NOVINKY na PP.sk

Všetky návrhy na zlepšenie, pripomienky ako aj sťažnosti adresujte práve sem

Re: NOVINKY na PP.sk

Odoslaťod dzejkej 10 Júl 2009 15:47

roche01 napísal:Mal by som ešte jeden návrh, keďže máme až troch moderátorov, snáď sa aspoň jeden z nich na to podujme, alebo si to bratsky podelia: Nedala by sa "Stará PP diskusia" nejako pretriediť, povymazúvať "prázdne" témy, resp. témy, ktoré vznikli síce pred zavedením týchto pravidiel, ale očividne ich porušujú( napr. vlákna Help, Pomoc apod...)? A ponechať tam len témy s obsahom resp. nejakou užitočnou informáciou?

Vymazavanie starych tem nie je vobec schodna cesta. Aj veci, ktore moderator posudi ako nedolezite sa mozu hodit niekomu a taktiez sa to moze pouzivat ako referencia, co ktory uzivatel kedysi postvaral. Mazat sa maju temy/odpovede, ktore porusuju pravidla, ale nie tie, ktore povazujes za malo informativne. Spatna mazanie je praca extremne zdlhava a aj tak to uz vela ludi necita, takze pripadne hlupe posty tak vela ludi nerozculuju. Ak niekto najde stare posty, ktore porusuju pravidla a rozculuju dotycneho clena, nech tie posty nahlasia a moderatori sa na to pozru.

Co sa tyka triedenia informacii, tak mozeme urobit sticky temu (vzdy na vrchu), kam sa budu davat linky na informativne posty. Clenovia mozu poskytnut odkazy, co povazuju za uzitocne a raz za cas moderator tie odkazy pretriedi, kategorizuje a vlozi to prveho postu. Nieco na sposob 2+2, ale urcite ziadne mazanie.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod tommyKE 10 Júl 2009 16:05

Aby ste si tu vy komunisti iba nepritakavali, napisem aj nazor druhej strany. Pravdupovediac je toto forum vacsinou fadne a nudne. Chodim tu, lebo je aj tak najlepsie a raz za cas najdem nieco zaujimave. Tie iste zalezitosti dookola: ako ma yegon downswing, potom zas upswing (aku ma smolu/ aky je dobry)a dookola to iste. Neber to osobne Yegon, uznavam ze si urcite dobry hrac.
Nerozumiem tomu, preco ste napr. uzamkli debatu ONLINE POKER RIGGED. Tato debata vyhecovala tak online ako aj live hracov k vasnivej debate. Pri takychto debatach sa urcite obe strany dozvedia ovela viac a urcite si vzdy aj trochu poopravia svoj nazor. Vy ministranti ste ju povazovali za nejaku urazlivu a tak ste ju lockli. Takato diskusia je bezna aj v politike a castoo sa pri nej posunu obe strany vpred. Moderatori si ukojili svoj pocit dolezitosti.
Neviem kto je majitelom tejto stranky, ale mohol by sa nad tym zamysliet (aj nad ministrantami moderatormi). Ste komercna stranka a taketo debaty len zvysuju Vasu navstevnost. Vyberte si ci chcete byt Markiza, alebo STV2. Markiza urcite nevyluci z programu debatu Slotu s Csakym ked bude ostrejsia ako by chceli. Je to na Vas.

Ak Vas iny nazor ako je Vas znova hrozne urazi, kludne mi dajte ban aj na 17 rokov. Mam to na haku, aj tak po tychto Vasich nastenkovych pravidlach to tu bude ako debata na stv2.
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Odoslaťod dzejkej 10 Júl 2009 16:11

Ta vasniva debata nikoho nikam neposuvala a bolo to zrejme vacsine prispievajucich. Vela z nich to aj napisalo. Skor to bola zivna poda pre narazky a osobne urazky.

Ak mate pocit, ze Ta diskusia chce pokracovanie, tak sa da zalozit nova tema, ale nech sa, prosim, nesie v kludnejsej a menej osobne rovine.

Komu sa to nepaci, tak nech urobi sluzbu sebe a aj ostatnym clenom a presunie sa niekam inam. Vdaka za pochopenie! :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod tommyKE 10 Júl 2009 16:16

dzejkej napísal:Ta vasniva debata nikoho nikam neposuvala a bolo to zrejme vacsine prispievajucich. Vela z nich to aj napisalo. Skor to bola zivna poda pre narazky a osobne urazky.

Ak mate pocit, ze Ta diskusia chce pokracovanie, tak sa da zalozit nova tema, ale nech sa, prosim, nesie v kludnejsej a menej osobne rovine.

Komu sa to nepaci, tak nech urobi sluzbu sebe a aj ostatnym clenom a presunie sa niekam inam. Vdaka za pochopenie! :)

ty mas asi daleko od toho byt tu majitel, ked si dovolis zakaznikovi povedat aby sa presunul niekam inam
tommyKE

Odoslaťod dzejkej 10 Júl 2009 16:30

tommyKE napísal:ty mas asi daleko od toho byt tu majitel, ked si dovolis zakaznikovi povedat aby sa presunul niekam inam

Velmi spravne, ja majitel nie som. No majitel definoval urcite pravidla, ktore sa u neho maju dodrziavat. Jednym z tych pravidiel bolo nepisanie urazlivych prispevkov. Je uplne normalne, ze bud sa pravidlam prisposobis alebo s nimi nesuhlasis a najdes si lepsie prostredie. Len by ma zaujimalo, co moze cloveku vadit na zakaze urazania ...
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod keso26 10 Júl 2009 16:51

Vsetci moderatori maju doveru majitelov stranky a teda aj Dzejkej. Moderovanie nebolo zavedene, aby bol odteraz kazdy treti prispevok mazany, ale aby sa sprehladnilo a skvalitnilo forum, ktoreho obsah a informacie v nom by mal byt lahko dostupne a nie plne urazok a osobnych utokov.

Cenime si kazdeho prispievatela, ale treba pochopit, ze forum je predovsetkym zdrojom informacii pre hracov a nie miestom na zbytocne hadky. Ak sa tu vsetci zacnu hadat, nikam sa forum neposunie a pre potencionalnych novych clenov bude po zhliadnuti nezaujimave.

TommyKE, neber prosim teraz to co napisem ako offence, ale mam pocit, ze tvoja reakcia je z len z principu ustipacna. Ak mas napad ako forum zlepsit, pripadne aby sa stalo zaujimavejsim, kludne napis. Aj o to ide, aby sme s pomocou nasich clenov a prispievatelov skvalitnili obsah pokerportal.sk

tommyKE napísal:Aby ste si tu vy komunisti iba nepritakavali, napisem aj nazor druhej strany. Pravdupovediac je toto forum vacsinou fadne a nudne. Chodim tu, lebo je aj tak najlepsie a raz za cas najdem nieco zaujimave.

myslim, ze to oslovenie nebolo potrebne, to je presne to, comu sa chceme v diskusii vyhnut (urazky a pod). Nie velmi chapem tomu co pises, na jednu stranu sa Ti zda forum fadne a nudne a hned za tym napises ze je aj tak najlepsie :) V kazdom pripade, som rad ze si tu najdes aj veci, ktore Ta zaujmu a dufam, ze to tak bude aj nadalej.

tommyKE napísal:Nerozumiem tomu, preco ste napr. uzamkli debatu ONLINE POKER RIGGED. Tato debata vyhecovala tak online ako aj live hracov k vasnivej debate. Pri takychto debatach sa urcite obe strany dozvedia ovela viac a urcite si vzdy aj trochu poopravia svoj nazor.

uplne suhlasim s tym a som za debatu medzi live a on-line hracmi a velmi rad si precitam nazory ci uz jednej alebo druhej strany na zaklade coho si vytvorim vlastny nazor, bohuzial sa ale debata zvrtla zlym smerom na osobne urazanie sa, co nesmerovalo nikam.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod admin 10 Júl 2009 18:13

Nechapem ako moze byt niekto proti tomu aby sa ludia slusne spravali :shock:, ved tie pravidla su iba o tom, o nicom inom.
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod yegon 10 Júl 2009 18:45

moderovanie mi nevadi, neplanujem pravidla porusit takze sa neobavam ze by nejaky moj prispevok bol zmazany. Mne najviac vyhovuje ked diskusia je pokludna bez konfliktov, nemyslim si ze konflikt moze prospiet nasmu napredovaniu, neriesime svetove problemy snazime sa naucit hrat poker a ovela prinosnejsie bude ked sa budeme venovat konkretnym problemom v hre nez flamewarom ked je jasne ze nic definitivne nevyriesime

suhlasim s tommym ze diskusia na PP sa nam zvrhla na postovanie do 250tich blogov ktore je neprehladne, pre mna je blog zaznam ako som sa v pokri vyvijal + moznost ako sem tam napisat aj o niecom mimo pokru co ma zaujalo. Ak ho nebude nikto citat vobec ma to nebude trapit pisem ho pre seba aby som sa o par rokov mohol pozriet spat.

uvital by som nasledujuce zmeny na PP, ktore by stranku a aj nas hracov mohli posunut vpred

- zrusit zobrazovanie tem z kategorie BLOGY v zozname poslednych prispevkov v diskusii - spravil by som im zvlast zoznam aby sa to neplietlo s beznou diskusiou, pripadne by do nich mohla smerovat zalozka blogy hore na stranke. Momentalne je totiz zoznam poslednych prispevkov len plny blogov - toto by malo sluzit na nieco ine

- handy ako sa teraz postuju na stranku su imo neprakticke, podla mna je lepsie ich dat cez handconverter priamo do samostatnej temy v diskusii a odtial ich potom tahat na uvodnu stranku - tato kategoria by sa tiez nezobrazovala v zozname poslednych prispevkov v diskusii aby neboli na homepage 2x. Tento sposob umozni ludom pozriet sa na handy aj neskor - teraz to ludia davaju vacsinou do blogov kde sa to v 100+ stranach proste strati a uz nikdy sa na to nikto nepozrie alebo je to tym terajsim systemom kde clovek vsetko musi robit rucne a este aj opisat co sa dialo ked konvertovana handhistory to spravi ovela elegantnejsie

- ludia fakt zacnite pozerat svoje sessions ked hrate a z kazdej session postnite aspon jednu handu - neverim ze vsetcia sme taki majstri sveta aby sa nenasla ani jedna handa za den ku ktorej nemame otazku - nepostujte handy do blogov, robte im samostatnu temu so zmysluplnym nazvom napriklad "NL25 - 77 set na jednofarebnom flope" - toto je podla mna vec ktora nas moze najviac posunut dalej - prinuti nas to rozmyslat a popisovat svoje myslienkove pochody

- uvital by som prispevky ku konkretnym postnutym rukam od live hracov, ktori vacsinou diskutuju len o vseobecnejsich temach, verim ze mate co povedat k postnutym handam a verim ze sa najdu handy z live hry ktore mozete postnut vy ci uz ako otazku alebo ako ukazku konkretnej situacie ktoru mate zvladnutu a chcete pomoct nam ostatnym
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tommyKE 10 Júl 2009 19:14

yegon napísal:moderovanie mi nevadi, neplanujem pravidla porusit takze sa neobavam ze by nejaky moj prispevok bol zmazany. Mne najviac vyhovuje ked diskusia je pokludna bez konfliktov, nemyslim si ze konflikt moze prospiet nasmu napredovaniu, neriesime svetove problemy snazime sa naucit hrat poker a ovela prinosnejsie bude ked sa budeme venovat konkretnym problemom v hre nez flamewarom ked je jasne ze nic definitivne nevyriesime

suhlasim s tommym ze diskusia na PP sa nam zvrhla na postovanie do 250tich blogov ktore je neprehladne, pre mna je blog zaznam ako som sa v pokri vyvijal + moznost ako sem tam napisat aj o niecom mimo pokru co ma zaujalo. Ak ho nebude nikto citat vobec ma to nebude trapit pisem ho pre seba aby som sa o par rokov mohol pozriet spat.

uvital by som nasledujuce zmeny na PP, ktore by stranku a aj nas hracov mohli posunut vpred

- zrusit zobrazovanie tem z kategorie BLOGY v zozname poslednych prispevkov v diskusii - spravil by som im zvlast zoznam aby sa to neplietlo s beznou diskusiou, pripadne by do nich mohla smerovat zalozka blogy hore na stranke. Momentalne je totiz zoznam poslednych prispevkov len plny blogov - toto by malo sluzit na nieco ine

- handy ako sa teraz postuju na stranku su imo neprakticke, podla mna je lepsie ich dat cez handconverter priamo do samostatnej temy v diskusii a odtial ich potom tahat na uvodnu stranku - tato kategoria by sa tiez nezobrazovala v zozname poslednych prispevkov v diskusii aby neboli na homepage 2x. Tento sposob umozni ludom pozriet sa na handy aj neskor - teraz to ludia davaju vacsinou do blogov kde sa to v 100+ stranach proste strati a uz nikdy sa na to nikto nepozrie alebo je to tym terajsim systemom kde clovek vsetko musi robit rucne a este aj opisat co sa dialo ked konvertovana handhistory to spravi ovela elegantnejsie

- ludia fakt zacnite pozerat svoje sessions ked hrate a z kazdej session postnite aspon jednu handu - neverim ze vsetcia sme taki majstri sveta aby sa nenasla ani jedna handa za den ku ktorej nemame otazku - nepostujte handy do blogov, robte im samostatnu temu so zmysluplnym nazvom napriklad "NL25 - 77 set na jednofarebnom flope" - toto je podla mna vec ktora nas moze najviac posunut dalej - prinuti nas to rozmyslat a popisovat svoje myslienkove pochody

- uvital by som prispevky ku konkretnym postnutym rukam od live hracov, ktori vacsinou diskutuju len o vseobecnejsich temach, verim ze mate co povedat k postnutym handam a verim ze sa najdu handy z live hry ktore mozete postnut vy ci uz ako otazku alebo ako ukazku konkretnej situacie ktoru mate zvladnutu a chcete pomoct nam ostatnym

Velmi pekne napisane. Na 97 percent s tebou suhlasim. Skusim postnut potom nejake live CG handy, ci to bude mat nejaky zmysel. Akurat nemam tie Vase hand converter ci ako to treba pisat
tommyKE

Odoslaťod admin 10 Júl 2009 19:14

yegon napísal:uvital by som nasledujuce zmeny na PP, ktore by stranku a aj nas hracov mohli posunut vpred

rozumne, uz dlhsie nad tym uvazujem a vyslo mi to tiez takto nejako, myslim ze to bude dobre pre vsetkych, pohram sa s tym

yegon napísal:- handy ako sa teraz postuju na stranku su imo neprakticke, podla mna je lepsie ich dat cez handconverter priamo do samostatnej temy v diskusii a odtial ich potom tahat na uvodnu stranku - tato kategoria by sa tiez nezobrazovala v zozname poslednych prispevkov v diskusii aby neboli na homepage 2x. Tento sposob umozni ludom pozriet sa na handy aj neskor - teraz to ludia davaju vacsinou do blogov kde sa to v 100+ stranach proste strati a uz nikdy sa na to nikto nepozrie alebo je to tym terajsim systemom kde clovek vsetko musi robit rucne a este aj opisat co sa dialo ked konvertovana handhistory to spravi ovela elegantnejsie

tu sa ako jedina nevyhoda javi to, ze by neslo postovat handy z live turnajov a z herni z ktorych sa history neda skonvertovat, takze aj tu povodnu sekciu by som nechal, mozno troska zmodernizovanu (zobrazovat superove karty az po kliknuti).

yegon napísal:- ludia fakt zacnite pozerat svoje sessions ked hrate a z kazdej session postnite aspon jednu handu - neverim ze vsetcia sme taki majstri sveta aby sa nenasla ani jedna handa za den ku ktorej nemame otazku - nepostujte handy do blogov, robte im samostatnu temu so zmysluplnym nazvom napriklad "NL25 - 77 set na jednofarebnom flope" - toto je podla mna vec ktora nas moze najviac posunut dalej - prinuti nas to rozmyslat a popisovat svoje myslienkove pochody

myslim ze toto by prospelo tomu aby sa dana partia viac diskutovala aj neskor, nie len 1-5 hodin po postnuti.
Tam by som mozno navrhoval novu temu, Pokrove partie, rozdelenu na turnaje a cash game a ten nadpis nejaky standardizovany, stacilo by podla mna napisat karty na ruke a typ cash game, napriklad J :spade: J :heart: - NL25, pripadne v opacnom poradi ako si pisal ty, s tym ze to by boli povinne udaje pri nadpise aby to bolo prehladne aj v buducnosti

yegon napísal:- uvital by som prispevky ku konkretnym postnutym rukam od live hracov, ktori vacsinou diskutuju len o vseobecnejsich temach, verim ze mate co povedat k postnutym handam a verim ze sa najdu handy z live hry ktore mozete postnut vy ci uz ako otazku alebo ako ukazku konkretnej situacie ktoru mate zvladnutu a chcete pomoct nam ostatnym

niet co dodat, budem rad...
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na O PokerPortal.sk

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!