Expekt Poker

Diskusia k herni Expekt Poker

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Premena USD - SK

Odoslaťod acvonmilan 24 Jún 2008 07:21

Ambri, jeste si stezuj - ja dostanu za dolar cca 15 CZK a nenadelam nic :-)
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

trojan32

Odoslaťod lefty 30 Jún 2008 00:12

z expektu som si chcel stiahnut hernu a hned mi vyskočila tabulka trojan32 mam awast home4.. ako to som nečakal..
lefty

Založený: Jún 2008

Re: trojan32

Odoslaťod acvonmilan 30 Jún 2008 07:24

Jiz nekolikrat probirane tema - tohle ti udela kazda herna iPoker site... takze si vypni firewall, vypni antivir, stahni, nainstaluj a vse zase zapni!
Obrázok používateľa
acvonmilan

OPT1 - 2. miesto (2)

trojan32

Odoslaťod vokindo 03 Júl 2008 22:03

vsetko som povipínal...a aj tak nic...nechapem...nemás tu hernu stiahnutu a nemohol by si mi ju poslat???vokindo@pobox.sk
vokindo

Založený: Apr 2008

Freerolly

Odoslaťod padrino 06 Júl 2008 11:17

Musim sa opytat este raz. Neviete nahodou preco sa nemozem prihlasit na beginers freerolly? Na obycajny freeroll sa prihlasit mozem, nie je ziaden problem. Nemusim najprv vlozit nejake peniaze?
padrino

Re: Freerolly

Odoslaťod RankXaroth 06 Júl 2008 12:20

Vložit určitě nemusíš, ale záleží na tom, jak dlouho máš na Expektu vytvořený účet. Pokud je to déle než myslím 3 měsíce, tak už beginners hrát nemůžeš. Nebo tak nějak je to omezeno.
Obrázok používateľa
RankXaroth

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Re: Re: Freerolly

Odoslaťod padrino 06 Júl 2008 17:03

som zaregistrovany mozno mesiac...tri urcite nie:(
padrino

Re: Re: Re: Freerolly

Odoslaťod DEZINO 06 Júl 2008 19:50

ak sa nestihnes zaregistrovat so minuty od spustenia registracie, nemas sancu, mne sa to podarilo za 2 nesiace asi 3x
DEZINO

Založený: Feb 2008

potrebujem expekt support

Odoslaťod frankyking27 13 Júl 2008 06:11

potrebujem kontakt na expekt support, lebo mi niekto hackol mailovu adresu, na zaklade toho mi zmenil nicky na epassporte, moneybookers, na EXPEKTE...moj nick na expekte je frankyking27, ak sa da bloknite ucet hned, mam aj dokaz toho,ze hovorim pravdu, lebo ma uz ten sku...y hacker kontaktoval,ze ak chcem naspat svoje ucty a hesla, tak nech mu poslem 5000 usd...zial ma aj moje naskenovane doklady/ obciansky a vodicsky...takze ak sa da, tak mi poradte co teraz...
frankyking27

Re: potrebujem expekt support

Odoslaťod keso26 13 Júl 2008 10:33

jedine co sa Ti da poradit je co najrychlejsie kontaktovat vsetky supports, za ucelom zmeny hesiel (asi si sa pomylil, ked si napisal nickov) pripadne docasnym zmrazenim vsetkych accountov. Najlepsie a zaroven najrychlejsie bude zatelefonovat im.

a do buducna aj pre ostatnych zacinajucich hracov:

..nikdy nenechavat prihlasovacie udaje, tak isto naskenovane doklady a ine citlive udaje v emailovej schranke (ja osobne si ich vzdy napisem na papier a okamzite na trvalo mazem - to znamena, ziadny e-mailovy kos ale uplne zmazat) Tak isto si nezapisujem prihlasovacie mena a hesla do ziadnych do ziadnych *.txt alebo *.doc suborov, v tomto pripade je papier to najbezpecnejsie co moze byt.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Expekt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!