Ako zalozit pokrovy klub
Počet príspevkov: 37 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: heheh
oficialnym klubom sa nemusi mysliet len to aby tam doslo 30 ludi a oplieskalo prachy..........to sa stane az postupom casu :-D
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Re: Ako zalozit pokrovy klub
NO takze turnaje okolo 20 hracov uz byvaju Handlova
- melodee
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
aj u nas v lucenci sa turnaje ale nelegalne bez klubu hraju uz vyse roka z ucastou min. 20 hracov a viac.. ale teraz otvorili klub chlapci z BB ale nie je to vitazstvo... ako podmienky fajn , lepsie ako sme hravali ale podla mna to este nie je to prave...take mi to pripada narychlo zbuchane , ale mi sme sa tak isto pohravali z myslienkou otvorit klub , aspon uvidime ako to pojde tymto panom..zatial su bez nas dost zle na to a cash ten sa hadam este ani nehral...
- s_k_u_n_k_y
- Založený: Dec 2008
Za Slovensku pokrovu federaciu a Ceasars Poker Club mozem povedat, ze kto chce otvorit pokrovy klub, tak sa nam moze ozvat a nemusi kvalitne stoly, stolicky a zetony kupovat, ale moze si ich od nas prenajat. Taktiez je moznost v spolupraci s nami otvorit pobocku pokrovej znacky klubu cislo 1 na Slovensku, najdlhsie fungujuceho pokroveho klubu u nas. Samozrejme ze partner musi mat vlastny kapital.
Kontaktna mailova adresa znie : info@ccpoker.sk
Dospokrovania
Dag
Kontaktna mailova adresa znie : info@ccpoker.sk
Dospokrovania
Dag
- DagPalovic
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/6 krát
Cauko prosim Vas potrebujem poradit....chcem zalozit pokrovy club s 2 stolmi kde sa bude konat kazdy den turnaj a cash game..
som v tom zaciatocnik ale rychlo sa ucim ak by tu bol nikto kto by mi poradil ako to vlastne funguje aj cez papiere urady a tak....bol by som mu vdacne zaviazany...moj mail....tomasszabo@pobox.sk....dik
som v tom zaciatocnik ale rychlo sa ucim ak by tu bol nikto kto by mi poradil ako to vlastne funguje aj cez papiere urady a tak....bol by som mu vdacne zaviazany...moj mail....tomasszabo@pobox.sk....dik
- Tomi poker
- Založený: Máj 2009
Cawte pomoze niekto s pokrovym clubom.....Otvaram a v stredne velkom meste kde to este nieje je to na dobrom mieste...ako to cele funguje a tie turnaje a pod ....tomasszabo@pobox.sk Dik
- Tomi poker
- Založený: Máj 2009
Tomi poker napísal:ako to cele funguje a tie turnaje a pod
To znamena ze nevies vobec nic o pokri a ides zalozit klub? (ako funguju turnaje a pod)
-
admin - Príspevky: 22438
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Počet príspevkov: 37 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.