Takze nejake strucne info o mojom doterajsom cviceni aby to tu nezakapalo

Momentalne mam treningovy plan rozdeleny na 4 dni. Vychadza mi to zhruba na tyzden cvicenia.
1. den: hrudnik - benchpress, tlaky na sikmej lavici s jednoruckami, protichodne stahovanie kladiek
triceps - kliky na bradlach (zatial pouzivam protivahu), stahovanie kladky
brucho - brusaky na sikmej lavici plus brusaky na takom stroji co clovek sedi a predklana sa dopredu - nemam sajnu ako sa to vola

2. den: chrbát - zhyby na hrazde (jasne ze s protivahou), pritahy s velkou cinkou, veslovanie
biceps - bicepsove zdvihy so Z tycou, kladivove zdvihy
trapezy - tie klasicke trapezove tahy

tiez neviem ci maju nejaky odborny nazov

3. den: nohy - drepy, legpress, predkopavanie
ramena - tlaky na multipresse, upazovanie v stoji s jednoruckami, predpazovanie v stoji s jednoruckami
brucho (ak vyjde cas) - brusaky na sikmej lavici
4. den: spodny chrbat: mrtvy tah, tie opacne brusaky na lavici (asi by som si mal nastudovat terminologiu ako sa tak na to pozeram

), kruzenie trupom so zavazim za hlavou,
dalej tento den pridavam este podla casu nadhod a trh, popripade zase odcvicim trapezy
tento tyzden som uz zacal po kazdom takomto cviceni pridavat aj cardio na bicykli -zhruba 30 min. zakazdym.
Co sa stravy tyka jem momentalne 5 - 6 krat denne:
1. ranajky - nieco sacharidove - corn flakes, musli, jogurt atd.
2. obed - vacsionu momentalne kuracie maso s ryzou/zemiakmi
3. olovrant - tvaroh/cottage cheese so zeleninou
4. pred cvicenim - vacsinou jeden banan rozmixovany v 0.5l polotucneho mlieka
5. vecera - hned po cviceni cize nieco bohate na bielkoviny - vacsinou tuniak - vyuzivam to ze mi este nelezu hore krkom

6. druha vecera - nejaka drobnost - kusok kuracieho masa alebo nieco ine bohate na bielkoviny.
Pijem vacsinou cistu vodu, sem tam si dam colu zero, prestal som sladit kavu, resp. ak si spravim kavu este pred odchodom do roboty tu jedinu si trochu osladim. Ziadny alkohol, ziadne sladkosti, ziadne vyprazane

Mam v plane sa kazdy mesiac odfotit aby som mohol s odstupom sledovat moj progres. Neviem ci sem budem hadzat fotky priebezne alebo ich sem svacnem naraz na konci

uvidime

Takze to je na uvod asi vsetko, odchadzam do vecnych lovist