LuckyAcePoker
Pepi
No sice mas pravdu napisal som call him,, ale to ze o tom nahlas zauvazoval,,tak tomu ti moc neverim, lebo nic take som nepostrehol...A v konecnom dosledku kazdy sa rozhoduje sam a zial herna umoznila pisat.....Stalo sa...a ja som nikoho pri stole neurazal,,mas to popletene...
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Spasskij
Skoda, ze na LuckyAce nie je pri hands history aj zaznam chatu. Aspon som to nenasiel. By som to tu hodil a som zvedavy, ako by si sa este vyhovaral, lebo by sa ukazalo, ze tej pravdy mam este o trosku viac.
Nemyslel som, ze si urazal pri tomto turnaji, ale ked to nahodou napises hockde inde, kde hrajes.
Dobru noc.
Nemyslel som, ze si urazal pri tomto turnaji, ale ked to nahodou napises hockde inde, kde hrajes.
Dobru noc.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
hmm
no zdalo sa mi ze dost malo hracov bolo v tom turnaji uz asi viem preco
btw mne islo prihlasenie v pohode, hned na prvykrat
btw mne islo prihlasenie v pohode, hned na prvykrat
- Petrzalcan
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: Re: hmm
q1: tabulka bude, len som si musel vyziadat zapis z turnaja lebo som akosi nezachytil koniec a neviem kto sa ako umiestnil (chyba mi poslednych 17 miest, tak ak to niekto mate tak poslite, bude to skor)
q2: vecne ceny nie, finale bude freeroll o 200$ pre 15 hracov
q2: vecne ceny nie, finale bude freeroll o 200$ pre 15 hracov
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Spasskij
Takych jak ty mam fakt rad. Spravas sa pri pokrovom stole jak diletant a este tu hrajes cava. Tak len v tom pokracuj, hovor si co chces a kedy chces. Potom nech ta neprekvapi, ked v niektorej z herni dostanes upozornenie alebo ban.
A mimochodom, ty by si mal byt ten, co sa hraje na vlastnom piesocku. Howgh
A mimochodom, ty by si mal byt ten, co sa hraje na vlastnom piesocku. Howgh
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
pcheee
Zanadaval by som si,, ale skoda drat usta na zakomplexovanych ludoch ... Moje eticke citenie mi to nedovoluje, nakolko som empaticky viem sa vzit do ludi ktori maju komplexy a potrebuju si ich liecit....Do spokrovania priatelia ;-)
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.