takom ultimate bet odohram 2x tolko ruk za hodinu nez na slimacom ipokri - uz sa sam sebe necudujem ze preco tam nehravam
este tym blindom sa clovek chvilu dokaze tesit aj ked podla mna pri tak malom pocte hracov mohli kludne nechat 10 minutove
ale ked cakam pri alline dvoch hracov na turn a na river vzdy niekolko sekund tak mi idu vlasy vypadat
to je akoze chvilka napatia?
nechapem - ako keby nezarabali na raku a nechceli aby sa za hodinu odohralo co najviac ruk
tipujem ze na takom ultimate bet odohram 2x tolko ruk za hodinu nez na slimacom ipokri - uz sa sam sebe necudujem ze preco tam nehravam
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: ale ten softver
No jo Yegone a to jeste kdyz je obcas ipoker opravdu ve forme a na rivery to taha zvraty jako kouzelnik kraliky z klobouku - to mas pak po takove ctyrsekundove prodleve jasny pocit, ze to celou dobu v balicku hledalo tu jedinou kartu, co Te muze popravit :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
O polnoci FT
maros121, fidelko a Arakas stale v hre za nasich
- expekt
ARAKAS vitazom CE Poker Classic
Gratulujem Arakasovi, ktory sa stal sampionom strednej Europy a odnasa si domov prize money 1500 USD za prve miesto. Well done, gl v dalsich turnajoch! expekt
- expekt
Gratulácie
tak teda klobúk dolu - ono to vo všeobecnosti musela byť dobrá zabíjačka, čiže rešpekt každému, kto sa dostal do 10tky a hlavne arakasovi - klaňačky :)
- d-macabre
- Založený: Jan 2008
Re: ARAKAS vitazom CE Poker Classic
aj ja gratulujem*THUMBS UP*
ostalo to doma na Slovensku,skoda ze sme sa aj s marosom sa na FT dlhsie neohriali:(
uz som bol dost ospanlivy,nekoncentrovany a urobil som nieco,coho sa inak zvyknem vystrihat-tahat sa za prsty z chiplidrom*SLZA*
miesto toho aby som tlacil na shortstackov,som chytal tigra za chvost...
este ze to bol prave Arakas a tak som ho po poslednom all-ine zasobil dostatkom chips
:-D
vtedy mal uz giganticky naskok a som si bol isty ze vyhraje
jediny nebezpecny hrac tam bol vtedu uz len obywatel,ale mal malo chips
ostalo to doma na Slovensku,skoda ze sme sa aj s marosom sa na FT dlhsie neohriali:(
uz som bol dost ospanlivy,nekoncentrovany a urobil som nieco,coho sa inak zvyknem vystrihat-tahat sa za prsty z chiplidrom*SLZA*
miesto toho aby som tlacil na shortstackov,som chytal tigra za chvost...
este ze to bol prave Arakas a tak som ho po poslednom all-ine zasobil dostatkom chips
:-D
vtedy mal uz giganticky naskok a som si bol isty ze vyhraje
jediny nebezpecny hrac tam bol vtedu uz len obywatel,ale mal malo chips
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
to expekt : FPP points..
mam otazku na expekt...ked idem teraz an treti VIP level a mam ziskat 7500 FPP namiesto 4500FPP tak sa cem len spytat preco?
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: to expekt : FPP points.. > wizdo
Mozete mi prosim napisat vasu momentalnu VIP uroven? Vsetky informacie o VIP programe najdete tu:
http://www.expekt.com?pageid=2967
Tych 7.500 FPP ktore spominate neviem ku ktorej urovni patri, nakolko taky pocet nikde nepozadujeme.
http://www.expekt.com?pageid=2967
Tych 7.500 FPP ktore spominate neviem ku ktorej urovni patri, nakolko taky pocet nikde nepozadujeme.
- expekt
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.