LuckyAcePoker
Re: LuckyAcePoker
Ano, je to problem, novych ludi neviem uz ani ja zobrat, sprisnili pravidla...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Ano, je to problem, novych ludi neviem uz ani ja zobrat, sprisnili pravidla...
thx za info....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
prave mi prisiel genialny mail od supportu
Important account update
Due to an unforeseen error, some re-buys on cash game tables made between 22/4/10-28/4/10 were not deducted from your bankroll.
In order to rectify this issue, LuckyAcePoker.com will deduct $406.32 from your bankroll on Thursday, 29/4/10, to account for this discrepancy.
nieco take sa moze stat len na Lucky Ace skoda, ze na to prisli
Important account update
Due to an unforeseen error, some re-buys on cash game tables made between 22/4/10-28/4/10 were not deducted from your bankroll.
In order to rectify this issue, LuckyAcePoker.com will deduct $406.32 from your bankroll on Thursday, 29/4/10, to account for this discrepancy.
nieco take sa moze stat len na Lucky Ace skoda, ze na to prisli
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
dosiel uz niekomu rakeback za april ?
- Ronio
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
Ronio napísal:dosiel uz niekomu rakeback za april ?
Dnes konecne LA vyriesilo problemy s posielanim a rozposlalo peniaze svojim affiliates. Vlade je momentalne odcestovany a posle svojim oveckam rb, ked sa vrati. Takze ho budete mat tak v pondelok.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
som jediny komu zrazu nefunguje na LA Hmanageracky HUD?
- Mayday
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Ja osobne s ničim problém nemám chyba asi bude v tvojom prímači
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
stary problem s HUDom som vyriesil (reinstall Hmanager) ale mam novy:
rozhodol som sa vyskusat pacmod, vcelku sa mi to paci akurat jedna vec ma na tom celom vytaca do nepricetnosti, zase raz HUD. ked si sadnem k stolu, vsetky okna so statsmi na hracov su rozhadzane. ked sa ich teda rozhodnem presunut tak sa mi stane, ze zoberem okno prinaleziace hracovi sediacom napravo odo mna, dragnem to k nemu a zaroven pri inom stole tymto dragnem na ROVNAKE miesto stats UPLNE INEHO hraca (t.j. takeho co na inom stole nesedi napravo odo mna)
dva dni sa tu s tym ****** a furt je to cele ******* mal niekto takyto problem? ak ano ako sa da riesit?
rozhodol som sa vyskusat pacmod, vcelku sa mi to paci akurat jedna vec ma na tom celom vytaca do nepricetnosti, zase raz HUD. ked si sadnem k stolu, vsetky okna so statsmi na hracov su rozhadzane. ked sa ich teda rozhodnem presunut tak sa mi stane, ze zoberem okno prinaleziace hracovi sediacom napravo odo mna, dragnem to k nemu a zaroven pri inom stole tymto dragnem na ROVNAKE miesto stats UPLNE INEHO hraca (t.j. takeho co na inom stole nesedi napravo odo mna)
dva dni sa tu s tym ****** a furt je to cele ******* mal niekto takyto problem? ak ano ako sa da riesit?
- Mayday
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Mayday napísal:stary problem s HUDom som vyriesil (reinstall Hmanager) ale mam novy:
no mam podobny problem....ale nevyriesil som ho lebo som to neriesil ...proste tie stats hladam jak keket ked hram...ale moc casto nehram takze mi to az tak nevadi
rychlo som nieco posurfoval tak toto si precitaj:
Originally Posted by nhatley View Post
I tried doing it with auto-center and no fix my stats and the problem is still there. I love HEM but I am ready to switch back to PT3. This is driving me nuts.
If your using preferred seating then check your settings are like these:
Hud Options > Table Preference:
WYSIWYG unticked
Hud Options > Preferred Seating
Set this up correctly for your site, see this FAQ for more details http://www.holdemmanager.net/faq/afm....aspx?faqid=96
If your not using preferred seating:
Hud Options > Table Preferences
WYSIWYG unticked
Hud Options > Player Preferences
Fix my stats position unticked
When you say you move 1 stats box and they move on all tables this is by design, imagine someone 16 tabling a 10 max table and they want to move player 1 stats, this means they would have to move 16 different stats boxes, with HM you need to only move 1 box and it moves the other 15 automatically. Once youve the other settings correct it will move the stats to the correct position
Naposledy upravil DevilMayCry dňa 18 Máj 2010 16:50, celkovo upravené 1 krát.
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
HEM
HUD OPTIONS -> SEATING PREFERENCES -> nastav pacific a 10-max nastav na 2
zapni nl2 full ring zahraj tam par ruk, ked sa ti objavi HUD tak si nastav pozicie tak aby vsetko sedelo ...
potom ked zapnes 6max tak by vsetko malo byt okamzite ok ... ale vzdy az ked zahras prvu ruku a nie len ked si sadnes, ale az po prvej ruke ktoru zahras, vtedy sa to zariadi podla teba
HUD OPTIONS -> SEATING PREFERENCES -> nastav pacific a 10-max nastav na 2
zapni nl2 full ring zahraj tam par ruk, ked sa ti objavi HUD tak si nastav pozicie tak aby vsetko sedelo ...
potom ked zapnes 6max tak by vsetko malo byt okamzite ok ... ale vzdy az ked zahras prvu ruku a nie len ked si sadnes, ale az po prvej ruke ktoru zahras, vtedy sa to zariadi podla teba
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.