Tak nemuzes ocekavat, ze denne splnis hromadu ukolu - ale pokud mas v planu zustat na FTP delsi dobu, tak to vidim jako takovy dalsi "bonus zadarmo" - kolik bodu a na co potrebujes vidis sam, tak se rozhodni. Kombinace Iron Man + akademie + 27% rakeback mi prijde hodne zajimava... Jestli je to pro tebe zajimave musis vedet sam
na black kartu nicht chance u mna ...rozmyslal som o vstupenke na nejaky ''fasa'' turnaj ale som zistil ze potom ide rakeback do zaporu right ?... nj tak zatial asi ostava moznost c.3
Ja som bol v tom, že v prípade, že kupuješ tikety za FTP tak nie je žiaden rakebackhit. Ak by to tak bolo, tak asi najlepšie riešenie sú step tikety a s nimi si zahrať matrix turnaje.
Tak som sa pozrel na to, a ak sa kupujú tikety za body z akadémie alebo medaily z Ironmana, tak to nezasiahne rakeback, iba ak sa kupujú cez FTP shop priamo. Ale keďže ako píše poldinhoo zmenili matrix buyiny tak už asi naozaj ostávajú len cash bonusy.
toto som riesil asi jednu stranku dozadu .. je tam odkaz na clanky resp vypracovane temy z pokerstrategy .. kde je rozobrate kolko % rakebacku ziskas kupvoanim stupeniek,bonusov,akademia,black card, iron man,end year bonus,kolko rakebacku ta stoja jednotlive stupenky atd.. niektore percenta tam stali zato .. niakych 60% rakeback je brutus imo
Viem, ten odkaz som dával ja V jednej diskusii na ps.com admin písal, že matrix turnaje, kam sa dalo registrovať cez stepy museli zrušiť, lebo po ostatnom update tam bol bug, a ak si sa prihlásil a hneď odhlásil, dostal si cash späť. Mali by ich vrátiť späť s najbližším updatom, asi vo februári