ÓÓÓÓ , dakujem TommyKE, to nemuselo byť, /PS. a kto je to Matusow?/ Ináč jasné, že ma to totálne vytočí ak tu niekto nemiestne mudruje o živom pokri a pritom má také skúsenosti ako ja z golfu- tj. raz som hral na trenažéry a raz som bol pozvaný na otvorenie ihriska!
- zlepšiť diskúsiu, hm, celkom sa bavil, ale hlavne stále čakám na sľubované reporty z live turnajov na SK, rozpisy turnajov jednotlivých herní.... cca asi pred mesiacom admin sľuboval spustenie na PP oddielu s týmto zameraním, kde by si jednotlivé herne mohli dávať rozpisy turnajov a taktiež reporty z nich.....
, Tak KEDY to konečne bude?
Zatial dominujú stránke reklamy ako B**n, U***et.... a reporty a hodnotenia online herní. Takže TommyKE, za naše občasné oživenie,mnohonásobnezvyšujúce návštevnosť a príspevky na PP, by nám vlastne PP mohol podakovat napr. formou sponzorovania dovolenky aspon v Chorvátsku, alebo vkladom do nejakého turnaja / dokonca si ich triko oblečieme/
-maličká partia z včerajšieho CG : blind 2_5 , stradl 10, UTG raise 45, ja A9H reraise 130, buton call, SB call, BB call, stradl fold, UTG allin 450,všetci call. Flop 9sKhKs,všetci ček , turn 2h,BB ček, Ja 500 ,fold, fold, BB call, river 7s, UTG 2500, ja bohužial musím fold a zabudnút na mojích 95O EUR. UTG mal AK, takže 3koníky, ale mu boli houby platné pretože BB mal 9Ts. celkom pekný pot vo výške 3250 EUR vyhral správne hráč so srdcom, lebo mal gule
doplatit preflop 450 ečiek na 9Ts.- škoda že si nebol, rozdavalo sa