Ceasears napísal:... vzdy na stole c. 1 a seat c. 1 ,ostatni si miesta losuju ...

@skJacob, myslis, ze kazdu trash handu mu porazis? ON sa rebuyuje zadarmo, teba to stoji peniaze predsa.
Ceasears napísal:... vzdy na stole c. 1 a seat c. 1 ,ostatni si miesta losuju ...
ramzey napísal:D21 napísal:Caran napisal Ramzey doplnil :
Nevidím nič zlé natom ak dealorovi padne šichta a ide si zahrať..prečo by som ako majitel šiel proti sebe a nedovolil vlastným zamestnancom hrať, florov nevynímajúc..veď si to platia z vlastného vačku a mne tým šetria.
Ja na tom vidim strasne vela zlych veci, v Hrone si ziaden dealer skoro nikdy neplati buyin, hraju na klub, rebuyuju sa donevidim, ved nehraju za svoje a klub ajtak doplaca garanciu.
Dnes sa mi cosi podobne stalo v Hrone, po brejku naskocili asi 3ja dealery co dovtedy miesali a to neratam tak dalsich 5 dealerov co to hralo od zaciatku zadarmo, tak ta hra aj vyzerala.
Dalšia vec prečo reisuješ pri BB 300 na 1800? zbytočne zvyšuješ pot, a niektorí čakajú práve nato (však majú rebuy), raz sa stacknú!
Je predsa jeho vec kolko reisne a ako hra. Nevidim dovod sa chciet stacknut s 35off aj keby mam rebuy a dakto reisne milion!
a nakoniec, Tvoj pravopis je ozaj otrasný! mal by si stým niečo robiť!
Ano pravopis je velmi zly, tie hrubky su perly, konecne sa necitim byt na tomto svete tak sam![]()
Prid nabuduce do CCC tam sa ti taketo skusenosti nikdy nestanu
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.