Expekt Poker
Re: Re: velky problem s Klondike freerollem
to jsem zkousel, neodpovedeli
- tolsimir
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: velky problem s Klondike freerollem
musis byt RIADNYM CLENOM. Najprv tam posli cca 500 CK (kazdy rok) a potom mozes chodit na freeroly urcene pre riadnych clenov.
- Karci19
- Založený: Apr 2007
200$ freeroll vs. 4000$ GP freezeout
Nedá mi to abych si nejdříve nepostěžoval a pak se nepochlubil ;-) Včera jsem zkusil 200 dolarový freerol pro CZ/SK hráče, ale protože se to nevyvíjelo pro mě dobře, nějak nešly karty, nedostal jsem se ani na placené místo ... tak jsem si řekl, že zkusím štěstí na nějakém větším turnaji, kde se snad bude hrát rozumněji a nechoděj tam cvočkové All-in s kartama jako 6 J a podobně. Tak jsem se za 5$ regnul do Freezeoutu s garancí 4000$, který začínal o hodinu později. Na začátku se mi povedlo pár her vyhrát, dostal jsem se do pohody a celkem hladce proplouval turnajem a až na malou krizi, kdy jsem byl blízko vyřazení těsně před prvními 100 placenými místy, jsem byl dost vysoko. Až po čtyřech hodinách tuhých bojů jsem byl konečně na final table! Rozhodl jsem se hrát s rozumem až do konce a čekat na lepší karty a ne to hrát na náhodu. Že to bylo správné rozhodnutí se ukázalo po více než pěti hodinách hraní v závěrečném heads upu, když jsem se mohl radovat ze svého prvního vítězství na větším turnaji. Pro úplnost dodávám, že na začátku bylo přihlášeno 1028 hráčů. Přes lehkou únavu jsem se těšil ve čtvrt na tři ráno ze sladkého vítězství a taky z výhry 1.285 $ Akorát to vstávání do práce nebylo už tak veselé :-D
- Haga41
- Založený: Jan 2007
Re: 200$ freeroll vs. 4000$ GP freezeout
*THUMBS UP* super...gratuluji k výhře i trpělivosti...@->--
- ayka
- Založený: Sep 2007
Re: Re: 200$ freeroll vs. 4000$ GP freezeout
díky ayko, a držím Ti palce, aby se Ti taky pdobně zadařilo ;-)
- Haga41
Re: Re: Re: 200$ freeroll vs. 4000$ GP freezeout
*THUMBS UP*;-) dík:)
- ayka
- Založený: Sep 2007
Re: 200$ freeroll vs. 4000$ GP freezeout
Tiez gratulujem, velmi pekny vysledok, len tak dalej *THUMBS UP**THUMBS UP**THUMBS UP*
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
5000skk freeroll
Zdravim vie niekto ako zaziadat o heslo do toho turnaja ?
resp vie mi ho niekto zdelit ? regol som sa len pred malou chvilou totiz, dakujem!
resp vie mi ho niekto zdelit ? regol som sa len pred malou chvilou totiz, dakujem!
- jnbhj1
Re: 5000skk freeroll
tiez by som rad vedel pristupove heslo.. maba3@azet.sk
- Once94
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.