Expekt Poker
Re: Re: Re: AC
ci este len pojdes :D ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: Premena USD - SK
hej hej chlapy : )) nerobte srandu z toho : ))...ja som to myslel tak že nedelu bol kurz nbs okolo 19,7, dnes je kurz 19,756 a na expekte bol kurz nedelu 19,67 a dnes 19,56. To už podla čoho robia potom ked na nbs to stupne a na expekte klesne???? Nechce sa mi to stale vyberat na sportsaccount kde mám učet v SKK, ale tak si zoberte že pred pár desiatkami týždnov bol kurz 20 predtým pár týždnov 22 a pred pol rokom abo pred rokom 25, to už je slušný rozdiel ked máš na acounte pár tisic dolarov, mne ale nejde o to teraz, ale ide mi o to jak oni generuju každý den ten vymenný kurz u nich v expekte?????
- chris_ambri
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: Re: AC
Pojedu v patek dle vseho - driv jsme tam jezdivali celkem pravidelne, byl to RAJ :-) Kurz byl 0,65 a navic treba na docela hezke diskotece ceny panaku cca 25 SKK takze pro nas necela dvacka, jidlo 80,- SKK ... je mi jasne, ze takove ceny uz tam nebudou, ale kazdopadne nas takovy vecer o par stovek lacineji prijde a to i se zapoctenim cesty.
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
chris
mal si to vybrat vtedy a prepit. teraz si uz kupis o par litrov menej :)
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
AC
ale baby si doneste svoje, nase nam nekradnite !!
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: AC
Ale notak, jedeme navazovat mezinárodní družbu, takže musíme použít vaše baby - přeci nebudeme nosit dříví do lesa :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Re: Re: Premena USD - SK
sa čudujem že mi tu nenapísali dotaz samotný zastupcovia EXPEKT-U
- chris_ambri
Re: Re: Re: Re: Premena USD - SK
skus im napisat na support ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Premena USD - SK
Kurz pri premene USD na SKK sa nepocita podla kurzu NBS. Nakolko financna transakcia prebieha v nasej zahranicnej banke, prepocet je urceny podla medzinarodneho medzibankoveho vymenneho kurzu. Ten sa mierne lisi od ponuky slovenskych bank a moze byt vyssi, alebo nizsi, avsak rozdiel je minimalny a casto sposobeny iba zaokruhlenim. Kurz NBS nema vplyv na tieto transakcie.
- expekt
Re: Re: Re: Re: Re: Premena USD - SK
no neviem neviem.....či dve desatiny vzhladom na jeden den je minimálny pri výške 10 000 usd. Ale tak je to vaša finančná politika no.
- chris_ambri
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.