Full Tilt Poker
Re: Full Tilt Poker
Tak nemuzes ocekavat, ze denne splnis hromadu ukolu - ale pokud mas v planu zustat na FTP delsi dobu, tak to vidim jako takovy dalsi "bonus zadarmo" - kolik bodu a na co potrebujes vidis sam, tak se rozhodni.
Kombinace Iron Man + akademie + 27% rakeback mi prijde hodne zajimava... Jestli je to pro tebe zajimave musis vedet sam
Kombinace Iron Man + akademie + 27% rakeback mi prijde hodne zajimava... Jestli je to pro tebe zajimave musis vedet sam
- x-bat
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/5 krát
Ok, acc mi zablokovali pre multiacc .. 3.5K FTP len tak fuč .. problém vyriešený
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
ako najlepsie vyuzit FTP, skusenosti rady niejake mate ?
zatial ich nemam na rozdavanie len aby som vedel do buducna
zatial ich nemam na rozdavanie len aby som vedel do buducna
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
spravit si black card kartu a kupovat bonusy... bez nej len vstupenky na turnaje ..alebo nepouzivat body vobec a tesit sa z rakebacku
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
na black kartu nicht chance u mna ...rozmyslal som o vstupenke na nejaky ''fasa'' turnaj ale som zistil ze potom ide rakeback do zaporu right ?... nj tak zatial asi ostava moznost c.3
tak thanks
tak thanks
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
Ja som bol v tom, že v prípade, že kupuješ tikety za FTP tak nie je žiaden rakebackhit. Ak by to tak bolo, tak asi najlepšie riešenie sú step tikety a s nimi si zahrať matrix turnaje.
- Marian21x
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 17 krát/4 krát
to som robil tie stepy a nasledne matrix..ale bohuzial tuto moznost zrusili..vsetko dobre rusia..hrozne co sa s tym FTP robi..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
Tak som sa pozrel na to, a ak sa kupujú tikety za body z akadémie alebo medaily z Ironmana, tak to nezasiahne rakeback, iba ak sa kupujú cez FTP shop priamo. Ale keďže ako píše poldinhoo zmenili matrix buyiny tak už asi naozaj ostávajú len cash bonusy.
- Marian21x
toto som riesil asi jednu stranku dozadu .. je tam odkaz na clanky resp vypracovane temy z pokerstrategy .. kde je rozobrate kolko % rakebacku ziskas kupvoanim stupeniek,bonusov,akademia,black card, iron man,end year bonus,kolko rakebacku ta stoja jednotlive stupenky atd.. niektore percenta tam stali zato .. niakych 60% rakeback je brutus imo
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Viem, ten odkaz som dával ja
V jednej diskusii na ps.com admin písal, že matrix turnaje, kam sa dalo registrovať cez stepy museli zrušiť, lebo po ostatnom update tam bol bug, a ak si sa prihlásil a hneď odhlásil, dostal si cash späť. Mali by ich vrátiť späť s najbližším updatom, asi vo februári
V jednej diskusii na ps.com admin písal, že matrix turnaje, kam sa dalo registrovať cez stepy museli zrušiť, lebo po ostatnom update tam bol bug, a ak si sa prihlásil a hneď odhlásil, dostal si cash späť. Mali by ich vrátiť späť s najbližším updatom, asi vo februári
- Marian21x
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.