Mozilla/Opera

Všetky návrhy na zlepšenie, pripomienky ako aj sťažnosti adresujte práve sem

Mozilla/Opera

Odoslaťod Komedia 23 Sep 2009 16:58

nevie mi niekto poradit preco mam nasledovny problem ?! ked som pouzival mozilu islo mi normalne prihlasit na pp.sk a vzdy tak po mesiaci ked som zadal login a heslo prihlasil sa a zobrazilo sa mi tlacitko "Naspäť na hlavnú stránku" klikol som nanho a bol som znova odlogovaný...vymazal som cookies a islo to dalsi mesiac...teraz pouzivam operu a pri nej sa mi nejde prihlasit vôbec aj ked vymazem cookies :o
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Re: Mozilla/Opera

Odoslaťod spax 23 Sep 2009 17:11

jednu dobu mi to taky dělalo, ale pak to přestalo. nevím proč. zkus načíst teda stránku ctrl+F5. Jinak já používám chrome, tu mi to nikdy nedělalo ;)
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod josipjs 23 Sep 2009 17:49

Chrome je najrychlejsi prehliadac vo vsetkom na co sa daju robyt testy :) osobne som envyskusal ale idem naisntalovat na novy notebook
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod LOCAT3R 23 Sep 2009 17:51

presne toto robilo na mozzile aj mne ,nalogoval som sa a po nejakej dobe ma nechcelo prihlásiť ,tak som prešiel na operu a zatiaľ :good:
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod LOCAT3R 23 Sep 2009 18:02

josipjs napísal:Chrome je najrychlejsi prehliadac vo vsetkom na co sa daju roby t :crazy: testy :) osobne som envyskusal ale idem naisntalovat na novy notebook
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod vlade 23 Sep 2009 18:44

Ono je to dost individualne, viem ze sa take stava bohuzial uz som to asi 15x riesil, vzdy som si myslel ze to je ok a nakoniec sa aj tak vzdy nasiel niekto kto mal problem. Robilo to aj mne v mozille, operu nepouzivam, chrome aj IE isli normalne.
V mozille pomahalo vymazat cookies, potom to islo normalne, ale ako sa aj tu pise, potom sa to zasa za nejaky cas poondi.

Este sa k tomu urcite vratim, ak ma niekto nejake poznatky ze preco to tak je alebo ako to vyriesit tak budem rad ked sa podeli :firefox: .
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Sunwu 23 Sep 2009 19:19

po tych poslednych zmenach sa mi na mozille na Macu otvara PP asi 5 minut, na PC normalne. Ale na PC, ked si otvorim nejaky clanok, tak mi ukaze vsetko na stranke naokolo, len namiesto textu je diera :)
Obrázok používateľa
Sunwu

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod rafi 23 Sep 2009 19:52

Sunwu napísal:po tych poslednych zmenach sa mi na mozille na Macu otvara PP asi 5 minut, na PC normalne. Ale na PC, ked si otvorim nejaky clanok, tak mi ukaze vsetko na stranke naokolo, len namiesto textu je diera :)

to iste robi kolegovi vo FIrefoxe 3.5 na Win. mame rovnake verzie a mne to ide normalne
FF v poslednej dobe ide dolu vodou... chrome stale pada... hmmm, asi sa vratim k opere
rafi

Poďakoval/li: 6 krát/6 krát

Odoslaťod vlade 23 Sep 2009 20:05

Hmm, kua co s tym spravim? mne ide vsetko ok, dal by sa sem hodit nejaky screen z toho ked to je take rozbite? Neviem ci dokazem na PC simulovat nejaky firefox pre mac.
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Drobec37 23 Sep 2009 20:33

Tak ako pozeram tak stym viac ludi ma problemi mojmu bratovi tiež nejde prihlasit sa sem a jednu dobu mu toa leš lo nehcapem me to doterza použiva operu ale nejde mu to ani na exploreri a ja nemam problem s operou vždy ked sem pridem tak ma prihlasi.
Tak dufam že to niekto vyrieši a da vediet aj mne rad by som bratovi pomohol.
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Ďalšia

Naspäť na O PokerPortal.sk

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!