Expekt Poker
Re: Re: to expekt : FPP points.. > wizdo
ja idem teraz 10 000 zbierať na champion uroven, kona sa utorok ten 2000dol. weekly tournament kt. by som mal možnosť už hrať?
- chris_ambri
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: to expekt : FPP points..
to je preto, lebo pocet bodov ktore potrebujes na dalsiu uroven sa pocita podla toho kolko bodov si nazbieral za posledne 3 mesiace v nejakom pomere 50% - 30% a 20% tusim...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: to expekt : FPP points.. > chris_ambri
Ak chcete ist teraz na uroven champion znamena to, ze ste teraz na urovni expert, spravne? V tom pripade mozete hrat 2K VIP turnaj. gl
- expekt
Re: Re: to expekt : FPP points.. > chris_ambri
nj..uroven expert...ajked za tie prvé 2 týždne v januári by som si zaslušil hned master alebo legend : ))) aleno čo už ked to tak postupne až ide mesiac po mesiaci . TO EXPEKT: na ten 2k VIP turnaj len pre zvedavosť, kolko ludí tam chodieva a kolko je vyplácaných miest?
- chris_ambri
2000 usd bonus
doslo vam to niekomu???
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
2000 usd bonus
mne to doslo,ale sme sa akurat o tom rozpravali s frankykingom,ze len tym posielaju ktory hraju len freerolly bo za mikro cash,ja tam mam len 30fpp,a dostal som,franky je v tretom vip levely+7000fpp a nedostal no maju to premyslene
- jolika
- Založený: Okt 2007
Kdyz je forma...
Byl jsem ráno brzy vzhůru tak jsem si dal rychlé turnaje - nějaké 3usd freezout, 5usd re-buy a teď ještě 1usd rebuy na Expektu.
A teď pozor! Jednou jsem měl štěstí! Nasraně jsem hodil allin 10 8 a došela trojice na flop hned, tři maníci Ax vždy a obral jsem je. Takže jeden opravdový luck.
Jenže... kdybych měl vypisovat ojeby, tak to je plná strana prohlížeče. Typické hry na vyšší pár on dostane trojici, já trojice on na river postpka, já fullhouse on poker - na river, že, jinak by měl nižší fullhouse.
Dělal jsem si pro srandu čárky - aktuálně jsem 1 luck, 6x ojeb (nesmyslná prohra při jeho cca 10% šance) a 6x prohraná vyrovnaná hra - tj. takové ty hry 6 6 vs. K Q atd. - tam to zatím vždy dopadlo tak, že jeho nízký pár to ustál, nebo naopak můj nízký padl. Dneska holt můj nick na Expektu mezi privilegovanými nebude :-)
A teď pozor! Jednou jsem měl štěstí! Nasraně jsem hodil allin 10 8 a došela trojice na flop hned, tři maníci Ax vždy a obral jsem je. Takže jeden opravdový luck.
Jenže... kdybych měl vypisovat ojeby, tak to je plná strana prohlížeče. Typické hry na vyšší pár on dostane trojici, já trojice on na river postpka, já fullhouse on poker - na river, že, jinak by měl nižší fullhouse.
Dělal jsem si pro srandu čárky - aktuálně jsem 1 luck, 6x ojeb (nesmyslná prohra při jeho cca 10% šance) a 6x prohraná vyrovnaná hra - tj. takové ty hry 6 6 vs. K Q atd. - tam to zatím vždy dopadlo tak, že jeho nízký pár to ustál, nebo naopak můj nízký padl. Dneska holt můj nick na Expektu mezi privilegovanými nebude :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: 2000 usd bonus
a jo i ja ho tam mam a co ted s nim?=-O
- aston
- Založený: Okt 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.