Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
Support mi neodpísal, už mi nechcú poslať ani náhradné heslo .. toto je neuveriteľné!
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
a co sa tam presne stalo? nemal si nejaky fake account?
kazdopadne ak tam mas prachy, tak bombarduj support mail, samozrejme slusne a konstruktivne..
kazdopadne ak tam mas prachy, tak bombarduj support mail, samozrejme slusne a konstruktivne..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Money som tam už nemal, vybral som si ich a dal poslať FTP tričko .. po cca 10 dňoch som sa šiel pozrieť že či je všetko ok a zrazu sa vyskytol problém s loginom ktorý bol 100% SPRÁVNY!!!! nebralo mi staré heslo dal som si poslať nové ma e-mail, ani to nové mi nešlo tak som počkal nejaký čas a skúsil to a stále mi nešlo .. tak si hovorím doprdele čo s tým je .. na druhý deň ráno som si dal poslať nové heslo a ani to nešlo tak som napísal supportu ktorý mi zatiaľ neodpísal, pritom mi už pred skoro 2 dňami došiel mail že ho prevzali ...
-
a nemas nahodou potom iny login? napr nemas sa prihlasovat mailom namiesto nickom?
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
inac aj vtedy som ti to vravel aj teraz som to skusal - tvoj nick na ptr.com nevie najst! Cize predpokladam, ze mas rozdielny login/nickname, cize skor tu hladaj problem a nie v hesle
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Ee, "TEMPORARY password" platí len 8 hodín, čiže neviem čo sa deje na mojom acc asi tak týždeň a stále tam mám číslo kreditky a všetky údaje ... nové heslo som si vytvoril pred pár hodinami a stále mi neprišlo na account
-
na fulltilte mi nezobrazuje vyber medzi peniazmi realnymi a hracimi...a dalej mi nezobrazuje ani slovensky free roll...dam satelitne turnaje freeroll a mam tam iba dve brazilske,nic ine,nevie mi niekto s tym poradit?
- Wuzy
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Wuzy napísal:na fulltilte mi nezobrazuje vyber medzi peniazmi realnymi a hracimi...a dalej mi nezobrazuje ani slovensky free roll...dam satelitne turnaje freeroll a mam tam iba dve brazilske,nic ine,nevie mi niekto s tym poradit?
Asi mas nainstalovanu verziu .net, tam sa neda hrat o realne peniaze, potrebujes si stiahnut .com verziu => http://www.pokerportal.info/redirect.php?id=9_1
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
slemo69 napísal:No vsimol som si aj ja tu akademiu, tie lepsie veci ako napr. 100 $ bonus su za 20 000 bodov, co sa mi vidi dost nerealne. Snazi sa niekto robit tu akademiu alebo sa to neoplati a je to strata casu ?
Proc by to mela byt ztrata casu? Kuknu 15 minutove video od profi hrace (to mi da i nejake to info), prijmu vyzvu a hotovo - ani to video nemusis kukat, staci kliknout "Prijmout"... Ta vyzva ti primo rika, jak mas hrat "spravne", ty ukoly jsou vesmes trivialni. Aktivuju vyzvu, odehraju session a pak kuknu, ktere ukoly jsem z te vyzvy trefil - urcite neprizpusobuju hru tomu, abych to splnil. Minimalne u SNG jdou ty vyzvy prakticky samy, ukoly jsou logicke a nejaka ta vstupenka do turnaje gratis "zadarmo" potesi snad kazdeho...
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Ja som to myslel skor tak, ci sa mi oplati zbierat tie body. Samozrejme, ze kuknut si videjko od pro hraca, vyskusat nejake strategie atd. je fajn, len neviem ci ma zmysel sa snazit nazbierat co najviac tych bodov. Challenge na cash game su celkom dost narocne, chcu tam aby som hral fixed limit, fullring stoly, zahral vela hand nejakym sposobom atd... tu je jeden priklad :
•In early position (UTG, UTG+1, playing 9- or 8-handed), open min-raise (double the big blind) 3 times with the following hands: A-A, K-K, Q-Q, J-J, T-T, 9-9, 8-8, A-K, A-Q.
s dodatkom : •Must be folded to you pre-flop.
•In early position (UTG, UTG+1, playing 9- or 8-handed), open min-raise (double the big blind) 3 times with the following hands: A-A, K-K, Q-Q, J-J, T-T, 9-9, 8-8, A-K, A-Q.
s dodatkom : •Must be folded to you pre-flop.
- slemo69
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.