Expekt Poker
Re: :-(
:( to poznam, niekedy sa konecne na nieco najde cas a zas sa to neda spravit z ineho dovodu...horsie je ze toto nemozes ovplyvnit vobec...takze tebe sa este osobitne ospravedlnujeme...
- Carlos274 - neni zac, ked nastala chyba musime vas informovat...aj ked toto sa nepisalo lahko, co uz :(...my dakujeme za pochopenie
- Carlos274 - neni zac, ked nastala chyba musime vas informovat...aj ked toto sa nepisalo lahko, co uz :(...my dakujeme za pochopenie
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
CZ¨SK Turnaj
Dneska si asi nezahrajeme? škoda,taky to tam nemám.
- Gerlach
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: CZ¨SK Turnaj
a neslo by ho dat na zajtra???....napr..abo tak??...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Re: CZ¨SK Turnaj
cafko,
akurat som volal s Expektom a pripravime pre vas nejaky nahradny turnaj v dohladnej dobe, ktory bude nieco ako odskodne. Nebude to hned zajtra ani pozajtra, vsetko chce cas. Ale urcite nieco namiesto toho spravime.
Co sa tyka samotneho SKCZ Poker Master, tak tam nemozme nejako presunut tento neodohraty turnaj napriklad utorok, lebo to zas nie vsetkym vyhovuje a tym by sme mohli ovplyvnit poradie. Je nam to luto widzo, fakt. Manager Expektu vsak prislubil ze nieco nahradne v dohladnom termine pre vas spravime.
Srz :(
akurat som volal s Expektom a pripravime pre vas nejaky nahradny turnaj v dohladnej dobe, ktory bude nieco ako odskodne. Nebude to hned zajtra ani pozajtra, vsetko chce cas. Ale urcite nieco namiesto toho spravime.
Co sa tyka samotneho SKCZ Poker Master, tak tam nemozme nejako presunut tento neodohraty turnaj napriklad utorok, lebo to zas nie vsetkym vyhovuje a tym by sme mohli ovplyvnit poradie. Je nam to luto widzo, fakt. Manager Expektu vsak prislubil ze nieco nahradne v dohladnom termine pre vas spravime.
Srz :(
- roy016
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: Re: Re: CZ¨SK Turnaj
sak v pohode...ja som rad ze nieco nahradne bude:-)))bo na tento turnaj sa na ako jediny vzdy tesim:-)))
dik ze bude nahrada....len potom nezabudnite dat vediet kedy;-):-P
dik ze bude nahrada....len potom nezabudnite dat vediet kedy;-):-P
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
velky problem s Klondike freerollem
Kdyz se chci prihlasit, tak to hlasi problem s IP, neco jako ze neni z te zeme pro kterou je turnaj urcen, coz je absurdni, protoze IP mam na 100% ceskou. Co s tim?
- tolsimir
- Založený: Okt 2007
Re: velky problem s Klondike freerollem
napisat na ich support a vysvetlit im problem
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.