Ceasears napísal:... vzdy na stole c. 1 a seat c. 1 ,ostatni si miesta losuju ...
@skJacob, myslis, ze kazdu trash handu mu porazis? ON sa rebuyuje zadarmo, teba to stoji peniaze predsa.
Ceasears napísal:... vzdy na stole c. 1 a seat c. 1 ,ostatni si miesta losuju ...
ramzey napísal:D21 napísal:Caran napisal Ramzey doplnil :
Nevidím nič zlé natom ak dealorovi padne šichta a ide si zahrať..prečo by som ako majitel šiel proti sebe a nedovolil vlastným zamestnancom hrať, florov nevynímajúc..veď si to platia z vlastného vačku a mne tým šetria.
Ja na tom vidim strasne vela zlych veci, v Hrone si ziaden dealer skoro nikdy neplati buyin, hraju na klub, rebuyuju sa donevidim, ved nehraju za svoje a klub ajtak doplaca garanciu.
Dnes sa mi cosi podobne stalo v Hrone, po brejku naskocili asi 3ja dealery co dovtedy miesali a to neratam tak dalsich 5 dealerov co to hralo od zaciatku zadarmo, tak ta hra aj vyzerala.
Dalšia vec prečo reisuješ pri BB 300 na 1800? zbytočne zvyšuješ pot, a niektorí čakajú práve nato (však majú rebuy), raz sa stacknú!
Je predsa jeho vec kolko reisne a ako hra. Nevidim dovod sa chciet stacknut s 35off aj keby mam rebuy a dakto reisne milion!
a nakoniec, Tvoj pravopis je ozaj otrasný! mal by si stým niečo robiť!
Ano pravopis je velmi zly, tie hrubky su perly, konecne sa necitim byt na tomto svete tak sam
Prid nabuduce do CCC tam sa ti taketo skusenosti nikdy nestanu
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.