LuckyAcePoker
Re: LuckyAcePoker
aha ano 100 dostanem to som sa sekol. A s premenou penazi ked poslem eura a mam vedeny MB v dolaroch to mi MB premeni ???
Dakujem palo. Takze aspon viem ze sa mi to oplati pretocit a skoro nic nestratim thx
Dakujem palo. Takze aspon viem ze sa mi to oplati pretocit a skoro nic nestratim thx
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
-tie premeny ti neviem poradit,vsak ked tam vlozis viac ako tych 400 $ tak ti aj tak daju len 100 a zvysok si vyberies
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kedy sa vypláca rakeback na luckyace?
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
okolo 10teho
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Prosim Vas, Ako je to s PT3 HUDom v tejto herni? Pri multitablovani SnG mi totiz blbne - raz v jednom okne, raz v druhom,... A v pripade jedneho stola su statistiky tak rozne v okne, rozhodne nie pod tym hracom, ktoremu patria. Ak vam to ide v pohode, ake "table view" pouzivate? Treba nieco special nastavit? (Aj ked tam toho moc nastavit nejde) :-)
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Ahojte, čítal som že na clearnutie bonusu je potrebné získať 14 Comp Points na 1usd bonusu, ale nedočítal som sa, že za 1 dolár rake-u koľko comp points získam, resp za aký rake koľko bodov. Bolo by fajn keby mi niekto poskytol info ohľadom tejto veci .
Za odpoveď vopred diki
Za odpoveď vopred diki
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
50$ tvojho contributed rake = 100 FPP
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
zdravim, pres koho je nejlepsi se registrovat do tehle herny, abych mel dobry rakeback bonusy atp?
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
spax napísal:zdravim, pres koho je nejlepsi se registrovat do tehle herny, abych mel dobry rakeback bonusy atp?
ma vobec luckyace rakeback????
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
chcem si vlozit paniaze do luckyace pocul som ze tu mate rakeback tusim 33% ale zevraj musim kontaktovat vladeho pls skus mi potom odpisat
- MojArec
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.