Ms v hokeji 2008

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: realita SK hokeja

Odoslaťod acvonmilan 06 Máj 2008 07:51

To se ale asi dalo cekat, ze az odroste generace, ktera vyrustala jeste za federace, tak to pujde se slovenskym hokejem dolu ... Ale myslim, ze veset hlavu neni potreba, po pristim zapase muze byt zase vsechno jinak. Ja ale hokej nesleduji, jen jsem vsadil na Kanadu, tak snad budou chlapci moji makat :-D
Obrázok používateľa
acvonmilan

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
OPT1 - 2. miesto (2)

Re: Re: realita SK hokeja

Odoslaťod roche01 06 Máj 2008 08:50

Myslím, že sa o svoje peniaze báť nemusíš;-)
Minule som čítal veľmi zaujímavý článok o práci s mládežou v Kanade: Napr. v mládežníckych súťažiach, ak nejaký tím prehráva o 4-5 gólov, pustia hrubý čas, alebo troch najlepších hráčov v tíme vymenia do tímu súpera. Snažia sa tým zabrániť frustrácii z debaklu, aby sa nestratila radosť z hry:).
Ale viete si niečo také predstaviť v pokri? Vybuduješ si bank, jasný chipleader a zrazu Ti herňa vymení stack so shortstackom?!?:-||@=
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod aston 06 Máj 2008 08:50

kluci neveste hlavu.I u nas je generacni vymena.Zlati hraci co meli silu vyhrat OH a nekolikrat MS jsou uz taky mimo repre a zajici se pocitaji az po honu.Takze lamat hul nad repre muzeme az po skonceni MS.U nas je zase problem fotbalova reprezentace.Nevidim to s nama moc ruzove.Uz pred 2 roky na MS jsme odehrali zakladni skupinu a supky domu.Bojim se,ze to bude letos stejne.
aston

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

podla

Odoslaťod fidelko 06 Máj 2008 09:33

mna by bolo super urobit moravsko-slovensku ligu,ze vraj su tomu moravske kluby naklonene potom ako im piskali play off proti ceskym klubom
fidelko

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Re: podla

Odoslaťod roche01 06 Máj 2008 09:41

to vôbec nie je zlý nápad*THUMBS UP*. Myslím, že aj taká československá liga by nášmu hokeju len a len prospela.:)
Obrázok používateľa
roche01

Re: realita SK hokeja

Odoslaťod vlade 06 Máj 2008 10:18

my do tej top 7 patrime, ale len v pripade, ze pridu hrat hraci z NHL, alebo aspon jeden utok. Ved nech mi nehovoria, ze su vsetci zraneny, to je blbost, chyba je niekde inde.

A generacna vymena? ved my mame aj mladych hracov, ved hossa (marian), gaborik, to nie su zasa starci.

Vcera nasi hrali uplne zle, na to sa nedalo pozerat. Tak isto zle hrali aj s normi, akurat ze ten norsky brankar pustil par lacnych alebo stastnych golov a uz sa to s nimi viezlo.

Stale sa ti nasi tocia v tych rohoch, ja ked to vidim tak mi je zle z toho, v utoku hrac ak nahodou zoberie puk tak hned s nim ide do rohu a otoci sa chrbtom k brane, ved to je nieco hrozne!

A tie presilovky no to bolo otrasne, jeden hrac vzadu a dvaja dalsi vzadu uplne pri mantineli, fakt si myslim ze taky Slovan by tam uhral viac. Tiez nechapem co tam robia niektori hraci...

Proste tento rok je to zasa raz tragedia...
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod roche01 06 Máj 2008 10:23

veď to: patríme medzi TOP 7, ak prídu hráči z NHL. Skôr by bolo namieste povedať, že tých 10-15 hráčov patrí medzi TOP 7.:)
Obrázok používateľa
roche01

ale chlapci

Odoslaťod fidelko 06 Máj 2008 12:09

ved berte si priklad z Cechov:
ti ked prehraju s trpaslikom,tak bud rozhodca zle piskal,alebo lad bol moc klzky,pripadne urobia z nudze cnost a povedia,ze sa vlastne setrili na dalsie zapasy
to Slovaci ked prehraju mozno v sucasnosti so svojim D-ckom s Nemeckom,s ktorym Cesi v plnej zbroji komplet NHL pred par rokmi dostali debakel,tak zrazu nevieme hrat hokej a patrime pomaly naspat do C skupiny.
Uplne jasne patrime do TOP 7,len mame uzku zakladnu-malo stadionov a registrovanych hracov oproti ostatnym statom
Podobne to je aj v politike-ked hrozilo ze pojdeme do EU neskor ako Cesi,tak div z toho nebola celonarodna tragedia
Teraz ked Cesi pojdu do Eurozony daleko za nami,tak z toho urobili z nudze cnost,ze tam sa vlastne ani neponahlaju
a maju recht-to je spravny pristup-vo vsetkom najst to dobre a nie si nicit vlastne sebavedomie
fidelko

Re: ale chlapci

Odoslaťod roche01 06 Máj 2008 12:15

to je síce fakt, ale realita je taká, že patríme skôr do tej druhej vlny. Neberiem to ako tragédiu, prehra s GER nie je nič podobné (veď naši už dokázali prehrať aj proti našim južným susedom).
Ale ako si napísal, máme úzku základňu a ak sa 5-6 hráčov z NHL rozhodne neprísť (z akéhokoľvek dôvodu), tak naša prvoradá úloha je udržať si svoje postavenie v druhej vlne tímov sveta. Čokoľvek nad postup do osemfinálovej skupiny, treba brať ako nečakaný bonus (ako v pokri vyradenie bounty hráča):)
Ale napriek tomu všetkému si na Fínov na zajtra nevsadím, lebo by mi hrozilo rozštiepenie osobnosti, ak budem fandiť našim a zároveň sa tešiť, keď dostanú gól.*WALKMAN*
Obrázok používateľa
roche01

nas

Odoslaťod fidelko 06 Máj 2008 12:23

vytlaca do tej druhej vlny hokejovy kartel CYE,RUS,SWE,FIN,ktori hraju len medzi sebou a nedovolia nasim europskym hracom pocas sezony si budovat sebavedomie vyhrami nad nimi
vysledky Slovana v poslednych rokoch v medzinarodnych sutaziach jasne ukazuju ze za nimi v nicom nezaostavaju ani nase top ligove muzstva,len nam chyba ta konfrontacia,tam sa buduje sebavedomie,bez ktoreho sa neda vyhravat
fidelko

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!