Ms v hokeji 2008
Ms v hokeji 2008
Sledujete?
Na niektore muzstva to je radost sa pozerat (kanada, finsko, cesko, rusko), naopak niektore muzstva hraju dost zle a bohuzial tam musim zaradit aj Slovensko :(
Na niektore muzstva to je radost sa pozerat (kanada, finsko, cesko, rusko), naopak niektore muzstva hraju dost zle a bohuzial tam musim zaradit aj Slovensko :(
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Ms v hokeji 2008
:) vcera to nebolo take zle ... hrali celkom fajn uvidime proti GER no :) .. a ty si co za patriota ze povies ze je radost sa pozerat na CZE :))))) !!!
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: Re: Ms v hokeji 2008
to vis, my starsi jsme jeste CzechoSlovaci :-D
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: Re: Ms v hokeji 2008
Ved si pozri ten rozdiel, dnesny zapas, CZE - RUS to je sama pekna nahravka, rychly hokej. A vcera ti nestastnici co im odskakoval puk, vecne suboje v rohoch klziska bez rozumu, stastne goly, no proste FIN - SVK tutovka ako hrom *JOKINGLY**THUMBS UP*
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Ms v hokeji 2008
Myslim, ze to nebolo vcera az take zle. Uvidime, jak zahraju dalsie zapasy v skupine. Inak, ti nasi chalani, co su tam su povacsine zvyknuti na uzsie klzisko. A vobec sa mi to zda dobre, ze sa hraje na takom lade. Zatial co som videl zapasy, tak boli rychle a nechybala akcia. *THUMBS UP*
Trochu som vcera nechapal Svedov s Bielorusmi, ale asi sa rozohraju. A este som zvedavy na amikov, ako im to pojde. Kanada sa mi zda super. Bratia Cesi s Rusmi zatial dost vyrovnane, jak kukam. Ale to som prepol len pred chvilou.
Trochu som vcera nechapal Svedov s Bielorusmi, ale asi sa rozohraju. A este som zvedavy na amikov, ako im to pojde. Kanada sa mi zda super. Bratia Cesi s Rusmi zatial dost vyrovnane, jak kukam. Ale to som prepol len pred chvilou.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Re: Ms v hokeji 2008
no neviem, na to aku mame zostavu sme vcera hrali podla mna fajn, teda aspon prve dve tretiny, tretiu som prespal :-D ..oni sa este zohraju a kazdym zapasom budu lepsi a lepsi a myslim ze aj kvalitou superov sa nasa hra bude zlepsovat. Cesi tiez nezahrali prvy zapas s Bieloruskom v top forme ;) ..skratka, bol to len prvy zapas a je dolezite, ze sme ho vyhrali *THUMBS UP**DRINK*
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: Re: heh
jinak pozdravuj @->-- :)
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
AP
sme isli rano na cely den na taku rybacku, alebo skor grilovacku :) ..takze teraz som dost najedeny (ciganska, klobasky, ryby) napojeny (marhulovica, visnovica, glg vina ako degustacia a poobede nejaka sladka budisska) a unaveny (praca, poker, hokej a grilovacka) ..a "Z" teraz uz funi do vankusa :-D ..samozrejme pozdravim, dik ;)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.