Veci sa maju nasledovne:
Ako som pisal uz v mojom blogu cca pred 3 tyzdnami som zacal s cvicenim pri zaciatocnej vahe 101 kg. Moja sucasna hmotnost je cca 98 kg - par dni som sa nevazil takze to je len hruby odhad. Ale ked tak to bude skor menej ako viac - su mi nejake volnejsie nohavice

Challenge bude trvat do zaciatku leta 2011 - 21.6.2011 a v tento den budem mat viditelne tehlicky na bruchu bez predchadzajucej dehydratacie. Ako dokaz pouzijem bud fotodokumentaciu alebo preukazem osobne

Koncova hmotnost ani podiel telesneho tuku nie su dolezite.
Od challenge budem mat moznost odstupit v pripade:
1. vaznej choroby/zranenia liecba ktorej/ktoreho si vyzaduje cas dlhsi ako 30 dni.
2. inych zyvaznych okolnosti, ktore mozu znemoznit alebo znemoznia splnenie challenge (napr. nastup na vykon trestu odnatia slobody

AK by mal niekto zaujem si proti mne stavit davam odds 2:1 v jeho prospech. Maximalnu sumu stavky upresnim podla zaujmu nakolko by som sa nerad priviedol na mizinu v pripade neuspechu. Taktiez mozme dohodnut presnejsie podmienky splnenia/odstupenia od challange, nakolko toto co som sem dal je len veeeeeeeelmi hruby koncept.
Tento thread budem pouzivat na priebezne informovanie o progrese/dalsich planoch a pod.
V pripade ze ma este niekto zaujem pridat sa (byvali phat phuci??

wish me

mr_kaktus