CD Poker

Diskusia o herniach ktoré nemajú recenziu na PokerPortali.

Re: cash NL100

Odoslaťod keso26 15 Aug 2008 00:02

Ty lucker :-D
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Re: cash NL100

Odoslaťod APminer 15 Aug 2008 00:14

jaky lucker :-D souper mel A3o a na boardu xJtJ dal AI 90$ a ja s AQo call 8-) atd...
A O TOM TO JE ........ :)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

moneybookers problem

Odoslaťod filohad 18 Aug 2008 15:45

neriesili ste este nitko taky problem ze po kliknuti na deposit v IPOKER brosweroch ? a zadani sumy nie je schopny sa spojit s moneybookers ,hodi to neaky eror typu "unable to connect" + Nepodarilo sa nájsť server, alebo sa vyskytla chyba servera DNS
Internet Explorer mam taky pocit ako by to bol neaky resolving problem v mojom pripojeni (co aj 99% je) ale absolutne neviem ako to riesit :(
filohad

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

setuppoker.exe

Odoslaťod keni 31 Aug 2008 12:36

Caute, prave zacinam s pokrom ale mam problem pri stahovani herne, proste mi anitvir pise ze je subor infikovany, ked antivir vypnem tak na konci downloadu sa vyhodi hlaska ze Subor sa neda ulozit lebo stahovanie bolo nahle prerusene, .. a skonci sa to.
Co mam robit aby sa mi to normalne potahalo?
keni

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: setuppoker.exe

Odoslaťod Renegade 31 Aug 2008 14:00

http://www.pokerportal.info/diskusia/41/?page=5

Na tomto linku najdes post
"Re: Re: Zdravim, nahral som to na pokerportal, skus teda odtialto stiahnut CD poker setup [reagovať]"

vyskusaj stiahnut ci to nahodou nepojde alebo pouzi priamo link http://www.pokerportal.info/SetupPoker.exe
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Re: CD Poker

Odoslaťod igy94 26 Okt 2008 10:49

funguje vam na CDpokri POKEROFFICE? ukazuje mi staty hracov ale neukazuje mi pravdepodobnosti ale cashgame sessions mi zapisuje
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Re: CD Poker

Odoslaťod RockySKV 12 Nov 2008 22:36

Ahojte, kedy sa bude dat registrovat do "PokerPortal ECOOP 1a", ktory je v piatok 14.11. ? Pise mi, ze ".. restriced"... Vdaka za odpoved :)
RockySKV

Založený: Nov 2008

poplatok

Odoslaťod takki 16 Dec 2008 21:09

:wtf: [/color]aky je poplatok ked chcem dat penaize z kreditnej karty na cdpoker???....2% :wtf:
takki

Založený: Dec 2008

Re: poplatok

Odoslaťod admin 16 Dec 2008 22:22

takki napísal::wtf: [/color]aky je poplatok ked chcem dat penaize z kreditnej karty na cdpoker???....2% :wtf:

pouzi moneybookers, peniaze cez kreditku tam vlozis zadarmo, peniaze z moneybookers do herne tiez zadarmo, z herne na moneybookers zadarmo, z moneybookers na kreditku 1.8Eura tusim, ziadne percenta
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Bonus 15 $

Odoslaťod Kerbeus 23 Jan 2009 10:27

Dlhsiu dobu hravam v roznich hernach. Nedavno som narazil na tento portal a na zaklade recenzie som sa rozhodol vyskusat cd poker. Zadal som tam ten kod ppbonus a vlozil peniaze. Neviem ci to je este aktualne, ale zatial mi nebolo pripisane 20$. Zato mi prisiel mail od cdpokeru kde spominaju instant bonus 15$. Anglickemu textu ako tak rozumiem, ale sa nedohovorim sa ci uz pisomne alebo ustne. Ak som tomu spravne pochopil tak mi dali instant bonus 15$ s tym ze musim vlozit minimalne 10$ kontaktovat online support a bude mi pripisanich tych 10$. Co im ale mam napisat? Kto je lepsi v anglictine a poradi? Tu je text mailu.

Hi XXXXXX,

Are you ready to get into a whole new world of real action?
Then we have great news for you! Your username CPRXXXXXX was picked at our players' raffle giving you the chance to receive an Instant Bonus!!!
You are just one step away from experiencing the thrill and rush of playing online poker at CDPoker.
All you have to do is make a $10 minimum deposit and start playing with a $25 real money balance.
In order to receive your free $15 bonus and tokens, simply contact the online customer care team by clicking on the online support icon once your deposit has been approved and they will be more than happy to credit you accordingly!
Winning Wishes,
CDPoker support Team
http://www.cdpoker.com/
Kerbeus

Založený: Jan 2009

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné herne

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!