Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
je je kludne pis po slovenky na support
+
neivete kolko trva vyber na kartu lebo uz som nedockavy
+
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
chci se zeptat na neco ohledne toho jejich obchodu. maji tam uvedeny dve kategorie - Elektronika a Elektronika EU/UK.
prave v te klasicke elektronice je macbook pro, kt. bych si chtel nechat poslat, ale ted nevim, jestli to poslou do ceska :/ co myslite? support no reply :/
prave v te klasicke elektronice je macbook pro, kt. bych si chtel nechat poslat, ale ted nevim, jestli to poslou do ceska :/ co myslite? support no reply :/
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
no ja som si posielal aj toho neUK ,síce len usb klúč ale normál som napisal na support a oni mi odpisali že ho dovážajú aj do mojej krajiny,takže musíš skúšať ten support
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
spax napísal:chci se zeptat na neco ohledne toho jejich obchodu. maji tam uvedeny dve kategorie - Elektronika a Elektronika EU/UK.
Pravdebodobne si budes musiet priplatit dopravu, nakolko centrum pre US&A je ine ako centrum pre EU. Pozri FAQs, tam by to malo byt.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
WolfiKxx napísal:je je kludne pis po slovenky na support
+
Ty si skorej dufaj ze Ti nesuspenduju cely tvoj BM
- korki
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 8 krát/3 krát
Je tu někdo kdo by mi poradil?HoldemManager
- nezobrazují se mi stats na F****Tilt pokeru....handy to normálně importuje po 5 s do správné složky, ale žádné stats se mi prostě neukazují...
Pls HELP
- nezobrazují se mi stats na F****Tilt pokeru....handy to normálně importuje po 5 s do správné složky, ale žádné stats se mi prostě neukazují...
Pls HELP
- Zuzmar
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ahojte, zadarilo sa na turnaji, dal som vybrat cez neteller, ale to som si vopred nezistil, ze neteller posiela nejaku kartu, cez ktoru sa daju potom prachy vybrat. A to trva az do 21 dni. A kedze tie peniaze by som mal rad skor, tak som poziadal cez support o storno vyberu, ale ako uz obvykle reaguju velmi nepruzne. Aj vam sa stava, ze odpisuju zvacsa az na druhy den? Niekedy dokonca az o dva dni? Potrebujem storno toho vyberu a pochybujem, ze kym odpisu to tam este bude. Je vobec mozne to stornovat? ma s tym niekto skusenost? A aky je podla vas najrychlejsi vyber z Full Tiltu? Na kartu, MB, ci neteller (samozrejme, ked uz clovek ma tu kartu od nich). a este jedna vec - chcel som to dat povodne vybrat cez MB, ale pri tom ich tutoriale som pochopil, ze musim mat totoznu adresu na full tilte aj na MB, co ja nemam. Takze sa mi tieto dve konta nenaparovali a vyber som nemohol uskutocnit cez MB. Je vobec mozne nejakym sposobom vyberat odtial aj na MB, ked tam mam inu e-mailovu adresu?
Dakujem za vycerpavajucu odpoved (kedze na odpoved zo supportu cakam neskutocne dlho, tak dufam, ze tu sa mi zadari skor )
Dakujem za vycerpavajucu odpoved (kedze na odpoved zo supportu cakam neskutocne dlho, tak dufam, ze tu sa mi zadari skor )
- landa321
daj si local bank transfer, nejakych 4-5 dni a mas to tu
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
landa321 napísal:chcel som to dat povodne vybrat cez MB, ale pri tom ich tutoriale som pochopil, ze musim mat totoznu adresu na full tilte aj na MB, co ja nemam. Takze sa mi tieto dve konta nenaparovali a vyber som nemohol uskutocnit cez MB.
..pridaj si na MB v profile dalsiu e-mailovu adresu. Na jeden MB ucet mozes mat tusim 5 e-mail adries
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
ten local bank transfer je rychlejsi ako naspat na kreditku? Zase budu chciet milion potvrdeni, nie? A bude treba cakat, kym ich autorizuju? (to uz pri kreditke nemusim).
dik - o tom MB som nevedel,ze je mozne mat viac mailov.. (kedze cela sluzba je viazana hlavne na mail, tak som to nepredpokladal)
dik - o tom MB som nevedel,ze je mozne mat viac mailov.. (kedze cela sluzba je viazana hlavne na mail, tak som to nepredpokladal)
- landa321
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.