Niektoré hry boli celkom zaujímavé, niektoré boli úsmevné a niektoré boli priam tragické.
Ako už JK spomínal, vsadil som na zlého koňa, ktorý aspoň ten stack čo som mu poskytol odhádzal správnym smerom a tak to nakoniec pre mňa neskončilo tiež tak tragicky

Mal som neuveriteľné "šťastie" na APho "tricky" game, keď ma raz na flope RR s insideom a ja so svojom AJ na AT5 som happy calloval cez 3 streets ako bluffcatcher, len pánko trafil na turne Q, čo mu dalo nuts. Na riveri som čelil betu 50 a vedel som, že je to buď KJ alebo bluff. Nakoniec v rozmarnej nálade som to zaplatil.
Sety ani 2 páry to byť nemohli, lebo po tom Q by to AP hral check/check, check/bet 2/môj call

Potom som si to ešte vyžral na K46, kde som otvoril PF na BTNe 74o, cbetol, AP na BB zaplatil, turn 4, AP check/ja bet/AP minraise, to už tuším, že je zle, ale čo už. River T, AP malý bet, ja call. J4

Nakoniec to bolo APmu aj tak málo platné, nakoľko som ho ráno stackol 200bb deep

Hrali sme 3handed, AP, Triko a ja. Na BB čelím Trikiho štrúdle, ktorú AP raiseol na 6, hovorím si, že moja ruka (4

Flop 432r, ja check, triko check, AP bet 15, ja RR 41, triko fold, AP môj AI (92), ja happy call.
AP 99, turn river no help

Po štvrť na šesť sme hrali už iba 3-4 handed, lebo Kešu, ktorý bol ako oznamovač času, už od štvrtej ohlasoval každých 15 minút, koľko je hodín a ako on musí ísť domov o psov sa postarať

Roy zase lietal medzi hracím stolom a barovým pultom, kde balil podľa nálady, raz barmanku, potom štamgasta, teda aspoň tak to vychádzalo, keďže v jednu chvíľu bol všetok personál nežnejšieho typu v hracej miestnosti a Roya stále nikde

Po šiestej sa hra stala naozaj nehrateľnou, lebo Roy aj Triko mali problém s artikuláciou (to už mali dávnejšie), ale teraz sa jedna hra zvykla natiahnuť tak na 3 min, pokiaľ sme sa dostali na flop, ďalšie 3, pokiaľ sme sa dostali na turn a aj tak to Roy väčšinou hrubou silou vybluffoval

Nakoniec sa to rozpadlo pretože triko bustol a za požičané nechcel hrať a ja som už od únavy zaspával pri stole.
Suma sumárum aka ocenenie TuKEho malina 2009:
Najmilšie prekvapenie - Tomáš "Triko" Bezdeda (tá podobnosť je neuveriteľná, kto nevidel, neuverí

Najbolestnejšia deflorácia - JK
Najväčší tragéd - AP
Najväčší víťaz - Castle Club

Najväčší nit - Kešu

Najlepšie hrajúci biliard hneď po mne - Sunwu
Najdlhšie vlasy - John Mirrow
Najviac alkoholu v krvi - Triko
Najkrajší účastník session hneď po Trikovi - TuKE (proste nechcel som napísať, že som vyhral najviac peňazí, tak som musel napísať niečo vtipné

Keď si na niečo ešte spomeniem, tak to sem dopíšem

GG