Expekt Poker

Diskusia k herni Expekt Poker

Re: ej ej

Odoslaťod acvonmilan 31 Jan 2008 22:12

Necham se hrozne snadno otravit, ja vim :-) Pritom jsem se na ten turnaj tesil, chtel jsem skoncit do tretiho mista a koupit si novy LCD - tak si holt jeste pockam :-)

Doufam, ze serie bude pokracovat i dalsi mesic, tohle je prima format od Expektu *THUMBS UP*
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

ale ten softver

Odoslaťod yegon 31 Jan 2008 22:19

je to ukrutne pomale

este tym blindom sa clovek chvilu dokaze tesit aj ked podla mna pri tak malom pocte hracov mohli kludne nechat 10 minutove

ale ked cakam pri alline dvoch hracov na turn a na river vzdy niekolko sekund tak mi idu vlasy vypadat

to je akoze chvilka napatia?

nechapem - ako keby nezarabali na raku a nechceli aby sa za hodinu odohralo co najviac ruk

tipujem ze na takom ultimate bet odohram 2x tolko ruk za hodinu nez na slimacom ipokri - uz sa sam sebe necudujem ze preco tam nehravam
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

.

Odoslaťod keso26 31 Jan 2008 23:09

jeden poliak ma obral o dost chips a som ultra short ostava 26, fidelko je 2 miesta predomnou a mam pocit, ze mi nechava (nekradne) blinds, tymto mu chcem podakovat :) ..skratka mam taky pocit :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: ale ten softver

Odoslaťod acvonmilan 31 Jan 2008 23:21

No jo Yegone a to jeste kdyz je obcas ipoker opravdu ve forme a na rivery to taha zvraty jako kouzelnik kraliky z klobouku - to mas pak po takove ctyrsekundove prodleve jasny pocit, ze to celou dobu v balicku hledalo tu jedinou kartu, co Te muze popravit :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

O polnoci FT

Odoslaťod expekt 01 Feb 2008 00:08

maros121, fidelko a Arakas stale v hre za nasich
expekt

ARAKAS vitazom CE Poker Classic

Odoslaťod expekt 01 Feb 2008 01:05

Gratulujem Arakasovi, ktory sa stal sampionom strednej Europy a odnasa si domov prize money 1500 USD za prve miesto. Well done, gl v dalsich turnajoch! expekt
expekt

Gratulácie

Odoslaťod d-macabre 01 Feb 2008 10:59

tak teda klobúk dolu - ono to vo všeobecnosti musela byť dobrá zabíjačka, čiže rešpekt každému, kto sa dostal do 10tky a hlavne arakasovi - klaňačky :)
d-macabre

Založený: Jan 2008

Re: ARAKAS vitazom CE Poker Classic

Odoslaťod fidelko 01 Feb 2008 13:46

aj ja gratulujem*THUMBS UP*
ostalo to doma na Slovensku,skoda ze sme sa aj s marosom sa na FT dlhsie neohriali:(
uz som bol dost ospanlivy,nekoncentrovany a urobil som nieco,coho sa inak zvyknem vystrihat-tahat sa za prsty z chiplidrom*SLZA*
miesto toho aby som tlacil na shortstackov,som chytal tigra za chvost...
este ze to bol prave Arakas a tak som ho po poslednom all-ine zasobil dostatkom chips
:-D
vtedy mal uz giganticky naskok a som si bol isty ze vyhraje
jediny nebezpecny hrac tam bol vtedu uz len obywatel,ale mal malo chips
fidelko

Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

to expekt : FPP points..

Odoslaťod wizdo 01 Feb 2008 19:18

mam otazku na expekt...ked idem teraz an treti VIP level a mam ziskat 7500 FPP namiesto 4500FPP tak sa cem len spytat preco?
wizdo

Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Re: to expekt : FPP points.. > wizdo

Odoslaťod expekt 02 Feb 2008 13:46

Mozete mi prosim napisat vasu momentalnu VIP uroven? Vsetky informacie o VIP programe najdete tu:

http://www.expekt.com?pageid=2967

Tych 7.500 FPP ktore spominate neviem ku ktorej urovni patri, nakolko taky pocet nikde nepozadujeme.
expekt

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Expekt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!