Expekt Poker
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Premena USD - SK
Ambri, jeste si stezuj - ja dostanu za dolar cca 15 CZK a nenadelam nic :-)
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: trojan32
Jiz nekolikrat probirane tema - tohle ti udela kazda herna iPoker site... takze si vypni firewall, vypni antivir, stahni, nainstaluj a vse zase zapni!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
Re: Freerolly
Vložit určitě nemusíš, ale záleží na tom, jak dlouho máš na Expektu vytvořený účet. Pokud je to déle než myslím 3 měsíce, tak už beginners hrát nemůžeš. Nebo tak nějak je to omezeno.
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Freerolly
som zaregistrovany mozno mesiac...tri urcite nie:(
- padrino
- Založený: Jún 2008
Re: Re: Re: Freerolly
ak sa nestihnes zaregistrovat so minuty od spustenia registracie, nemas sancu, mne sa to podarilo za 2 nesiace asi 3x
- DEZINO
- Založený: Feb 2008
potrebujem expekt support
potrebujem kontakt na expekt support, lebo mi niekto hackol mailovu adresu, na zaklade toho mi zmenil nicky na epassporte, moneybookers, na EXPEKTE...moj nick na expekte je frankyking27, ak sa da bloknite ucet hned, mam aj dokaz toho,ze hovorim pravdu, lebo ma uz ten sku...y hacker kontaktoval,ze ak chcem naspat svoje ucty a hesla, tak nech mu poslem 5000 usd...zial ma aj moje naskenovane doklady/ obciansky a vodicsky...takze ak sa da, tak mi poradte co teraz...
- frankyking27
Re: potrebujem expekt support
jedine co sa Ti da poradit je co najrychlejsie kontaktovat vsetky supports, za ucelom zmeny hesiel (asi si sa pomylil, ked si napisal nickov) pripadne docasnym zmrazenim vsetkych accountov. Najlepsie a zaroven najrychlejsie bude zatelefonovat im.
a do buducna aj pre ostatnych zacinajucich hracov:
..nikdy nenechavat prihlasovacie udaje, tak isto naskenovane doklady a ine citlive udaje v emailovej schranke (ja osobne si ich vzdy napisem na papier a okamzite na trvalo mazem - to znamena, ziadny e-mailovy kos ale uplne zmazat) Tak isto si nezapisujem prihlasovacie mena a hesla do ziadnych do ziadnych *.txt alebo *.doc suborov, v tomto pripade je papier to najbezpecnejsie co moze byt.
a do buducna aj pre ostatnych zacinajucich hracov:
..nikdy nenechavat prihlasovacie udaje, tak isto naskenovane doklady a ine citlive udaje v emailovej schranke (ja osobne si ich vzdy napisem na papier a okamzite na trvalo mazem - to znamena, ziadny e-mailovy kos ale uplne zmazat) Tak isto si nezapisujem prihlasovacie mena a hesla do ziadnych do ziadnych *.txt alebo *.doc suborov, v tomto pripade je papier to najbezpecnejsie co moze byt.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.