Mozilla/Opera
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Mozilla/Opera
nevie mi niekto poradit preco mam nasledovny problem ?! ked som pouzival mozilu islo mi normalne prihlasit na pp.sk a vzdy tak po mesiaci ked som zadal login a heslo prihlasil sa a zobrazilo sa mi tlacitko "Naspäť na hlavnú stránku" klikol som nanho a bol som znova odlogovaný...vymazal som cookies a islo to dalsi mesiac...teraz pouzivam operu a pri nej sa mi nejde prihlasit vôbec aj ked vymazem cookies
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Re: Mozilla/Opera
jednu dobu mi to taky dělalo, ale pak to přestalo. nevím proč. zkus načíst teda stránku ctrl+F5. Jinak já používám chrome, tu mi to nikdy nedělalo
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Chrome je najrychlejsi prehliadac vo vsetkom na co sa daju robyt testy osobne som envyskusal ale idem naisntalovat na novy notebook
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
presne toto robilo na mozzile aj mne ,nalogoval som sa a po nejakej dobe ma nechcelo prihlásiť ,tak som prešiel na operu a zatiaľ
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
josipjs napísal:Chrome je najrychlejsi prehliadac vo vsetkom na co sa daju roby t testy osobne som envyskusal ale idem naisntalovat na novy notebook
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Ono je to dost individualne, viem ze sa take stava bohuzial uz som to asi 15x riesil, vzdy som si myslel ze to je ok a nakoniec sa aj tak vzdy nasiel niekto kto mal problem. Robilo to aj mne v mozille, operu nepouzivam, chrome aj IE isli normalne.
V mozille pomahalo vymazat cookies, potom to islo normalne, ale ako sa aj tu pise, potom sa to zasa za nejaky cas poondi.
Este sa k tomu urcite vratim, ak ma niekto nejake poznatky ze preco to tak je alebo ako to vyriesit tak budem rad ked sa podeli .
V mozille pomahalo vymazat cookies, potom to islo normalne, ale ako sa aj tu pise, potom sa to zasa za nejaky cas poondi.
Este sa k tomu urcite vratim, ak ma niekto nejake poznatky ze preco to tak je alebo ako to vyriesit tak budem rad ked sa podeli .
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
po tych poslednych zmenach sa mi na mozille na Macu otvara PP asi 5 minut, na PC normalne. Ale na PC, ked si otvorim nejaky clanok, tak mi ukaze vsetko na stranke naokolo, len namiesto textu je diera
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Sunwu napísal:po tych poslednych zmenach sa mi na mozille na Macu otvara PP asi 5 minut, na PC normalne. Ale na PC, ked si otvorim nejaky clanok, tak mi ukaze vsetko na stranke naokolo, len namiesto textu je diera
to iste robi kolegovi vo FIrefoxe 3.5 na Win. mame rovnake verzie a mne to ide normalne
FF v poslednej dobe ide dolu vodou... chrome stale pada... hmmm, asi sa vratim k opere
- rafi
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Hmm, kua co s tym spravim? mne ide vsetko ok, dal by sa sem hodit nejaky screen z toho ked to je take rozbite? Neviem ci dokazem na PC simulovat nejaky firefox pre mac.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Tak ako pozeram tak stym viac ludi ma problemi mojmu bratovi tiež nejde prihlasit sa sem a jednu dobu mu toa leš lo nehcapem me to doterza použiva operu ale nejde mu to ani na exploreri a ja nemam problem s operou vždy ked sem pridem tak ma prihlasi.
Tak dufam že to niekto vyrieši a da vediet aj mne rad by som bratovi pomohol.
Tak dufam že to niekto vyrieši a da vediet aj mne rad by som bratovi pomohol.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.