Ako zalozit pokrovy klub

Diskusia o živom pokri v kluboch, kasínach, krčmách, doma

jaj

Odoslaťod iggy 25 Aug 2008 10:11

jaaaj chlapci chlapci , kokos jak male deti natrhu a myslite si ze budu ludia chodit a hento a toto , tazke moje serizone troska
ak chcete naozaj otvorit klub
1. pripravte sa nato ze tamu musite venovat 100 % svojeho casu
2. budete mat neustale problemi , denne , toto vam potvrdi kazdy prevadzkar
3. potrebujete minimalne 800 k ( na +- 5 stolov )
4. dokazte prezit jedin c CASH game turnaje su v klube len a len na jednu vec aby si ludia potom sadli na cash
5. kazdy jeden hrac bude vzdy nespokojny ( mozete maj ten naj klub. )
6. Potebujete mat naozaj DOVERYHODNYCH ludi , budete pracovat s cash peniazme a kazdy den tam byt nemozete
7. budete mat problem s krupiermi , najst ich , zaucit ich ,
8. vzdycky budete mat v klube aj "ciganov" proste poker je hazard ( pre vecsinu ludi) a ten pritahuje isty druh ludi
9. Budete mat uplne otoceny zivotny rezim , co sa skor ci neskor odzrkadly na vasom zdravy
10. Momentalne nieje na Slovensku mesto okrem BA ktore utiahne seriozny klub ( s kazdodennou prevadzkou ) okrem Kosic kde je historicky strasne silny cash ktory to plati
11. STANDARDNE nato aby vam prislo hrat denne aspon tych 30 - 40 ludi potrebujete mat okolo 1000 registrovanych hracov cez
12. podnikanie nebolo nikdy lahke a toto je kurva tazke !!!

ja osobne som bol po roku fungovania silne sklamany , zozralo mi to minimalne 3 roky zivota a poker sa mi pekne znechutil a co je este horsie hlavne ludia okolo neho ( samozrejme cest vynimkam )
iggy

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Wow

Odoslaťod 7castle 25 Aug 2008 10:19

Iggy, 10 min dozadu som si vravel kedy sa tu zjavis a vyjadris sa k tomuto... a uz je to tu :-)

Myslim, hoci som na rozdiel od teba nikdy klub nemal, ze mas na 100% pravdu.

Trochu ma mrzi, ak som sa nasiel v bode 5, ja som to vzdy bral tak ze kritizujem aby ste boli lepsi;-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

poker klub

Odoslaťod cstrike22 25 Aug 2008 11:03

V dnesnej dobe zalozit poker klub dokaze snad kazdy, vidno to aj podla clankov a reakci na pp.sk, nenormalne tazke je ale potom ho udrziavat v chode a aby samozrejme niesol aj nejaky ten podnikatelsky vysledok to znamena -zisk.

Male provincne kluby nemaju podla mna ziadny efekt prtoze je tam malo hracov a ked sa najde aj zopar vatsich hracov tak uz proste prerastu uroven miestneho klubu a idu radsej do vatsieho mesta do vatsieho klubu....

Taktiez si myslim, ze ludom, ktori vlastnia na sk poker kluby alebo nieco podobne chybaju skusenosti, poker prehlad a koncepcna praca, teda (vatsine).

A preto sa pohravam s myslienkou ak mi to cas dovoli otvorit klub na nejakej solidnej urovni
cstrike22

Založený: Jan 2007

Re: poker klub

Odoslaťod somNula 25 Aug 2008 11:10

ono v poslednej dobe co pozeram sa dost rozmahaju aj tzv. home alebo privatne turnaje / mini kluby. to znamena, jeden stol, miestnost vkusne zariadena, vatsinou fungujuce na privatne turnaje 1-2x za tyzdnen. toto sa mi celkom pozdava, len skoda ze to je nie - public, teda nie - legalne
somNula

Založený: Máj 2008

Re: poker klub

Odoslaťod palo1973 25 Aug 2008 11:20

csstrike-kde by si to chcel urobit-v BB?
podla mna je dolezita poloha,niekde pri dialnici napr.nieco take ako je ten penzion pri ZM ked sa ide do Ba po lavej strane,kde by sa dalo aj prespat,najest,bezpecne parkovat,kde by mohli prist aj "lenivi" Blavaci,aj ludia zo stred.Slov.,NR,TT
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Re: Wow

Odoslaťod iggy 25 Aug 2008 12:45

hehe nene bod 5 som myslel nekostruktivnu kritiku vacsinou pochadzajucu od hracov ktore prave prehrali :) alebo maju downswing :)

este som zabudl jednu snad asi najdolezitejsiu vec

vo vlason klube si poriadne poker nikdy nezahrate !!!
iggy

Založený: Nov 2007

Tak to je poprdeli......

Odoslaťod DevilMayCry 06 Okt 2008 10:17

Ja som tiez z Handlovej a vyzera to tak ze by to mohlo mat uspech...poznam vela zacinajucih hracov z HA a keby tam vznikol poker club tak to by bola absolutna pecka.....Tiez uz dlhsie rozmyslam ako sa viac cinit v tejto oblasti a pokrovy club by bol super
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

melodee

Odoslaťod Stanley VII 06 Okt 2008 14:52

Melodee napis mi na ICQ 310 040 424, som teraz v handlovej a rok som robil krupiera, mozno by sme si mohli pomoct :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Handlova

Odoslaťod 7castle 06 Okt 2008 15:25

je kuul, Moja Rec rulez!!! *THUMBS UP*
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

heheh

Odoslaťod sallisvka 06 Okt 2008 16:40

ako vam to tu pekne ludia napisali to nie je len o tom ze si zoberes 5 stolov to miestnosti 5x5 metrov a mas pokrovy klub :D zvhladom na lokalitu nemyslim ze tam budes mat zakladnu ludi co su ochotny aspon 30 oplieskat kazdy den 2000-3000 na poker :D
sallisvka

Založený: Jún 2008

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Kluby a kasína

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!