Sága o F****Tilt Pokri pokračuje, ale vraj je už vidieť svetlo z tunela. Pre pokrový svet takmer tragickom a neslávne preslávenom "Black Friday" sa dostávali na svet informácie o F****Tilt Pokri veľmi často. Hráči netrpezlivo čakali a doteraz čakajú na návrat svojich finančnýh prostriedkov. Podľa najnovších vyjadrení právnika Francúzskeho investora Groupe Bernard Tapie (GBT), ktorý herňu odkúpil, sa celá situácia vyvíja veľmi pozitívne. Vraj je dohoda uzavretá, len to nateraz viazne na posledných pár maličkostiach. Na svet prenikli aj informácie zo zdroja blízkemu GBT, ktorý tvrdí, že dohoda GBT s Ministerstvom spravodlivosti USA je už len milimetrový krôčik od podpisu.
Blíži sa F****Tilt Poker k návratu?
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Blíži sa F****Tilt Poker k návratu?
Diskusia ku krátkej správe: Blíži sa F****Tilt Poker k návratu?
Sága o F****Tilt Pokri pokračuje, ale vraj je už vidieť svetlo z tunela. Pre pokrový svet takmer tragickom a neslávne preslávenom "Black Friday" sa dostávali na svet informácie o F****Tilt Pokri veľmi často. Hráči netrpezlivo čakali a doteraz čakajú na návrat svojich finančnýh prostriedkov. Podľa najnovších vyjadrení právnika Francúzskeho investora Groupe Bernard Tapie (GBT), ktorý herňu odkúpil, sa celá situácia vyvíja veľmi pozitívne. Vraj je dohoda uzavretá, len to nateraz viazne na posledných pár maličkostiach. Na svet prenikli aj informácie zo zdroja blízkemu GBT, ktorý tvrdí, že dohoda GBT s Ministerstvom spravodlivosti USA je už len milimetrový krôčik od podpisu.
-
admin - Príspevky: 22502
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: Blíži sa F****Tilt Poker k návratu?
3flash3 mas aj nejake informacie ako by to po pripadnom podpise trvalo kym by bola herna opat spustena? musia potom este poziadat o vydanie licencie?
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
myslim, ze som niekde cital, ze im staci poziadat o obnovenie licencie, kedze herna ma obe "vyznamne" licencie co ktomu treba. To bol aj jeden z tych kladov, preco to odkupovali. Cize len obnovenie a mala by sa znova spustit.. dufam budu nejake juicy promotions.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
Tak nejak, vraj najdlhsie tym komisiam trva preskumanie herneo softweru, ale ten zostava rovnaky takze by to malo ist rychlo potom.
Som zvedavy nato kolko hracov sa vrati, kolko tam zostane a ako budu riesit vyplacanie, ft body, ironmany a rôzne dalsie bonusy.
Odkedy to zavreli tak som poker hral akurat na Silvestra s kamosmi tak sa tesim, ze si zasa zapinkam, ak teda...
Som zvedavy nato kolko hracov sa vrati, kolko tam zostane a ako budu riesit vyplacanie, ft body, ironmany a rôzne dalsie bonusy.
Odkedy to zavreli tak som poker hral akurat na Silvestra s kamosmi tak sa tesim, ze si zasa zapinkam, ak teda...
- Luucifer
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
ja by som tam nesiel naspat ani keby mi zato platili... ako mozete mat v nich doveru potom, co sa preukazalo, co vsetko sa tam robilo... to ako keby, ze znovu idem volit tych politikov, o ktorych viem ze su teraz gorily - ved to je sick
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Ja to berem tak, ze teraz sa FT bude musiet kua snazit aby pritiahol zakaznikov tak nic take nehrozi. A myslim, ze zozaciatku tam bude dost vela bonusov atd.
Ja zase tam mam len nejake drobne, takze ja to tak neberem, to sa mi neoplati ani vyberat, tak to tam roztocim a ten softwar bol proste awsome...
- Luucifer
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.