Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod Zeltzn 24 Jan 2011 16:55

Support mi neodpísal, už mi nechcú poslať ani náhradné heslo :( :( :( .. toto je neuveriteľné!
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod poldinhoo 24 Jan 2011 17:08

a co sa tam presne stalo? nemal si nejaky fake account?
kazdopadne ak tam mas prachy, tak bombarduj support mail, samozrejme slusne a konstruktivne..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod Zeltzn 24 Jan 2011 17:12

Money som tam už nemal, vybral som si ich a dal poslať FTP tričko .. po cca 10 dňoch som sa šiel pozrieť že či je všetko ok a zrazu sa vyskytol problém s loginom ktorý bol 100% SPRÁVNY!!!! nebralo mi staré heslo dal som si poslať nové ma e-mail, ani to nové mi nešlo tak som počkal nejaký čas a skúsil to a stále mi nešlo .. tak si hovorím doprdele čo s tým je .. na druhý deň ráno som si dal poslať nové heslo a ani to nešlo tak som napísal supportu ktorý mi zatiaľ neodpísal, pritom mi už pred skoro 2 dňami došiel mail že ho prevzali ...
Obrázok používateľa
Zeltzn

Odoslaťod poldinhoo 24 Jan 2011 17:20

a nemas nahodou potom iny login? napr nemas sa prihlasovat mailom namiesto nickom?
Obrázok používateľa
poldinhoo

Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod matiapag 24 Jan 2011 17:23

inac aj vtedy som ti to vravel aj teraz som to skusal - tvoj nick na ptr.com nevie najst! Cize predpokladam, ze mas rozdielny login/nickname, cize skor tu hladaj problem a nie v hesle ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Zeltzn 24 Jan 2011 17:26

Ee, "TEMPORARY password" platí len 8 hodín, čiže neviem čo sa deje na mojom acc asi tak týždeň a stále tam mám číslo kreditky a všetky údaje ... nové heslo som si vytvoril pred pár hodinami a stále mi neprišlo na account :wtf:
Obrázok používateľa
Zeltzn

Odoslaťod Wuzy 24 Jan 2011 19:48

na fulltilte mi nezobrazuje vyber medzi peniazmi realnymi a hracimi...a dalej mi nezobrazuje ani slovensky free roll...dam satelitne turnaje freeroll a mam tam iba dve brazilske,nic ine,nevie mi niekto s tym poradit?
Wuzy

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 24 Jan 2011 19:53

Wuzy napísal:na fulltilte mi nezobrazuje vyber medzi peniazmi realnymi a hracimi...a dalej mi nezobrazuje ani slovensky free roll...dam satelitne turnaje freeroll a mam tam iba dve brazilske,nic ine,nevie mi niekto s tym poradit?

Asi mas nainstalovanu verziu .net, tam sa neda hrat o realne peniaze, potrebujes si stiahnut .com verziu => http://www.pokerportal.info/redirect.php?id=9_1
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod x-bat 24 Jan 2011 20:11

slemo69 napísal:No vsimol som si aj ja tu akademiu, tie lepsie veci ako napr. 100 $ bonus su za 20 000 bodov, co sa mi vidi dost nerealne. Snazi sa niekto robit tu akademiu alebo sa to neoplati a je to strata casu ?

Proc by to mela byt ztrata casu? Kuknu 15 minutove video od profi hrace (to mi da i nejake to info), prijmu vyzvu a hotovo - ani to video nemusis kukat, staci kliknout "Prijmout"... Ta vyzva ti primo rika, jak mas hrat "spravne", ty ukoly jsou vesmes trivialni. Aktivuju vyzvu, odehraju session a pak kuknu, ktere ukoly jsem z te vyzvy trefil - urcite neprizpusobuju hru tomu, abych to splnil. Minimalne u SNG jdou ty vyzvy prakticky samy, ukoly jsou logicke a nejaka ta vstupenka do turnaje gratis "zadarmo" potesi snad kazdeho...
x-bat

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 1 krát/5 krát

Odoslaťod slemo69 25 Jan 2011 03:49

Ja som to myslel skor tak, ci sa mi oplati zbierat tie body. Samozrejme, ze kuknut si videjko od pro hraca, vyskusat nejake strategie atd. je fajn, len neviem ci ma zmysel sa snazit nazbierat co najviac tych bodov. Challenge na cash game su celkom dost narocne, chcu tam aby som hral fixed limit, fullring stoly, zahral vela hand nejakym sposobom atd... tu je jeden priklad :

•In early position (UTG, UTG+1, playing 9- or 8-handed), open min-raise (double the big blind) 3 times with the following hands: A-A, K-K, Q-Q, J-J, T-T, 9-9, 8-8, A-K, A-Q.

s dodatkom : •Must be folded to you pre-flop.
slemo69

Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!