Blíži sa F****Tilt Poker k návratu?

Diskusia ku krátkym správam

Blíži sa F****Tilt Poker k návratu?

Odoslaťod admin 19 Jan 2012 15:50

Diskusia ku krátkej správe: Blíži sa F****Tilt Poker k návratu?

Sága o F****Tilt Pokri pokračuje, ale vraj je už vidieť svetlo z tunela. Pre pokrový svet takmer tragickom a neslávne preslávenom "Black Friday" sa dostávali na svet informácie o F****Tilt Pokri veľmi často. Hráči netrpezlivo čakali a doteraz čakajú na návrat svojich finančnýh prostriedkov. Podľa najnovších vyjadrení právnika Francúzskeho investora Groupe Bernard Tapie (GBT), ktorý herňu odkúpil, sa celá situácia vyvíja veľmi pozitívne. Vraj je dohoda uzavretá, len to nateraz viazne na posledných pár maličkostiach. Na svet prenikli aj informácie zo zdroja blízkemu GBT, ktorý tvrdí, že dohoda GBT s Ministerstvom spravodlivosti USA je už len milimetrový krôčik od podpisu.
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Blíži sa F****Tilt Poker k návratu?

Odoslaťod HypAA 19 Jan 2012 16:36

3flash3 mas aj nejake informacie ako by to po pripadnom podpise trvalo kym by bola herna opat spustena? musia potom este poziadat o vydanie licencie?
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod mino_o 19 Jan 2012 18:37

myslim, ze som niekde cital, ze im staci poziadat o obnovenie licencie, kedze herna ma obe "vyznamne" licencie co ktomu treba. To bol aj jeden z tych kladov, preco to odkupovali. Cize len obnovenie a mala by sa znova spustit.. dufam budu nejake juicy promotions.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod Luucifer 20 Jan 2012 07:42

Tak nejak, vraj najdlhsie tym komisiam trva preskumanie herneo softweru, ale ten zostava rovnaky takze by to malo ist rychlo potom.
Som zvedavy nato kolko hracov sa vrati, kolko tam zostane a ako budu riesit vyplacanie, ft body, ironmany a rôzne dalsie bonusy.
Odkedy to zavreli tak som poker hral akurat na Silvestra s kamosmi tak sa tesim, ze si zasa zapinkam, ak teda...
Luucifer

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 20 Jan 2012 10:03

ja by som tam nesiel naspat ani keby mi zato platili... ako mozete mat v nich doveru potom, co sa preukazalo, co vsetko sa tam robilo... to ako keby, ze znovu idem volit tych politikov, o ktorych viem ze su teraz gorily - ved to je sick :crazy:
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod Luucifer 20 Jan 2012 22:33

:)
Ja to berem tak, ze teraz sa FT bude musiet kua snazit aby pritiahol zakaznikov tak nic take nehrozi. A myslim, ze zozaciatku tam bude dost vela bonusov atd.
Ja zase tam mam len nejake drobne, takze ja to tak neberem, to sa mi neoplati ani vyberat, tak to tam roztocim a ten softwar bol proste awsome...
Luucifer

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 6 krát/1 krát

Naspäť na Krátke správy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!