Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod tommyKE 19 Jan 2010 16:03

landa321 napísal:ten local bank transfer je rychlejsi ako naspat na kreditku? Zase budu chciet milion potvrdeni, nie? A bude treba cakat, kym ich autorizuju? (to uz pri kreditke nemusim).

dik - o tom MB som nevedel,ze je mozne mat viac mailov.. (kedze cela sluzba je viazana hlavne na mail, tak som to nepredpokladal)

neviem ci rychlejsi, ale 4-5 dni je v pohode - ak vsak nie si v naliehavej nudzi.a ziadne potvrdenia, vypises len bankove udaje, iban, swift atd
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Odoslaťod landa321 19 Jan 2010 16:19

OK, dik.. tak prachy uz prisli na neteller. Takze rychlejsi sposob uz zrejme nebude (samozrejme, ked budem mat tu kartu doma). Teraz mozno vyskusam sek, co je jedina moznost ako ich momentalne dostat z netelleru.. Idem pisat na support, kolko by im to asi trvalo.
landa321

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ableton 19 Jan 2010 19:56

aj vam reaguje ten program dneska tak pomaly?
ableton

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

Odoslaťod poldinhoo 19 Jan 2010 20:04

net..alles in ordnung 8-)
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod PokerSef 20 Jan 2010 22:08

Neviete nahodou,ci sa da maestro karta vyuzit na fulltiltpoker?alebo nepoznate nejaku pokerovu stranku,na ktorej si viem vlozit peniaze z tejto karty?
PokerSef

Založený: Jan 2010

Odoslaťod morfeusko 20 Jan 2010 22:16

PokerSef napísal:Neviete nahodou,ci sa da maestro karta vyuzit na fulltiltpoker?alebo nepoznate nejaku pokerovu stranku,na ktorej si viem vlozit peniaze z tejto karty?

jj, malo by to ist v pohode. Ale mozno lepsie by ti bolo ak by si to chcel v buducnosti robit castejsie, tak zriadit si moneybookers, tam vlozit peniaze z karty a prestrednictvom MB mozes depozitovat peniaze do kazdej herne.
morfeusko

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod landa321 22 Jan 2010 10:34

Rozhodol som sa nakoniec previest peniaze priamo na debetnu VISA kartu. Na Fulltilte sa vsak roznia s casovou lehotou prevodu. Prevod bol schvaleny este v ten den, ale v maili bola uvedena doba pripisania 5-15 dni. Na strankach pri tomto type vyberu maju 5-10 dni a priamo v aplikacii herne maju uvedene 3-5 dni. Mate niekto skusenosti s tymto vyberom? Ako dlho vam to trvalo? Od coho to zavisi? Volal som aj do banky pre upresnenie, ale ta cica, co sedela na tej linke bola neskutocne vymleta a nevedela dokopy nic. Dokonca spomenula nieco take, ze priamo na kartu sa previest peniaze nedaju. Ide konkretne o CSOB. Tak som ostal trochu zneisteny. Ak niekto vie, tak dajte prosim vediet. Zo supportu full tiltu uz druhy den neodpisuju (priserny support).
landa321

Odoslaťod Barin 22 Jan 2010 10:44

landa321 napísal:Rozhodol som sa nakoniec previest peniaze priamo na debetnu VISA kartu. Na Fulltilte sa vsak roznia s casovou lehotou prevodu. Prevod bol schvaleny este v ten den, ale v maili bola uvedena doba pripisania 5-15 dni. Na strankach pri tomto type vyberu maju 5-10 dni a priamo v aplikacii herne maju uvedene 3-5 dni. Mate niekto skusenosti s tymto vyberom? Ako dlho vam to trvalo? Od coho to zavisi? Volal som aj do banky pre upresnenie, ale ta cica, co sedela na tej linke bola neskutocne vymleta a nevedela dokopy nic. Dokonca spomenula nieco take, ze priamo na kartu sa previest peniaze nedaju. Ide konkretne o CSOB. Tak som ostal trochu zneisteny. Ak niekto vie, tak dajte prosim vediet. Zo supportu full tiltu uz druhy den neodpisuju (priserny support).

Uplne najjednoduchsie je zalozit si moneybookers ucet, mne tam chodia peniaze do niekolko hodin od vyberu a odtial na ucet tak do niekolko dni. Tiez sa ti bude lepsie manipulovat s peniazmi ak by si chcel dakam depozitovat.
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod landa321 22 Jan 2010 10:50

To mi je jasne. MB mam zalozeny, ale Full Tilt nepovoloval vyber nan, kym som z neho nepreviedol aspon min. deposit. A momentalne som na ten deposit nemal. Tak som to dal previest priamo na kartu a potrebujem vediet detaily od niekoho, kto uz tuto transakciu vykonaval. Z MB som uz aj vcera deposit spravil, ale tu vyhru som potreboval vybrat co najskor a preto som zvolil prevod na kartu.
landa321

Odoslaťod Zuzmar 22 Jan 2010 20:40

nevíte někdo co to je???????????????????
připsalo se mi na účet 15.23 dollarů a je to od PASolution..........
pls help nevím co to je

díky
Zuzmar

Založený: Jan 2010

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!