CD Poker
Re: cash NL100
Ty lucker :-D
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: cash NL100
jaky lucker :-D souper mel A3o a na boardu xJtJ dal AI 90$ a ja s AQo call 8-) atd...
A O TOM TO JE ........ :)
A O TOM TO JE ........ :)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
moneybookers problem
neriesili ste este nitko taky problem ze po kliknuti na deposit v IPOKER brosweroch ? a zadani sumy nie je schopny sa spojit s moneybookers ,hodi to neaky eror typu "unable to connect" + Nepodarilo sa nájsť server, alebo sa vyskytla chyba servera DNS
Internet Explorer mam taky pocit ako by to bol neaky resolving problem v mojom pripojeni (co aj 99% je) ale absolutne neviem ako to riesit :(
Internet Explorer mam taky pocit ako by to bol neaky resolving problem v mojom pripojeni (co aj 99% je) ale absolutne neviem ako to riesit :(
- filohad
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
setuppoker.exe
Caute, prave zacinam s pokrom ale mam problem pri stahovani herne, proste mi anitvir pise ze je subor infikovany, ked antivir vypnem tak na konci downloadu sa vyhodi hlaska ze Subor sa neda ulozit lebo stahovanie bolo nahle prerusene, .. a skonci sa to.
Co mam robit aby sa mi to normalne potahalo?
Co mam robit aby sa mi to normalne potahalo?
- keni
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: setuppoker.exe
http://www.pokerportal.info/diskusia/41/?page=5
Na tomto linku najdes post
"Re: Re: Zdravim, nahral som to na pokerportal, skus teda odtialto stiahnut CD poker setup [reagovať]"
vyskusaj stiahnut ci to nahodou nepojde alebo pouzi priamo link http://www.pokerportal.info/SetupPoker.exe
Na tomto linku najdes post
"Re: Re: Zdravim, nahral som to na pokerportal, skus teda odtialto stiahnut CD poker setup [reagovať]"
vyskusaj stiahnut ci to nahodou nepojde alebo pouzi priamo link http://www.pokerportal.info/SetupPoker.exe
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Re: CD Poker
funguje vam na CDpokri POKEROFFICE? ukazuje mi staty hracov ale neukazuje mi pravdepodobnosti ale cashgame sessions mi zapisuje
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Re: CD Poker
Ahojte, kedy sa bude dat registrovat do "PokerPortal ECOOP 1a", ktory je v piatok 14.11. ? Pise mi, ze ".. restriced"... Vdaka za odpoved
- RockySKV
- Založený: Nov 2008
Re: poplatok
takki napísal::wtf: [/color]aky je poplatok ked chcem dat penaize z kreditnej karty na cdpoker???....2%
pouzi moneybookers, peniaze cez kreditku tam vlozis zadarmo, peniaze z moneybookers do herne tiez zadarmo, z herne na moneybookers zadarmo, z moneybookers na kreditku 1.8Eura tusim, ziadne percenta
-
admin - Príspevky: 22449
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Bonus 15 $
Dlhsiu dobu hravam v roznich hernach. Nedavno som narazil na tento portal a na zaklade recenzie som sa rozhodol vyskusat cd poker. Zadal som tam ten kod ppbonus a vlozil peniaze. Neviem ci to je este aktualne, ale zatial mi nebolo pripisane 20$. Zato mi prisiel mail od cdpokeru kde spominaju instant bonus 15$. Anglickemu textu ako tak rozumiem, ale sa nedohovorim sa ci uz pisomne alebo ustne. Ak som tomu spravne pochopil tak mi dali instant bonus 15$ s tym ze musim vlozit minimalne 10$ kontaktovat online support a bude mi pripisanich tych 10$. Co im ale mam napisat? Kto je lepsi v anglictine a poradi? Tu je text mailu.
Hi XXXXXX,
Are you ready to get into a whole new world of real action?
Then we have great news for you! Your username CPRXXXXXX was picked at our players' raffle giving you the chance to receive an Instant Bonus!!!
You are just one step away from experiencing the thrill and rush of playing online poker at CDPoker.
All you have to do is make a $10 minimum deposit and start playing with a $25 real money balance.
In order to receive your free $15 bonus and tokens, simply contact the online customer care team by clicking on the online support icon once your deposit has been approved and they will be more than happy to credit you accordingly!
Winning Wishes,
CDPoker support Team
http://www.cdpoker.com/
Hi XXXXXX,
Are you ready to get into a whole new world of real action?
Then we have great news for you! Your username CPRXXXXXX was picked at our players' raffle giving you the chance to receive an Instant Bonus!!!
You are just one step away from experiencing the thrill and rush of playing online poker at CDPoker.
All you have to do is make a $10 minimum deposit and start playing with a $25 real money balance.
In order to receive your free $15 bonus and tokens, simply contact the online customer care team by clicking on the online support icon once your deposit has been approved and they will be more than happy to credit you accordingly!
Winning Wishes,
CDPoker support Team
http://www.cdpoker.com/
- Kerbeus
- Založený: Jan 2009
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.