pifko
Re: pifko
Ej, boli casy, ked som mal 2000x tolko vlasov a o 20kg menej .
Ale tuto s TuKEm sme sa dohodli, ze sa od noveho roka bude cvicit, takze ked o par mesiacov nebude badatelny vysledok na fotkach inej PP.sk akcie, pozadujeme nejaky strasny motivacny trest .
Mozeme zalozit aj tradiciu nejakych PP.sk sportovych akcii .
Ale tuto s TuKEm sme sa dohodli, ze sa od noveho roka bude cvicit, takze ked o par mesiacov nebude badatelny vysledok na fotkach inej PP.sk akcie, pozadujeme nejaky strasny motivacny trest .
Mozeme zalozit aj tradiciu nejakych PP.sk sportovych akcii .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
LOL JK tak ty vyzeras uplne inak ako som si ta predstavoval... teda nie ze by som si ta nejak casto predstavoval
Inak vyborna akcia, skoda ze som nebol, bol som na tej kvalde, a ked som vypadol uplne mi to vysumelo z hlavy, bezal som domov tesit sa z televizora a spomenul som si na to az ked to APIK hodnotil v sobotu
Inak vyborna akcia, skoda ze som nebol, bol som na tej kvalde, a ked som vypadol uplne mi to vysumelo z hlavy, bezal som domov tesit sa z televizora a spomenul som si na to az ked to APIK hodnotil v sobotu
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Toto mi aj Keso hovoril .. Ako som mal teda vyzerat v tych vasich erotickych predstavach ? Zlozite sa mi na plastiku ?
Ked som si ho daval, viac som sa podobal .. o nieco! Teraz je menej porastu na hlave .. este, ze som zostal krasny a stihly .
emjayko napísal:same here... tvoj avatar je asi zavadzajuci
Ked som si ho daval, viac som sa podobal .. o nieco! Teraz je menej porastu na hlave .. este, ze som zostal krasny a stihly .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
inac pokial sa chystate nicit, tak navrhujem plavanie, je to ovela zabavnejsie ako beh alebo nieco ine, a navrhujem plavanie s plaveckymi okuliarmi
teda mne to pripada strasne zabavne
plus nenici to klby a svaly su pevnejsie ale nieje to take efektivne ako beh alebo ine take potiace cvicenie, lebo voda ochladzuje telo
teda mne to pripada strasne zabavne
plus nenici to klby a svaly su pevnejsie ale nieje to take efektivne ako beh alebo ine take potiace cvicenie, lebo voda ochladzuje telo
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.