NOVINKY na PP.sk

Všetky návrhy na zlepšenie, pripomienky ako aj sťažnosti adresujte práve sem

Re: NOVINKY na PP.sk

Odoslaťod admin 10 Júl 2009 19:18

tommyKE napísal:Velmi pekne napisane. Na 97 percent s tebou suhlasim. Skusim postnut potom nejake live CG handy, ci to bude mat nejaky zmysel. Akurat nemam tie Vase hand converter ci ako to treba pisat

S tymto je prave trocha problem, tym konvertorom ktore sa pouzivaju na online handy sa tieto live nedaju, ale daju sa v pokrovych partiach tu na stranke, je tam moznost vyberat jednotlive karty => http://www.pokerportal.info/pokrove-partie/

:good:
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod yegon 10 Júl 2009 19:26

nie je az taky problem popisat live handu sposobom

mam JhJd flop je 7cJc8c

pripadne pouzit smileikov :club: :spade: :heart: :diamond:

edit: inak tych smilekov by bolo dobre dat medzi tie standardne co su hned veda edit boxu nech nemusis k nim chodit cez link dalsie smajliky
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tommyKE 10 Júl 2009 20:00

admin napísal:
tommyKE napísal:Velmi pekne napisane. Na 97 percent s tebou suhlasim. Skusim postnut potom nejake live CG handy, ci to bude mat nejaky zmysel. Akurat nemam tie Vase hand converter ci ako to treba pisat

S tymto je prave trocha problem, tym konvertorom ktore sa pouzivaju na online handy sa tieto live nedaju, ale daju sa v pokrovych partiach tu na stranke, je tam moznost vyberat jednotlive karty => http://www.pokerportal.info/pokrove-partie/

:good:

Mne sa viac paci yegonova myslienka, postovat handy do diskusie. tie pokrove-partie nie su az take sympaticke :)
tommyKE

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 3 krát/4 krát

Odoslaťod TuKE 11 Júl 2009 01:26

tommyKE napísal:Vyberte si ci chcete byt Markiza, alebo STV2

Preferujem diskusiu typu Pod lampou na STV2 ako Sito na Markíze.
Samozrejme kto oceňuje nadávky, urážky a osočovanie, ktoré nikam nevedú, tak ten si vyberie Markízu, ale pokiaľ chce niekto skutočné názory a možnosti rozšíriť obzor, tak si myslím, že Pod lampou je diskusia omnoho plodnejšia.
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod tommyKE 11 Júl 2009 07:13

TuKE napísal:
tommyKE napísal:Vyberte si ci chcete byt Markiza, alebo STV2

Preferujem diskusiu typu Pod lampou na STV2 ako Sito na Markíze.
Samozrejme kto oceňuje nadávky, urážky a osočovanie, ktoré nikam nevedú, tak ten si vyberie Markízu, ale pokiaľ chce niekto skutočné názory a možnosti rozšíriť obzor, tak si myslím, že Pod lampou je diskusia omnoho plodnejšia.

Pana Jana. Rob zo seba intelektuala a zo mna Lidoopa. Argumentujes tak, aby ti vsetci zatlieskali. Vytiahnes jednu z dvoch uspesnych relacii na stv a hodis to ako priklad. Markizu nemam rad, hlavne celu tu umelu tvorbu bratislavskej smotanky, ale z komercneho hladiska (ktore je podstatou aj tejto stranky) ma drvivu vacsinu programov ovela uspesnejsiu ako STV. Ty prave vytiahni takuo vynimku.
tommyKE

Odoslaťod tucniak 11 Júl 2009 10:06

ja prave nemam pocit ze majitelom stranky ide cisto o komerciu- ooo ano dajme sem nieco len aby bolo njaviac kliknuti, ved tu mame tolko vela reklamy, skor mam pocit ze chcu dobru pokrovu diskusiu. Ked do nej ma patrit oznacovanie za obmedzencov a dementov lebo (rozne dovody u roznych ludi na roznych stranach), tak to si clovek, co sa chce ucit a zlepsovat sa pojde browsovat radsej take 2+2(o com nepochybujem ze tu mnohi aj robia)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod TuKE 11 Júl 2009 10:07

Koľko komerčne úspešných projektov prináša reálnu hodnotu pre užívateľa?
Mojsejovci? Big Brother? SuperStar? Let´s dance? Vyvolený? etc etc

Keď ide o poker, čo je lepšie, mať komerčne megaúspešnú stránku s diskusiami plnými urážok, osočovania a osobných útokov alebo mať stránku priemerne úspešnú, ktorá prináša reálnu hodnotu pre užívateľov?

Pokojne môžeme spraviť anketu s otázkou, či diskutujúci preferujú moderovanú diskusiu s dodržiavaním pravidiel slušného správania alebo nemoderovanú, ktorá vyzerala ako Poker je rigged.
Obrázok používateľa
TuKE

Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod yegon 11 Júl 2009 10:12

no myslim ze pre nas ako uzivatelov stranky je nepodstatne ako je stranka komercne uspesna - nie ze by som teda nedoprial :)

ale to je asi zbytocna diskusia, stranka je stranka, nech ju chalani plnia clankami a vecami podla svojho uvazenia. Kvalita diskusie je ale na nas diskutujucich a v poslednej dobe sme pre nu teda vela neurobili tak sa podme snazit
Obrázok používateľa
yegon

Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tommyKE 11 Júl 2009 10:32

Ja si myslim ze majitelom urcite zalezi hlavne na tom aby bola stranka komercne uspesna. Keby to bolo inak, tak by tu asi viac oni sami prispievali. Urcite by sme videli viac handov z live turnajov a cash game.
Myslim ze uz nie je co rozoberat dalej, ako povedal yegon, snazme sa vsetci niecim prispiet.

Este jedna vec: Vacsina z Vas sa strasne obuva do Jana B. Je pravda ze aj on casto prileje olej do ohna (ako aj ja), ale skuste to brat inac. Je tym osobity a kludne ho berte ako napr. M.Matusowa, povie si co si mysli bez servitky. Nehovorim ze je to vzdy spravne, ale uznajte ze v kazdej sfere su aj taki ludia a maju svoj prinos. Taky Matusow by asi tiez na fore nalozil nejakemu 19 rocnemu chlapcovi co sa do neho obuva a hra pri tom freeroly. Co je vsak pre mna dolezitejsie, je to ze ked si pozriem jeho live vysledky z turnajov, tak vidim ze v SR je urcite v prvej dvojke/trojke najuspesnejsich Live turnajovych hracov. Okrem toho hra CG po celom svete. Myslim ze to si zasluzi nejaky ten respekt a verim tomu, ze potom casom sa Jano zlomi aj na to aby popisal o nejakych konkretnych situaciach v CG alebo turnajoch s vyssimi BI. Ak to myslite s pokrom vazne, urcite mate vsteci ciel raz taketo CG a turnaje hrat.
tommyKE

Odoslaťod janobendik 11 Júl 2009 19:45

ÓÓÓÓ , dakujem TommyKE, to nemuselo byť, /PS. a kto je to Matusow?/ Ináč jasné, že ma to totálne vytočí ak tu niekto nemiestne mudruje o živom pokri a pritom má také skúsenosti ako ja z golfu- tj. raz som hral na trenažéry a raz som bol pozvaný na otvorenie ihriska! :)
- zlepšiť diskúsiu, hm, celkom sa bavil, ale hlavne stále čakám na sľubované reporty z live turnajov na SK, rozpisy turnajov jednotlivých herní.... cca asi pred mesiacom admin sľuboval spustenie na PP oddielu s týmto zameraním, kde by si jednotlivé herne mohli dávať rozpisy turnajov a taktiež reporty z nich..... :x , Tak KEDY to konečne bude? :evil: Zatial dominujú stránke reklamy ako B**n, U***et.... a reporty a hodnotenia online herní. Takže TommyKE, za naše občasné oživenie,mnohonásobnezvyšujúce návštevnosť a príspevky na PP, by nám vlastne PP mohol podakovat napr. formou sponzorovania dovolenky aspon v Chorvátsku, alebo vkladom do nejakého turnaja / dokonca si ich triko oblečieme/ :) :o

-maličká partia z včerajšieho CG : blind 2_5 , stradl 10, UTG raise 45, ja A9H reraise 130, buton call, SB call, BB call, stradl fold, UTG allin 450,všetci call. Flop 9sKhKs,všetci ček , turn 2h,BB ček, Ja 500 ,fold, fold, BB call, river 7s, UTG 2500, ja bohužial musím fold a zabudnút na mojích 95O EUR. UTG mal AK, takže 3koníky, ale mu boli houby platné pretože BB mal 9Ts. celkom pekný pot vo výške 3250 EUR vyhral správne hráč so srdcom, lebo mal gule :) doplatit preflop 450 ečiek na 9Ts.- škoda že si nebol, rozdavalo sa :D
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na O PokerPortal.sk

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!