Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod WolfiKxx 11 Jan 2010 16:54

je je kludne pis po slovenky na support ;)

+
neivete kolko trva vyber na kartu lebo uz som nedockavy :ROFL:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod spax 17 Jan 2010 16:47

chci se zeptat na neco ohledne toho jejich obchodu. maji tam uvedeny dve kategorie - Elektronika a Elektronika EU/UK.

prave v te klasicke elektronice je macbook pro, kt. bych si chtel nechat poslat, ale ted nevim, jestli to poslou do ceska :/ co myslite? support no reply :/
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod poldinhoo 17 Jan 2010 22:11

no ja som si posielal aj toho neUK ,síce len usb klúč ale normál som napisal na support a oni mi odpisali že ho dovážajú aj do mojej krajiny,takže musíš skúšať ten support
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 18 Jan 2010 09:40

spax napísal:chci se zeptat na neco ohledne toho jejich obchodu. maji tam uvedeny dve kategorie - Elektronika a Elektronika EU/UK.

prave v te klasicke elektronice je macbook pro, kt. bych si chtel nechat poslat, ale ted nevim, jestli to poslou do ceska :/ co myslite? support no reply :/

Pravdebodobne si budes musiet priplatit dopravu, nakolko centrum pre US&A je ine ako centrum pre EU. Pozri FAQs, tam by to malo byt.
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod korki 18 Jan 2010 19:15

WolfiKxx napísal:je je kludne pis po slovenky na support ;)

+
neivete kolko trva vyber na kartu lebo uz som nedockavy :ROFL:

Ty si skorej dufaj ze Ti nesuspenduju cely tvoj BM :lol2: :gl:
korki

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 8 krát/3 krát

Odoslaťod Zuzmar 18 Jan 2010 20:31

Je tu někdo kdo by mi poradil?HoldemManager
- nezobrazují se mi stats na F****Tilt pokeru....handy to normálně importuje po 5 s do správné složky, ale žádné stats se mi prostě neukazují...

Pls HELP
Zuzmar

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod landa321 19 Jan 2010 15:18

Ahojte, zadarilo sa na turnaji, dal som vybrat cez neteller, ale to som si vopred nezistil, ze neteller posiela nejaku kartu, cez ktoru sa daju potom prachy vybrat. A to trva az do 21 dni. A kedze tie peniaze by som mal rad skor, tak som poziadal cez support o storno vyberu, ale ako uz obvykle reaguju velmi nepruzne. Aj vam sa stava, ze odpisuju zvacsa az na druhy den? Niekedy dokonca az o dva dni? Potrebujem storno toho vyberu a pochybujem, ze kym odpisu to tam este bude. Je vobec mozne to stornovat? ma s tym niekto skusenost? A aky je podla vas najrychlejsi vyber z Full Tiltu? Na kartu, MB, ci neteller (samozrejme, ked uz clovek ma tu kartu od nich). a este jedna vec - chcel som to dat povodne vybrat cez MB, ale pri tom ich tutoriale som pochopil, ze musim mat totoznu adresu na full tilte aj na MB, co ja nemam. Takze sa mi tieto dve konta nenaparovali a vyber som nemohol uskutocnit cez MB. Je vobec mozne nejakym sposobom vyberat odtial aj na MB, ked tam mam inu e-mailovu adresu?

Dakujem za vycerpavajucu odpoved :) (kedze na odpoved zo supportu cakam neskutocne dlho, tak dufam, ze tu sa mi zadari skor :) )
landa321

Odoslaťod tommyKE 19 Jan 2010 15:31

daj si local bank transfer, nejakych 4-5 dni a mas to tu
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Odoslaťod keso26 19 Jan 2010 15:34

landa321 napísal:chcel som to dat povodne vybrat cez MB, ale pri tom ich tutoriale som pochopil, ze musim mat totoznu adresu na full tilte aj na MB, co ja nemam. Takze sa mi tieto dve konta nenaparovali a vyber som nemohol uskutocnit cez MB.

..pridaj si na MB v profile dalsiu e-mailovu adresu. Na jeden MB ucet mozes mat tusim 5 e-mail adries
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod landa321 19 Jan 2010 15:57

ten local bank transfer je rychlejsi ako naspat na kreditku? Zase budu chciet milion potvrdeni, nie? A bude treba cakat, kym ich autorizuju? (to uz pri kreditke nemusim).

dik - o tom MB som nevedel,ze je mozne mat viac mailov.. (kedze cela sluzba je viazana hlavne na mail, tak som to nepredpokladal)
landa321

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!